narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

aš telefoną kartais kraunu ir per TV, kuris pirmas laidas po ranka papuola

Kam tokius dalykus pirkt?

Tam kai aš nežaidžiu su ps4, aš visada kraunu du pultus vienu metu, o kai pasikrauna, ir pradedu žaisti tai imu bet kuri pulta ir žaidžiu nesukęs sau galvos ar jis pakrautas iki galo  

plius jei tavo PS4 ir PC off padaryti pilnai tai tu nepasikrausi jų, kai grįžti iš kur nors tai nori pažaisti tai labai geras dalykas, nes man nekarta buvo taip su ps3, kai grįžtu ir noriu pažaisti o pultai nusėdę  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš telefoną kartais kraunu ir per TV, kuris pirmas laidas po ranka papuola

Tam kai aš nežaidžiu su ps4, aš visada kraunu du pultus vienu metu, o kai pasikrauna, ir pradedu žaisti tai imu bet kuri pulta ir žaidžiu nesukęs sau galvos ar jis pakrautas iki galo  

plius jei tavo PS4 ir PC off padaryti pilnai tai tu nepasikrausi jų, kai grįžti iš kur nors tai nori pažaisti tai labai geras dalykas, nes man nekarta buvo taip su ps3, kai grįžtu ir noriu pažaisti o pultai nusėdę  

Tada čiumpi laida ir nesuki sau kiaušiu. Vistėk galima žaisti, kai kraunasi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaisti su laidu tai ir žaisk tu su laidu, nes man tai yra nepatogu, kai laidas ~1.3m ilgio 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaisti su laidu tai ir žaisk tu su laidu, nes man tai yra nepatogu, kai laidas ~1.3m ilgio 

Aš priversiu tave žaisti su laidu!!!! muhaha :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , turiu klausimą . Rašau čia , nes neradau kur . Yra tokia bėdelė , tarkime taip : Turime vieną ps4 konsolę , ir du pultelius . Ir norime žaisti žaidimą dviese per vieną konsole tarkime online , žaidimą kuris nėra skirtas žaisti dviems . Ar išviso įmanoma taip kažkap ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , turiu klausimą . Rašau čia , nes neradau kur . Yra tokia bėdelė , tarkime taip : Turime vieną ps4 konsolę , ir du pultelius . Ir norime žaisti žaidimą dviese per vieną konsole tarkime online , žaidimą kuris nėra skirtas žaisti dviems . Ar išviso įmanoma taip kažkap ? 

Na tai jeigu jis neskirtas zaisti dviems, tai logiska kad jo negalima zaisti dviems. Zaisti dviems ekranas turetu dalintis, jeigu tai nenumatyta zaidime tai jis tikrai nepasidalins vien del to kad pas jus 2 pulteliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie online klausiu , ar įmanoma per vieną ps4 žaisti dviese ?

Tai tas reikalo nekeicia online or ofline. Paeiliui galima, bet ne vienu metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie online klausiu , ar įmanoma per vieną ps4 žaisti dviese ?

Vienu metu dviems ant tos pacios konsoles online zaist neimanoma 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu metu dviems ant tos pacios konsoles online zaist neimanoma 

Hmmm.. nesu tikras del fifos nba ir kitu panasiu zaidimu kur galima matyti du zaidejus viename vaizde. pataisykit jai klystu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm.. nesu tikras del fifos nba ir kitu panasiu zaidimu kur galima matyti du zaidejus viename vaizde. pataisykit jai klystu :)

Kalba eina apie online, ne offline. Offline gali zaisti dviese ant tos pacios konsoles, online negali :)

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas bandė ši reikala?

http://theprojectali.wordpress.com/2014/12/28/how-to-play-ps4-remote-play-on-android-no-root/
Bandžiau su Nexus 5 Lollipop 5,0,1, kažkaip stebuklingu būdu buvau prisijunges, viska valdžiau per telefoną ir mačiau telefone kas vyksta ir pavyko paliesti žaidima,bet džoistikas neveikė. Bandžiau priregistruot pulta, taip ir nesigavo. Po to nesigavo per naujo paleisti programos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Prieš porą mėn. teko aptikti info, kad gali pasirodyti naujesnė PS4 konsolė su naujesniais procesoriais (cpu/gpu). Na tipo kaip PS3 slim, o po to super slim. Gal yra kokių žinių? Ar neverta laukti ir pirkti dabar? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slim gal tik kitais metais bus ,bet tikrai ne šiais ,aš manau ir dar info nėra apie Slim tik gandai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.