narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Prie ko čia UK ir gruščikas komentaras?

Jei norėjai įžeisti, tai nelabai pataikei, Aš nesu emigrantas jeigu ką ir nedirbu fizinio darbo.

Nesupratai kam buvo skirtas komentaras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Nesupratai kam buvo skirtas komentaras.

Ne į temą

Tie gruščikai dar kai kur daugiau gauna pinigų nei, kad kiti dirbdami švarų "prestižinį" darbą. Aš pets nesu gruščikas, bet nereikia savęs iškelti aukščiau kitų."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą
Tie gruščikai dar kai kur daugiau gauna pinigų nei, kad kiti dirbdami švarų "prestižinį" darbą. Aš pets nesu gruščikas, bet nereikia savęs iškelti aukščiau kitų."

Visiskai nesupratai kas kam buvo skirta. Pamirsk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl PS labiau kaista žaidžiant žaidimus iš vidinio HDD nei iš kompakto? Ar tai normalu?

Na logiškai, kad hardas sukasi ir kaista, bet kad ganėtinai labai kartais paūžia, nors naudoju aušinimo stovą(nuo laptopo) 

as tai dar pasijungiu salia atskira ventiliatoriu ir atsidarau langa, kad gautusi skersvejis ties konsole... :acc:

vienu laipsniu pavyksta numusti karsti :sir:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
o tai cia pavydas ar kas tiem emigravusiems ? tarp kuriu esu ir as beje... nes kad nekesti tai vel nelabai manau,jog galetu but uz ka,bet fraze tai izeidzianciai nuskambejo...
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
o koks skirtumas ką žmogus dirba, svarbu ne ką, o kiek jis už tai gauna, nes šiais laikais esmė piniguose, kad ir šikanus valyk jeigu gausi 1k eu tai čia zjbs bus, ir po... tas "prestisižkas" darbas. Niekad niekam nepavydėjau, visi savo gyvenimo kalviai yra, svarbu kad tie pinigiai tavęs nepakeltų aukščiau visų, kada nesiskaitytai su kitais... :)
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o koks skirtumas ką žmogus dirba, svarbu ne ką, o kiek jis už tai gauna, nes šiais laikais esmė piniguose, kad ir šikanus valyk jeigu gausi 1k eu tai čia zjbs bus, ir po... tas "prestisižkas" darbas. Niekad niekam nepavydėjau, visi savo gyvenimo kalviai yra, svarbu kad tie pinigiai tavęs nepakeltų aukščiau visų, kada nesiskaitytai su kitais... :)

Ne į temą

Nu už 1k € šikanų nevalyčiau :D bet tavo point'as geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu už 1k € šikanų nevalyčiau :D bet tavo point'as geras.
Čia už savaitę tiek moka?
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia už savaitę tiek moka?

Nemanau, kad yra skirtumas ar į mėnesį ar į savaitę tiek moka. Nors gerai pagalvojus, jeigu Lietuvoj tokius pinigus į rankas per savaitę mokėtų atskaičius visus mokesčius tai gal arba greičiausiai dirbčiau, betkokiu atveju mano darbas ne iš kvapniųjų ir dabar yra :D Jeigu užsienyje už tiek dirbt tai nepasirašyčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.