narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

UK kiek žinau neturi Live chat (arba į forumą rašai  arba į suporta arba skambinti)

o šiaip manau kad čia kaltas bus naujausias OFW Update tau, bandyk reinstal 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

UK kiek žinau neturi Live chat (arba į forumą rašai  arba į suporta arba skambinti)

o šiaip manau kad čia kaltas bus naujausias OFW Update tau, bandyk reinstal

Kaip butent ta reinsall padaryt? Ir kaip ištrint? Per kur?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinot kas gali but jog messages neina trint,sunkiai loudina ir beveik kaskart reik daryt resend kad issisiustu message. Internetas tikrai ne prie ko , nes dar meginau trint ir per programele android.

žinutes visiem sunkiai laudina, išsiųsti paspaudus, apie pusę minutės siunčia, ištrint irgi  sunku, ne visada klauso. Čia tiesiog psn "bajeriai" ... Kiek pamenu iki software update 1.70 man to nebuvo, o vėliau jokie update nebeištaisė žinučių lago. Kolkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nū man tai greitai išsiunčia žinute, buvo lėčiau seniau, gal dėlto kad hdd pakeičiau į sshd @tomashex

bet kai atsako į mano žinute tai greičiau gaunu į telefoną (playstation app) negu į ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su Playstation app taip sunkiai siunčiasi žinutės, labai stabdo daugumoje vietų. Su PS4 tokie pat dalykai? Prastai, o aš dar app keikiau.

PS3 tokių nesklandumų nėra. Jei jau labiau apmokestino PS4 online ir pan. tai galėtų pasistengti greičiau sutvarkyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad normaliai siunčia per playstation app ,gal dėlto kad aš UK
bet jei siunti pranešima per app tai ant ps4 tiesiog vėluoja kai pamatai siusta žinute, bet iš dalies tai nėra labai didelė problema, užtai party su mic labai gerai veikia ,šnekiesi per mic tai net traukia iki virtuves nuo mano kambario, per trys sienas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau man per app ir pačią PS4 konsolę lėtai krauna .. :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pasirašai tikrą vardą, bet kol nepatvirtini real name request, tol nemato? Ar taip veikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pasirašai tikrą vardą, bet kol nepatvirtini real name request, tol nemato? Ar taip veikia?

Taip

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš matau visiškai nepažystamų žmonių vardus ir pavardes kokias pasirašė, jei jie turi mano bendrų draugų ir  jiems atskleidė savo real name :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia taip. Bet jei kazkam siunti real-name request'a (bent anksciau) rodydavo tavo tikra varda pries jam patvirtinant paciame request'e. Atmetus - vardo daugiau nebematydavai.

aš matau visiškai nepažystamų žmonių vardus ir pavardes kokias pasirašė, jei jie turi mano bendrų draugų ir  jiems atskleidė savo real name :)

Cia nuo privacy settings priklauso ;) Tik mes (Lietuviai) megstame savo tikrus vardus/nuotraukas slepti :D

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia taip. Bet jei kazkam siunti real-name request'a (bent anksciau) rodydavo tavo tikra varda pries jam patvirtinant paciame request'e. Atmetus - vardo daugiau nebematydavai.

Cia nuo privacy settings priklauso ;) Tik mes (Lietuviai) megstame savo tikrus vardus/nuotraukas slepti :D

tai kad automatiskai slepia varda ir nuotrauka. tik tie,kas pasidare, kad rodytu draugams/draugu draugams/visiems/, rodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar klausimas.

Atsisiunčiau Destiny demo, galiu ji žaisti ir per online kiek suprantu. Ilgai jis man bus demo(na kažkuriam laikui) ar tik neturėsiu pilnaverčio žaidimo su pilnu mapsu ir inventoriumi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar klausimas.

Atsisiunčiau Destiny demo, galiu ji žaisti ir per online kiek suprantu. Ilgai jis man bus demo(na kažkuriam laikui) ar tik neturėsiu pilnaverčio žaidimo su pilnu mapsu ir inventoriumi?

Kiek zinau - tik neturesi pilnavercio zaidimo. Nebent parsisiuntei Full Game trial, bet man rodos tokiu ant ps4 nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.