narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

as jau geriau papildoma hdd isigysiu kai reikes bet ne diskus su dezutem.  nereikia galvot kur tavo zaidimai nes jie visi konsolei ar isoriniam hdd/usb/ssd. 

esme orgo pirkimo kad tu paremi devus / leidejus tuom . tai pirkdamas naudota diska tu neparemi nieko , nei 1 ct. jie viena zaidima perzais 10 zmoniu vieni per kitu rankas tai vistiek tik 1 kopija parduota . 

As neperku naudotu disku, cia tu sakei per skelbimus nardei, bet neradai nieko pigaus. As perku is base, o ten prekiauja naujais zaidimais, o nusipirkes zaidima, jau sprendziu pats ka daryt su juo, nes tai mano pirkinys asmeninis. O perkant naudota zaidima, cia jau yra sazines reikalas ir tikrai ne tau sneket apie remimus devu, nes siuntiesi zaidimus is linkomanijos. Jeigu esi oligarchas lietuvos ir gali sau leist naujausius zaidimus pirkt tik skaitmeniniu pavidalu, tai labai saunu, nes yra tokiu kurie negali to sau leist, tai butu malonu is tavo puses jei susilaikytum nuo tokiu repliku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naujausi žaidimai panaudoti ne ką pigesni nei nauji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausi žaidimai panaudoti ne ką pigesni nei nauji.

Tai va butent, nusiperki nauja is base, ar is kazkur kitur, pazaidei ir nutrenkei i skelbima. Tikrai nemenka suma atgausi. Naujausias zaidimas gausis ne toks jau ir brangus malonumas. O skaitmeniniu pavidalu tu neparduosi, viskas, o kaina ta pati galima sakyt. Bet skaitmeninis turi savo pliusu. O cia, kad pirkt skaitmeniniu pavidalu zaidimus, kad paremt devus, tai labai juokingai skamba, kai tie patys devai uz grazesnius triusikus zaidime is taves paskutine kapeika bando islupt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pvz Horizon naujas nepigus, skelbuose kazkas maciau uz 20 atidavinejo, aisku jis ne tavo mieste tai dar siuntinet reiks, laukt. PSN uz 16 buvo per deals, dar lygtai yra. 

yra dar zaidimu kurie nieko neplesia papildomai ,arba tu nesamoniu kaip rubai nereikia pirkt , tai su naudotu tokiu zaidimu devam neduodi nieko. tas pats kas piratke kokia lostum jei ji butu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ant draugo konsoles savo acc padares primary, Jei padarysiu primary ant kitos konsoles, ar tas mano draugas dar gales zaisti mano zaidimus kazkiek laiko ar jie iskart uzsirakins jam?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pvz Horizon naujas nepigus, skelbuose kazkas maciau uz 20 atidavinejo, aisku jis ne tavo mieste tai dar siuntinet reiks, laukt. PSN uz 16 buvo per deals, dar lygtai yra. 

yra dar zaidimu kurie nieko neplesia papildomai ,arba tu nesamoniu kaip rubai nereikia pirkt , tai su naudotu tokiu zaidimu devam neduodi nieko. tas pats kas piratke kokia lostum jei ji butu.

del piratkiu drysciau nesutikti, jei perki naudota, tai daugumoje parduoda tie kurie zaidzia, na ir jie perka kita nauja zaidima ty remia devus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas tas dlc?

Downloadable content (DLC) is additional content created for a released video game. It is distributed through the Internet by the game's official publisher. Downloadable content can be of several types, ranging from aesthetic outfit changes to a new, extensive storyline, similar to an expansion pack. As such, DLC may add new game modes, objects, levels, challenges or other features to a complete, already released game. It is a form of video game monetization, enabling a publisher to gain additional revenue from a title after it has been purchased by offering DLC at low costs, frequently using a type of microtransaction system for payment.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ant draugo konsoles savo acc padares primary, Jei padarysiu primary ant kitos konsoles, ar tas mano draugas dar gales zaisti mano zaidimus kazkiek laiko ar jie iskart uzsirakins jam?

?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsirakins

kodel neuzsirakino ant mano kitos konsoles? padariau primary ant PS4 Pro, ant kitos konsoles zmonos accounta pasijungiau ir jinai gali losti visus mano irasytus zaidimus? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel neuzsirakino ant mano kitos konsoles? padariau primary ant PS4 Pro, ant kitos konsoles zmonos accounta pasijungiau ir jinai gali losti visus mano irasytus zaidimus? :D

Kaip cia taip gali but :D ? Nesakau, kad meluoji, gal uzbuginai kazkaip :D Nes jeigu tokios varkes eitu, tai plati.ru acountu perekupai  milijonieriais pataptu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kvailas klausimas is mano puses bet niekur nerandu sios info. Ps4 jungiasi prie wifi? Ar jam reikia interneto laido atskiro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kvailas klausimas is mano puses bet niekur nerandu sios info. Ps4 jungiasi prie wifi? Ar jam reikia interneto laido atskiro?

Jungiasi be jokiu problemu, gali ir per laida jeigu nori

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del dideliu siuntimu mastu pasijungiau per laida vien del to kad greiciau atsiuncia, o siaip wifi jokiu prob jungiasi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.