narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Žaidimai į HDD įsirašo automatiškai. Keistis žaidimų taip su kuo nors negali. Jeigu nori žaist žaidimą CD turi būti įdėtas į konsolę, nesvarbu kad žaidimas į HDD įrašytas.

PS+ nauji žaidimai kiekvieną mėnesį. Pasižiūrėk Google kokie žaidimai yra ši mėnesį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, noriu pirkti ps4 konsolę ir norėjau paklausti kuris modelis yra geriausias (mažiausiai gendantis)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi jie negendantis yra 
Nebent kreivos rankos 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,gal kam atsitiko taip, kad nebeveikia CD atidarymas mechaniniu budu (nejautrus jungtukas), tik per zaidimo parametrus galima atidaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu paklaust, ar irasyti zaidimai i ps4 konsole, eis be cd? Zadu pirkt konsole ir pardavejas raso, kad yra irasytu zaidimu?

post-48675-0-80770300-1459433174_thumb.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardavėjas turi omenyje skaitmenines versijas? Žinoma nereikia CD. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti:

Ka reiskia naudotu zaidimu pardavimo skebimuose fraze, kad to "zaidimo kodai nepanaudoti"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti:

Ka reiskia naudotu zaidimu pardavimo skebimuose fraze, kad to "zaidimo kodai nepanaudoti"?

Prie zaidimo daznai buna kodai su papildomom trasom, zemelapiais, ginklais ar dar kuo nors. Ir jei viena kart suvedi, kita kart kodas nebeveiks. Tai matyt tas zmogus kuris parduoda, ju nepanaudojo.

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra kokia nors oficiali ar neoficiali Playmanija community PSNe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra PLM

Bet yra kitu LT sukurtu, bet jie tik trukdis tau, 
Nebent tau patinka mažvaikiu bazara skaityti 
kai kas antras žodis pyp pyp pyp pyp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra kokia nors oficiali ar neoficiali Playmanija community PSNe?

Yra sukurta, paziurek per PS mano profily, arba paciam forume paieskok irgi rasi. Grysiu namo paziuresiu tiksliai kaip vadinas, bet turetu but playmanija.

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra playmanijos grupe ir as joje esu :) nu vakar isejo sistemos update 3,50 , gal kas jau isbandet remote play? Pas mane win 7, o laptopa su win10 paskolines, tai taip ir neisejo isbandyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas ten būtų nepriekaištinga, tik kad vaizdo raiška yra 720p, o tuo atveju, jeigu internetas lėtas (arba abu įrenginiai nėra prijungti prie tos pačios interneto sistemos), tai dažnai gali kapotis vaizdas, būna pavėlavimų ir šiaip kokybė krenta.

Kad pasijungti PS4 per Remotep Play, tam nereikia jokių superinių parametrų, tik interneto ryšio ir vidutiniško procesoriaus. Visą grafiškai apdorotą vaizdą tau persiunčia iškart į PC, taigi iš esmės gali per nuotolį savo kompą pasiversti mini-PS4. 

Pats PS4 iš namų dirba taip kaip įprastai. Per nuotolį gali pabudinti, užmigdyti ir išjungti. Pabudinus PS4, telikas neįsijungia. Kiek kėbloka yra tai, kad norint valdyti viską per PC, būtinai reikia turėti PS4 pultelį, kurį ne visąlaiką yra praktiška su savimi nešiotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ir as išbandžiau ant planšetės su windows 8.1. Pas mane name be galo daug wifi įrenginių pagauna, o žinant, kad PS4 nepalaiko 5gh wifi, tai ant 720p man striginėja, o ant žemesnės su high framerate veikia kuo puikiausiai. O gal ant 720p stringa, nes planšetės procas silpnas, iki i5 proco, kaip man iki mėnulio. Atsilikimas palyginus su teliku yra gana nemažas, todėl internetinės šaudyklės žaisti nepatarčiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas tiksliai gali pasakyti, kuo skirasi tos versijos kaip pvz: cuh1116a cuh1216b ir panasiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.