narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

killzone singleplayer 30fps ,mp 60fps ,paskui bf4 ir cod ghost 60fps . Šeip dauguma singleplayer žaidimų bus 1080p ir 30 fps .

Iš kur tokia info ? 

Kaip tik sugooglinau tai ant ps4:

assassins creed IV black flag - 1080p - 60 fps 

killzone shadow fall - 1080p - 60 fps visas žaidimas ne tik mp

nba 2k14 - 1080p - 60 fps

fifa14 - 1080p - 60 fps

battlefield 4 - 1080p - 60 fps

cod:ghosts 1080p - 60 fps

Kai kurie iš jų nėra locked, vadinasi svyruoja tarp 30-60. Dėl killzone čia seniena kad sp 30, mp - 60. Kilo pasipiktinimas gi tada kai pasakė, kad sp tik 30 fps bus ir paskui buvo visur video prikelta kaip svyruoja nuo 60 iki 30 :)

Nežinau aš nba 2k14 įsijungęs išsižiojau :) Draugai, kurie rečiau žaidžia išvis apstulbę buvo. Grafiškai tai tikrai didžiulis šuolis į viršų. 

Aišku koks, assassins creed IV tai kažko stebuklingo nėra tikrai. Bet irgi liuks atrodo, draw distance daug aukštesnis ir t.t Tiesa, labai patiko second screen funkcija and AC IV. Pasidedi sau ipad ant kelių ir nereikia mapo junginėti. Be to labai patogu valdyti mapą su joystick touch screen. 

Na ir geriausia turbūt funkcija ps4 tai audio per joysticką :) Įsimetu sau ausines ir draugė nezirzia kad trukdau mokytis.

Redagavo LmbS
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano atveju - taip, aktyvuota. Tai padariau tą pačią dieną, kai įsijungiau konsolę.

Ne į temą
Aš nesu Xbox fanas. Kritiškai žiūriu ir į dalį Xbox savybių. Bet čia tik pradžia. Dar palaukite, kai aš pradėsiu skųstis savo nusitrinančiais DS4 mygtukais :D Žmonės sako, kad net ir po 20h žaidimo pradeda guma lupinėtis ant analog stick'ų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek aš žaidžiau niekas dar neatsilupo man nuo DS4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra ir ar bus kokiu zaidimu kuriuos ps4 vesh ant 60fps kaip zadejo sony??tiesiog idomu pasidare nes visi dabartiniai 30fps

O Resogun nera 1080p ir 60fps? :)

@bat, as prie ps4 laisvai 200-400 val praleides jau (vienas ar su draugais), abu dualshockai kaip nauji :)

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat dar jokių lupimosi žymių nematyti. Beje noriu tiesiog pridurti kurie galvoja pirkti PS4 tj, kad DS4 analogai yra išties stipriai patobulinti. KZ žaidžiau, kuriame nėra aim assist, ir ant hardo laisvai, be jokių didelių problemų, galima pereiti visą žaidimą. Valdosi tiesiog nuostabiai. Jokio Aim Assist net nereikia. Tik man galbūt jis truputi slidokas buna, jeigu atšalusį ir dar "nepramankštinta" pasiemu. Bet čia labiau sausų rankų savininkams. Xbox pultelis labiau į delną pasiema, todėl su juo mažiau problemų, bet čia tik smulkmena. Ištikro tą touchpadą galima bus daug kur panaudoti, ne tik robotukus žaisti 10min. Jau dabar KZ su juo reguliuoti kokią komandą O.W.L daris ir tai gan šaunu. Tarsi papildomi keturi mygtukai.

Dėl PSN tai kažkur skaitinėjau, kad ateityje (Kadangi jis tapo mokamas ant PS4) gan žymiai tūrėtų ištobulėti. Tai belieka tik lauki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lmbs ten kur rasei kad visi zaidai ant 60fps tai kiek as pasigooglinau tai net pasake kad assasinas pvz ant ps4 eina ant 30fps,pc ant 60fps uz tai atrodo geriau pc,bet buna fake visokie arba nepagrystos nuomones tj gal gali numesti linka man kur parasyta kad ant 60fps viskas eina?aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Assassin's Creed IV: Black Flag ant PS4 sukasi 30fps greičiu. Po patch'o raiška pakilo iš 900p iki 1080p. Spėju, kad framerate nėra prirakintas prie 30, nes pvz. per PS3 išlipus kokioj mažoj saloj arba pasukus kamerą kur mažai kas vyksta ekane, fps matomai padidėja, tačiau kai kur krenta ir žemiau 30. PS4 turi stabilius 30 fps (galbūt vietomis ir daugiau). http://blog.ubi.com/assassins-creed-iv-black-flag-in-native-1080p-on-playstation-4/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iš kur dabar pigiausia ir patogiausia būtų pirkt PS4 jei gyvenu Lietuvoje? Kad ten su siuntimu nebūtų problemų ir kaina normaliausia,ar kokia akcija būtų . Dėkui iš anskto.   :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iš kur dabar pigiausia ir patogiausia būtų pirkt PS4 jei gyvenu Lietuvoje? Kad ten su siuntimu nebūtų problemų ir kaina normaliausia,ar kokia akcija būtų . Dėkui iš anskto.   :)

Man raso kad rytoj amazon.co.uk tures Killzone SF bundle ir Knack taip pat. http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Killzone-Shadow-Fall/dp/B00D781RPY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1389281101&sr=8-2&keywords=ps4

Redagavo Juozapixas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors bandet, o gal uzsisaket ir gavot ps4 is shopto.net gyvenantys lietuvoje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors bandet, o gal uzsisaket ir gavot ps4 is shopto.net gyvenantys lietuvoje?

I Lt konsoliu shopto nesiuncia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano atveju - taip, aktyvuota. Tai padariau tą pačią dieną, kai įsijungiau konsolę.

Ne į temą

Aš nesu Xbox fanas. Kritiškai žiūriu ir į dalį Xbox savybių. Bet čia tik pradžia. Dar palaukite, kai aš pradėsiu skųstis savo nusitrinančiais DS4 mygtukais :D Žmonės sako, kad net ir po 20h žaidimo pradeda guma lupinėtis ant analog stick'ų :D

Nereik susinervinus pradeti kramtyti analogu ir niekas nesilupines  ;)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

x1 bent jau eina prideti pirkiniu krepseli, bet tik ps4 ne :/ sakau gal kitiem eina :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereik susinervinus pradeti kramtyti analogu ir niekas nesilupines  ;)

Nekreipkit dėmesio į bat0no skundus :D pvz. jau antrą dieną neatsako pm į normalų klausimą/patarimą (nors dažnai online plm yra, gal pasikėlęs tiesiog?). Jam daug kas nerūpi, tai ir mums neturėtų rūpėti kad kažkas nemoka/nemokės su DS4 mygtukais elgtis  :sir:

*edit: atrašė jau. Viešai tariu sorry,matyt pasikarščiavau savo ps4 belaukdamas :)

Redagavo tomashex
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekreipkit dėmesio į bat0no skundus :D pvz. jau antrą dieną neatsako pm į normalų klausimą/patarimą (nors dažnai online plm yra, gal pasikėlęs tiesiog?). Jam daug kas nerūpi, tai ir mums neturėtų rūpėti kad kažkas nemoka/nemokės su DS4 mygtukais elgtis  :sir:

:D Tai taip gaunasi kai sneki kad tik sneketi, o kai gauna i pm zinute net nebeturi zodziu ka rasyti :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stremingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažiau. Todėl aš labai smarkiai pasirenku kam man skirti tą laisvalaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reikia praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos