narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Turetu pakeist accounta, jeigu uzsirakino per trumpa laika. Arba uzmate, arba pats prisigavai, kai jungeisi i jo accounta, kai jis buvo online ir ji atjungei :) Nu, kad tai tikrai pigu su tais accountais, bet tai ir yra vienintelis pliusas, o toliau vieni minusai.

Tai vat kad jau apie mėnesį lošiau, ir daugiau akounte po to nesilankiau, o dėl akounto pakeitimo tai jau abejoju kad pakeis, nes labai jau vangus pardavėjas buvo, čia loterija su tais akountais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia loterija tai totali :). Labai didelis su accountais minusas yra tas, jeigu tu nusiperki accounta amerikos regiono, pereini zaidima, bet nesurenki visu trofeju ir pyst uzsirakina zaidimas, tai nusipirkes diske eu regiono tu tu seivu nerasi ! Man taip nutiko su Uncharted 4. Teko greitai is naujo prabegt zaidima...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar būtu įmanoma žaisti su ps4 naudojant loptopo ekraną? Mano loptopas turi hdmi port'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne

Sveiki, ar būtu įmanoma žaisti su ps4 naudojant loptopo ekraną? Mano loptopas turi hdmi port'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienetai yra laptopai kurie turi jungtis HDMI in / HDMI out ir ju kaina buna labai didelė, o dauguma laptopu turi tik HDMI out

@MGnon

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.ebay.co.uk/itm/PS4-Console-1TB-Uncharted-4-Thiefs-End-Launch-Edition-PES-2016-UEFA-EURO-/381679036827?clk_rvr_id=1057785471061&rmvSB=true

Ar apsimoka griebt is cia sita ps4 bundle? Jei apsimoka turiu pora klausimu..
1. kaip ten su tais accountu kurimais? Kuriuo regionu labiausiai apsimoka kurtis?
2. Ar tas ps4 is to linko yra naujas? Nepanaudotas? Tiesiai is shopo? Nes realiai man ebay vien asocijuojasi su padevetais stuff :D
3. kur geriausia pirktis zaidimu fizines kopijas? Geriau pirkt naujus ar naudotus? Ta prasme, ar yra skirtumas apart to kad jau kazkas zaide?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi parašyta kad naujas @Rudolph

praskaičiau tą vietą reiškias. O kaip dėl kitų klausimų? Verta pirkt ar įmanoma rast geresnių bundle?

Redagavo Rudolph

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl Account tai daugkas kuriasi us arba uk, iš Us pigiau yra pirkti digital Game, o UK kūrėsi nes dauguma žaidimų yra eu ir dlc geriau pirkti, nes jei diskas bus eu tai tau ir būtinas bus Account eu, nors ir us pigiau bet dlc yra region lock, pirkti CD game skelbimai, eBay, game.co.uk, zavvi.com

Aisku visada galima rasti geresnių budle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau pirmai buvo 279 kaina , o dabar jau 310. Su siuntimu  eurais apie 400 gaunasi sitas bundle. Jei svaras dar pakris , kaina irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau pirmai buvo 279 kaina , o dabar jau 310. Su siuntimu  eurais apie 400 gaunasi sitas bundle. Jei svaras dar pakris , kaina irgi.

uk dabar esu iki vasaros galo, todel pirkciausi cia, siuntimu nereiktu skaiciuot. Blyn, pakilo kaina.. ir vel sudelsiau nepirkes... Dabar vel kol surasiu normalu bundle :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gali papasakot, kas reiškia tokie trumpiniai prie konsolės CUH - 1216b ir panašiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbiausia pati serija . PS4 eina 1000, 1100 ir 1200 serijos. 

su kiekvienu nauju modeliu kaip ir buvo su ps3 konsole naudoja maziau energijos, tyliau dirba, maziau ausinasi. bet cia kaip pas ka. 

