narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

@narkata aisku, o kaip Lt gyventojams? :D

Ne į temą

Ne taip supratai mane (taigi neturiu aš PS) (tik telefone naudoju PS app :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@tomashex man si savaitgali (nuo penktadienio iki dabar) ziaurus lagai gta online, tiesiog trukinejimai, beto kelis kart penktadieni vakare atsijungimai pasitaike, siandien tik vienas. Ir tai tas rysio pametimas sekundinis, pvz raso, kad neprijungia pre serverio, tuoj pat nueini i ps store jau atsirades :)

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia parasysiu, nes nezinau su kuo si problema susijusi. NBA 2K16 pradejau zaisti online ir jau tris rungtynes ismeta su error 923b16b7, raso ten nueiti i ju puslapi ir tiek, nu kas cia per nesamone, nebuvo jums ? nusiperki brangu zaidima, sumoki ps+ ir dar errorus meta, kaip cia taip gali nesamones prisidaryt tokias ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar įmanoma pajungti paprastą controllerį prie ps4 per usb? Ar jis atpažįsta tik dualshock?

Galbūt yra galimybė pasijungti ps3 pultelį?

Redagavo Drasius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar įmanoma pajungti paprastą controllerį prie ps4 per usb? Ar jis atpažįsta tik dualshock?

Galbūt yra galimybė pasijungti ps3 pultelį?

Greiciausiai kad ne, saugumo sumetimais SONY labai atsargiai ziuri i tokius pajungimus, konsole i pulteli ir atgal kas kazkiek sekundziu siuncia signala kad patikrinti ar tai originalus. PS3 irgi neveiks. Tokia pat beda yra su G27 vairu kuris nebetinka PS4, pasak SONY vien del saugumo sumetimu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greiciausiai kad ne, saugumo sumetimais SONY labai atsargiai ziuri i tokius pajungimus, konsole i pulteli ir atgal kas kazkiek sekundziu siuncia signala kad patikrinti ar tai originalus. PS3 irgi neveiks. Tokia pat beda yra su G27 vairu kuris nebetinka PS4, pasak SONY vien del saugumo sumetimu.

Supratau :) Ganėtinai gaila, galvojau jog pradžioje išsisuksiu su vienu controlleriu o pasirodo reiks ir antro original. Viskas labai komercelizuota sony ps4 platformoje lyginant su pirmtakais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galite paasikinti kaip dalintis atsisiustais zaidimais? draugas dave savo acc, atsisiunciau destiny, bet man neduoda jo zaist su mano acc uzdeta spyna, kai bandau paleist ji, nukelia i ps store ir praso kad nusipirkciau

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reikia aktivuoti DRAUGO acc kaip PRIMARY o SAVO kaip SECONDARY, per savo profili pavaiksciok per settings ir rasi nesunkiai, tiesa draugas turi buti pasidares SAVO acc kaip SECONDARY, kad abiems viskas veiktu sklandziai ;)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verta pasidaryti static ip ? Ar imanoma del dynamic ip jog mestu per online errorus visados, nes kitos problemos nematau kas gali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane static IP bet ir aš neišvengdavau error'ų, labai daug nuo žaidimo priklauso. Šiaip su NAT 1 tipo susijungimuy neturėtų kilti problemų žaidžiant, bet visgi. Aš net routerį ant DMZ pastačiau bet kaip gaunu tuos disconectus taip ir gaunu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane NAT 2. Nu zinote jau yra nesamone jog nba zaidziant 20 rungtyniu ir visos error meta :D a jo, 1 tik nemete, tai cia uz tai moketi euru uz originala ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NAT 1 mažiausiai problemų sukelia.

nelabai turėjau aš tu problemų kartais būdavo problemų bet neilgam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.