narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Duoda ir nuolaidų žaidimams iš psn Store

Kai beje duoda kartais 20 o su juo duoda 40

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O būna normalesniu ar visi tokie ššš?

Buna visokiu, bet "normalesniu" gali pats nusipirkti, mano skoniui visai neblogu pameta kartais. Zaidimai ne taip jau brangus siais laikais, zaidejai buna silpnoki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna geru nuolaidu,ir siaip gan neblogu indie duoda nors jie mane ir uzkniso :D yra cloudas kuris naudingas.online gali losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va užsisakiau PS4 Slim bus kaip tik ant kalėdų, tai puiki dovana sau :) mano TV ne iš gerųjų Sencor SLE 22F51M4 54cm 50Hz http://pigu.lt/televizoriai/televizoriai-sencor-sle-22f51m4?id=3577580 tad kuo puikiausiai tiks ypač kai neturėjęs PS3 po PS, PS2 šokau į x360 (dėl tam tikrų priežasčių, RGH :D ) o dabar grįžtu į PS šeimą :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va užsisakiau PS4 Slim bus kaip tik ant kalėdų, tai puiki dovana sau :) mano TV ne iš gerųjų Sencor SLE 22F51M4 54cm 50Hz http://pigu.lt/televizoriai/televizoriai-sencor-sle-22f51m4?id=3577580 tad kuo puikiausiai tiks ypač kai neturėjęs PS3 po PS, PS2 šokau į x360 (dėl tam tikrų priežasčių, RGH :D ) o dabar grįžtu į PS šeimą :D

nu jo telikas tai ... 50hz ouch. bet geriau negu nieko. spalvos jauciu irgi ne stebuklas. as pats pamaciau savo akima kaip geras HDTV Sony pakeicia visiskai zaidimo vaizda lygint su prastesniu LCD TV ar laptopu. 

..
siaip PS3 turi geresni nulauzima nei x360 RGH . pilnai online veikia ir siai dienai. 
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman 

Ne į temą
Kai x360 pirkau dar liktai nebuvo nulaužiamas PS3 bet po kokio mėnesio ar daugiau išgirdau apie atrastą Jailbreak metodą, bet jau nekeičiau konsolės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarkit iškur pirkti ps4 su geru dealu! Dekui!

tai ieskoti reikia, pries kaledas bus pilna geru, game.co.uk, amazon tikrai siulys jei dar nesiulo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarkit iškur pirkti ps4 su geru dealu! Dekui!

Pirk nuoga, geriausi zaidimai dabar pigus is skelbimu (PS4) SLIM 1TB BLACK - 289 Eu., skyteche ta pati kaina. Arba galiu parduot savo naudota :)

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasak kaina24.lt fortake PS4 pro 431EUR sakyčiau, kad čia įsivėlė klaida, nes neturi net sandėlyje jų jeigu rašo, Likutis: Skambinkite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo panasu kad sumaise su slim'u, prie aprasymo 1,84 TFLOPS minima :) Ech, o as jau apsidziaugiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

424 dabar pigiausias bigbox bent rodo, tas nepinga kazkaip pakilo net kaina jau buvau mates 414 . O slimas pinga dar dabar jau tik 255 uz 500gb

1tb slimas kaip niekad apsimoka nes tik ant 20 brangiau uz 500

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.