narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Ar kas bandet krauti ps4 pulta nuo samsungo t.y. telefono pakrovejo, ziuriu kistukas atitinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkas minėjo jog krovė tiksliai nepamenu kas. Tipo kas po ranka buvo su tuom ir krovė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkas minėjo jog krovė tiksliai nepamenu kas. Tipo kas po ranka buvo su tuom ir krovė.

Aš sakiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš krovęs ir viskas OK. Vis tiek ta pati įtampa ateina. Nėra skirtumo, su kokiu laidu krausi, svarbu jis būtų micro USB jungties. Kito ten ir neįkiši.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš krovęs ir viskas OK. Vis tiek ta pati įtampa ateina. Nėra skirtumo, su kokiu laidu krausi, svarbu jis būtų micro USB jungties. Kito ten ir neįkiši.

Tai nepakenks? Poto nebus taip , jog suges? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati įtampa ateina tiek nuo USB jungties iš PS4, tiek iš kroviklio :) Juk telefoną gali kraut ir taip, ir taip. Su pulteliu tas pats :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras, tikrai krauna mano DS4 pultelį samsungo pakrovėjas, dėkui už pražiūrėtą idėją :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kas bandet krauti ps4 pulta nuo samsungo t.y. telefono pakrovejo, ziuriu kistukas atitinka :)

Bandžiau, viskas veikia, visada taip kraunu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Itampa is rozetes tokia pat, bet tas blokelis kuris kisasi i rozete ta itampa keicia, pasiziurekit ant telefono ir ant pultelio pakrovejo blokelio output itampa ir srove, ir pamatysit, kad ji skirias, ar tai kenkia ar ne, cia jau kitas klausimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Itampa is rozetes tokia pat, bet tas blokelis kuris kisasi i rozete ta itampa keicia, pasiziurekit ant telefono ir ant pultelio pakrovejo blokelio output itampa ir srove, ir pamatysit, kad ji skirias, ar tai kenkia ar ne, cia jau kitas klausimas

Rozetes itampa 220V, o rozetinio kroviklio OUTPUT 5V. PS4 USB jungties itampa irgi 5V, tad viskas OK. Kiek matau, mano Apple kroviklio stipris 1A, pultelis 0.8A, bet tai nera kazkoks super duper didelis skirtumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo rozetes pats kraunu ps4 pulteli,jau visus metus,ir nesimato kad butu blogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinot kas gali būt , kad kitiem mano PSN picture nerodo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.