narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Tas pre order kur uz 20sv tai kiek reikes moketi kai jis pasirodys ps4 ?:)

349-20=329

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oba reikes ir man daryti pre order tada o gal yra pasirinkimas su kitais geimais kazi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kur aš preorder dariau tai čia ne Bundle - viskas imta atskirai, aišku iki to laiko dar ką nors paimsiu kad toks tuščias nebūčiau ta dieną, reiks pačiupti visus ps4 Exclusive žaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jau yra paskelbta komplektacija? Busiu praleides matyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kol kas spejimai kad bus standartiska komplektacija, be kameros

PlayStation 4 Console

DualShock 4 Wireless Controller

Mono Headest

Power Cable

HDMI cable

USB cable

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurinejau video zaidimu gameplay youtube,nesuprantu kodel kai rode per E3 paroda Destiny zaidima,jis ejo nelb svariai ant ps4,su trukcialiojimais,lyg butu labai mazai frame rate per second,pastebejot?bet tie du bahureliai kur laike rankose pultus,zaide lyg nieko nebutu,bet akivaizdziai matosi,tai ko gi taip,gal yra norinciu paaiskint?tik nuomones noreciau jusu,nepulkit,mazai suprantu

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurinejau video zaidimu gameplay youtube,nesuprantu kodel kai rode per E3 paroda Destiny zaidima,jis ejo nelb svariai ant ps4,su trukcialiojimais,lyg butu labai mazai frame rate per second,pastebejot?bet tie du bahureliai kur laike rankose pultus,zaide lyg nieko nebutu,bet akivaizdziai matosi,tai ko gi taip,gal yra norinciu paaiskint?tik nuomones noreciau jusu,nepulkit,mazai suprantu

Visi zaidimai truputi trukciojo, abieju konsoliu. Mano nuomone, tai buvo todel,kad pats gameplay buvo 60fps o video streamas mums ateidavo tik 29fps ar maziau, toks standartas broadcastinimo. Tai ka mes matydavom buvo praktiskai per puse sumazintas fps. Aisku buvo vietu, kai uzlagindavo keliom sekundem pora kart, tai cia jau ju software problemos kaip girdejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi zaidimai truputi trukciojo, abieju konsoliu. Mano nuomone, tai buvo todel,kad pats gameplay buvo 60fps o video streamas mums ateidavo tik 29fps ar maziau, toks standartas broadcastinimo. Tai ka mes matydavom buvo praktiskai per puse sumazintas fps. Aisku buvo vietu, kai uzlagindavo keliom sekundem pora kart, tai cia jau ju software problemos kaip girdejau.

Labai net gi aisku dabar man,bet tikiuosi to nebus kai iseis ps4 ir paleisim zaidima,na pagyvensim pamatysim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is youtubes video tikrai negalima tokiu dalyku sprest. :kid: kas mum atrodo vienaip ten ejo visai kitaip tiketinai. yra demo kurios ejo 30 fps kitos ir 60fps. tai 30 fps jau visiem blogai :sit:

is dalies pacio PS4 kaina mazesne ir del to kad kameros neprideda. is kito puses kamera bus apie $60. tai jei jos noresis ,isigysim atskirai. tik kazkaip nzn kur dingo Move lazdeles. tai jai nauju nera ,reiskia senos veiks dabartines. tik va kameros tai jom naujos reikes .nu del to kazkaip info isvis nemaciau niekur. bet kad move bus geresni tai rode dar praeitam konfe.o tos kameros noretusi vistiek. kad ir tam kad nenaudot pc ten skype video pokalbiam ir pan. bus galima viska jau pilnai naudotis su PS4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai net gi aisku dabar man,bet tikiuosi to nebus kai iseis ps4 ir paleisim zaidima,na pagyvensim pamatysim

Aisku nebus, leido dar neisleista zaidima ant dar neisleistos konsoles. Pasitaiko nesamoniu. Plius sony bent rode gameplay ant ps4 o ne pc su windows 7(kaip kad ms).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten del tu devkitu tai cia visi juos visais laikais naudojo ..tik anksciau kazkaip neuzkliudavo. na ant dev kitu vieni eina vienokiu kiti kitokiu. tik aisku PS4 devkitai ne ant nvidia gpu eina nors :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kur aš preorder dariau tai čia ne Bundle - viskas imta atskirai, aišku iki to laiko dar ką nors paimsiu kad toks tuščias nebūčiau ta dieną, reiks pačiupti visus ps4 Exclusive žaidimus

Iš kur ėmei jei ne paslaptis ir kiek kainuos siuntimas į Lietuvą, jei aišku pats Lietuvoj gyveni.

Taip pat galvojų tokį patį rinkinuką paimti pradžiai. Kokie dar žaidimai planuojami kartu su PS4 būti išleisti be Watch Dogs ir Killzone? Drive Club tai neapsimoka imt, nes pirmą mėnesį gausim nemokamai per PS+.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur ėmei jei ne paslaptis ir kiek kainuos siuntimas į Lietuvą, jei aišku pats Lietuvoj gyveni.

Taip pat galvojų tokį patį rinkinuką paimti pradžiai. Kokie dar žaidimai planuojami kartu su PS4 būti išleisti be Watch Dogs ir Killzone? Drive Club tai neapsimoka imt, nes pirmą mėnesį gausim nemokamai per PS+.

Narkata UK gyvena, tai tikriausiai nežinos, kiek kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad per twitch broadcastino 60fps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.