narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

kas nors ka nors girdejot apie ps4 slim?

Nesuprantu, ko jums dabartine versija bloga? :o

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kodel mano tada  ps4 konsole maziau  kaista ir uzia,siltnami gal naudojat  :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmones mastykit. koks dar slimas gali iseiti? kai dabar sony atnaujino savo modeli su terebaitiniu disku? metus maziausiai lauksim iki tokiu naujienu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaista, ūžia.

Šaip pas mane užia tada, kai diska įdėti tik keletą sec kol nuskaita ir vel ramai dirba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turėtojai ps4 sakykit kaip ar pakanka tų 500 gb hard'o? nes pasirodė versija ir su 1 TB tai dabar svarstau ar pirkti su 500 gb ar su 1 TB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pats pasiskaičiuoti lengvai ir apsispresti ar tau pakaks 500 GB ar ne. AAA žaidimas užima kažkur 40-50 GB (su dlc ir expansion), tai tau tilps 8-12 žaidimų vienu metu turint 500 GB. Indie žaidimų galėsi aišku daugiau sutalpinti :)

Kadangi aš nežaidžiu pastoviai vieną ir tą patį žaidimą, tai kartais nervina, kai tenka trinti kažkurį žaidimą norint įrašyti naują.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turėtojai ps4 sakykit kaip ar pakanka tų 500 gb hard'o? nes pasirodė versija ir su 1 TB tai dabar svarstau ar pirkti su 500 gb ar su 1 TB.

Man pilnai pakanka 500 Gb, nesudaro man problemos ištrinti ir atsiusti kokį žaidimą kartais.

Bet jeigu kainų skirtumas tarp 500 Gb ir 1 Tb nėra didelis, tai aišku imk 1 Tb!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu skirtumas nemažas šiaip, palyginimui už tą pačią praktiškai kainą (skirtumas keli eurai) įsigyti galima ps4 500 gb harda + 3 žaidimai arba pliką 1 TB playstation'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu skirtumas nemažas šiaip, palyginimui už tą pačią praktiškai kainą (skirtumas keli eurai) įsigyti galima ps4 500 gb harda + 3 žaidimai arba pliką 1 TB playstation'ą.

Na tada viskas priklauso nuo tavęs, ar tu nori 1 Tb ar 500 Gb su 3 žaidimais...

Kiek žaidimų telpą į 500 Gb tau jau aiškino, tad liko tik tai apsispręsti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vava kadangi mėgstu žaidimus ir ilgiau pasilaikyt tai reiks pasvarstyt čia tuos variantus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dar klausimas kaip pigiau gaunasi daryti, ar pirkti 1GB versija ar 500GB versija + 1GB diską. Čia toks irgi kaip varijantas pasvarstymui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas galit pasakyti, naudoju 3 dienas PS4, dvi dienas pati kosole buvo su melyna sviesos juosta, trecia diena pastebejau kad pastoviai dega balta :) viskas veikia kaip ir seniau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.