20150627_01.png

gale lizdu isdestymas vis kitoks

CIasBXTUwAAahWj.jpg

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki playmanijos gyventojai! Dėl laiko stokos paskutinius metus dulksta mano PS3 konsolė ir visiškai uždulkėjo žinios apie PS4 konsolę .. :D Kad ir kaip ten bebūtų, vis tiek galvoju pirkt PS4, nes truputį jau ir laiko daugiau atsirado. Turiu klausimų, bet tikrai nesiruošiu tarp tiek puslapių scrolint ir ieškot informacijos, juolab, kad bandžiau skaityt, tai daug oftopico yra :))

Žiūrinėjau tiek skelbimus tiek ir naujus PS4, susidariau nuomonę, kad geriau iš skelbimo pirkti, nes neblogų variantų būna su keliais pulteliais ir žaidimais. Nors iš tiesų, nauja ir plika konsolė irgi nėra brangi. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Gerai, dabar biškį panumeruosiu klausimus:
1. Jeigu perkant PS4 iš skelbimo ir būna konsolėje įrašyti žaidimai (didelė tikimybė, kad iš vogto acc) ar yra tikimybė, kad gausiu ban‘ą pasijungęs savo profilį? Ar tiesiog man tą paliktą profilį ištrint ir nesukt galvos?

2. Yra matinė ir blizgi konsolė. Čia kaip suprantu skiriasi cuh versija. Ar labai verta į tai kreipti dėmesį? Ar senesnėje versijoje buvo kokių bėdų, dėl kurių verta būtent imt su naujesniu cuh?

3. Kaip su HDD talpa, 500Gb ar 1TB?

4. Turi PS4 kokių specifinių problemų, kaip, kad PS3 turėjo pvz YLOD.

5. Jeigu perkant naudotą, ką išvis reiktų žinoti?
Kol kas tiek klausimų, sorry, jeigu daug kas kartojasi, bet sakau, tarp tiek puslapių nėra noro scrolint ir dar nežinot ar rasiu ko reikia :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki playmanijos gyventojai! Dėl laiko stokos paskutinius metus dulksta mano PS3 konsolė ir visiškai uždulkėjo žinios apie PS4 konsolę .. :D Kad ir kaip ten bebūtų, vis tiek galvoju pirkt PS4, nes truputį jau ir laiko daugiau atsirado. Turiu klausimų, bet tikrai nesiruošiu tarp tiek puslapių scrolint ir ieškot informacijos, juolab, kad bandžiau skaityt, tai daug oftopico yra :))

Žiūrinėjau tiek skelbimus tiek ir naujus PS4, susidariau nuomonę, kad geriau iš skelbimo pirkti, nes neblogų variantų būna su keliais pulteliais ir žaidimais. Nors iš tiesų, nauja ir plika konsolė irgi nėra brangi. Kokia jūsų nuomonė apie tai?

Gerai, dabar biškį panumeruosiu klausimus:

1. Jeigu perkant PS4 iš skelbimo ir būna konsolėje įrašyti žaidimai (didelė tikimybė, kad iš vogto acc) ar yra tikimybė, kad gausiu ban‘ą pasijungęs savo profilį? Ar tiesiog man tą paliktą profilį ištrint ir nesukt galvos?

2. Yra matinė ir blizgi konsolė. Čia kaip suprantu skiriasi cuh versija. Ar labai verta į tai kreipti dėmesį? Ar senesnėje versijoje buvo kokių bėdų, dėl kurių verta būtent imt su naujesniu cuh?

3. Kaip su HDD talpa, 500Gb ar 1TB?

4. Turi PS4 kokių specifinių problemų, kaip, kad PS3 turėjo pvz YLOD.

5. Jeigu perkant naudotą, ką išvis reiktų žinoti?

Kol kas tiek klausimų, sorry, jeigu daug kas kartojasi, bet sakau, tarp tiek puslapių nėra noro scrolint ir dar nežinot ar rasiu ko reikia :))

2. Matinis newer modelis. Fizinis ijungimo ir disko isemimo mygtukas (kiek skaiciau budavo kad kai kuriem zmonem ant senu modeliu su touch buttons kai ikaisdavo ps4 ismetinedavo diska automatiskai nuo tu touch mygtuku). Ir tiesiog in general cia parasyta improvements nuo to glossy modelio http://puu.sh/qov94/8b920b868c.png

3. 500gb turiu ir man yra sociai asmeniskai, cia priklausomai nuo kiek zaidimu turesi, bet betkada gali isorini hdd pasijungt ir nebus problemu.

5. ar nebaninta i guess. Bet asmeniskai nepirkciau jokiu tech stuff naudotu. Per didelej nezinioj gyvent nenoriu :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.