narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

turi pirkt is to paties regiono butinai

Tokio paties regiono kaip zaidimas ar kaip mano acc?

Nupirktas acc su zaidimu yra US regiono, o mano asmeninis acc yra UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokio paties regiono kaip zaidimas ar kaip mano acc?

Nupirktas acc su zaidimu yra US regiono, o mano asmeninis acc yra UK.

regionas turi būt kaip žaidimo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

regionas turi būt kaip žaidimo 

Dar paskutinis klausimas. Tą pirkimą galiu padaryti iš savo asmeninio accounto? nes bijau, kad to nupirkto accounto gali pakeisti pass ir prarasiu savo pirkinį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki Playmanai, taigi nusprendžiau įžengti i naujos kartos žaidėju gretas ir nusipirkti ps4 konsole,taigi turiu viena klausima.  Ar patys pirmieji ps4 modeliai tikrai gali perkaisti ir taip sakant "užsilenkti"? nes kiek klausiau žmoniu sake kad per metus naudojimo laiko tokiu problemu nebuvo.tačiau vakar vienas žmogus suglumino pasakes jog vis del to patys pirmieji ps4 modeliai gali perkaisti,kad ju wifi letai dirba,kad dažnai užlušta žaidimu metu serveriai. kas ka žinot- pasidalinkit informacija. dekui  :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slim imk ir nebus problemų arba ps4 pro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slim imk ir nebus problemų arba ps4 pro

o internete skaičiau kad slimai turi problemu su motinine plokšte,o pro kaina labai jau kandžiojasi.

Redagavo DžonisBravo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tada išvis nepirk to ps4, jei aš klausiciau kitų tai as sėdėčiau akmens amžiuje

Tam yra garantija

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tada išvis nepirk to ps4, jei aš klausiciau kitų tai as sėdėčiau akmens amžiuje

Tam yra garantija

kiek mačiau tavo video youtubei pas tave irgi buvo ps4 pats pirmasis modelis,pirkai išleidimo diena,ar iki šiol su juo tau nebuvo jokiu problemu? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o internete skaičiau kad slimai turi problemu su motinine plokšte,o pro kaina labai jau kandžiojasi.

siai dienai imk slima ir pigiai ir mazas ir maziau ryja . nebent org labai jau pigiai kur rastum. perkaitimu nebijociau. jei visko klausysi kas internete sakoma ir rasoma tai blogai baigsi dienas  :trl:

bet kadangi pas mus skelbimuose zmones is menulio viska pardavineja kai kur net didesnem kainom nei parduotuvese, tai imciau nauja. negali iskart sumoket imk dalim mokejima. siais laikais jokiu problemu del to .

nes gaut nauja pulteli tikrai svarbu. del naudotos konsole nesirupinciau o va pultelis nezinai kaip bus naudotas ir kiek sudroztas is zmogaus imdamas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siai dienai imk slima ir pigiai ir mazas ir maziau ryja . nebent org labai jau pigiai kur rastum. perkaitimu nebijociau. jei visko klausysi kas internete sakoma ir rasoma tai blogai baigsi dienas  :trl:

radau gan gera deal, ps4 su 2 pulteliais ir žaidimais(doom,black ops 3,star wars ir assasins creed) kaina 280e,manau gan gera kaina, nesidomiu aš tais ps4 tai todel ir klausiu,nesinoretu kad sunkiai sutaupytus pinigus išmest reiktu jei konsole užkaistu ir sugestu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek mačiau tavo video youtubei pas tave irgi buvo ps4 pats pirmasis modelis,pirkai išleidimo diena,ar iki šiol su juo tau nebuvo jokiu problemu?

pardaviau ta sena ps4 fat, naudojau ji iki to laiko, kai pradėjo eiti gandai apie ps4 pro ar ps4k, tai iskart pardaviau, dar tuo laiku gerai gavau už parduota ps4, bet iki to laiko jokių problemų neturėjau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geresni fps bus ir keletą efektų geriau atrodys ant HD Full tv

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam nerupi grafikos subtilybes tai nerupes ir tai ka ten pagerins jiem ps4 pro. o kas zino kodel jiem reikia pro tai neuzdavineja klausimu siaip o tiesiog pasima pro.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.