narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Mano irgi vienas suplyšęs, tai nusipirkau tokius aliumininius

s-l140.jpg

Edit: maža nuotrauka blogai matosi.

Va čia bus geriau matyti http://www.ebay.com/itm/291538669916?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ir kaip tokios patogios,nespaudzia pirstu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man taipogi įdomu @ZenaLt, kaip pirštai jaučiasi su tokiais stick'ais? Nes man taipogi reikia keisti, labiau suplyšęs nei pas SoulReaver'į:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taipogi įdomu @ZenaLt, kaip pirštai jaučiasi su tokiais stick'ais? Nes man taipogi reikia keisti, labiau suplyšęs nei pas SoulReaver'į :)

Na iš karto jaučiasi skirtumas, nes pirštai truputi slydo, bet greitai pripratau, nes šonai yra dantyti, o viduryje didesnė duobutė.

Be to gerai jau tas, kad ne nervins suplyšusi guma ant vieno sticko ir jos nebuvimas ant kito :D

Antram pulteliui irgi tokius užsakiau, tik juodus, gal ne pritrinsiu stipriai tu pirštu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu kiek siuntimas i Lietuva kainuoja ir ar siuncia pats amazon. Nes uz tokia kaina pasiimciau jau dabar.

Katik paziurejau, nesiuncia i Lietuva :( I Latvija, Estija, net egipta siuncia, o i lt ne. Matyt lietuvos pastas per daug siuntiniu pragane, kad nesiuncia amazonas i lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo sita vakar jau maciau kad zu 299eu turi bet nepostinau nes vokieciai i lietuva nesiuncia :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o yra skirtumas kurią versiją pirkti? tarkim va tas pasiūlymas iš amazon CUH-1116B? kuom geriau ar blogiau už kitas versijas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad tik talpa tesiskiria sitie modeliai,ir maziau kaista,nieko nesako tie skaiciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o yra skirtumas kurią versiją pirkti? tarkim va tas pasiūlymas iš amazon CUH-1116B? kuom geriau ar blogiau už kitas versijas?

Čia senesnio modelio konsolė. 500 GB kietasis diskas pakeistas į 1 TB.

Naujausias modelis žymimas CUH-12..... kiek pamenu skiriasi nuo senesnio (apie 10% lengvesnis, apie 8% naudoja mažiau elektros energijos, 6db tylesnis ir kt. smulkūs pakeitimai)  Mūsų parduotuvėse jau galima rasti CUH-12..... versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū Soujiro! bet va baigėsi deal'as amazone kažkaip labai greit dabar jau 380 eur <_<

Redagavo robZombie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiems, kas nesupranta anglų kalbos, išverčiu į lietuvių kalbą pagrindinius faktus iš straipsnio:

1) Į 500gb ps4 diską telpa tiek pat informacijos, kiek telpa į bet kokį kitą 500gb diską.

2) 960gb arba 1 tb diske vietos duomenims yra daugiau nei 500gb diske.

3) Ssd diskai yra greitesni nei tradiciniai hdd.

4) Geriausi diskai yra tie, kurie turi 2000 nieko bendro su ps4 neturinčių vartotojų atsiliepimų.

Praleidau ką nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Norejau paklausti keliu klausimu.

1. Ar Kaune kur urmo baze yra parduotuve zaidimobaze, ten originalus visi zaidimai, ir kaip vertinate jei ten pirkti konsole, viskas tai pat kaip ir visuose kituose parduotuvese ?

2. Topo centre maciau yra 50 euru PS+, bet parasyta suomiskai, tai cia tas pats, visiskai tai nesvarbu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.