narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Ne. Praktiskai tas pats kas gameshare -perki su draugu geima per puse, ir losia kiekvienas ant SAVO akaunto, trofiai renkas . Nieko ARDYT nereikia. Be to ir naudoti geimai pinga siaip ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia niekas neatsirisa.

The trick involves activating a console for an account, making a copy of its NAND with araspberry pi, deactivating the console, then copying back the previously saved NAND.

The process, as described by Brazilian modchip stores, is close to what we have explained before: a Dump of a "legit" console with a dozen games on it is performed, and copied to the target console.

In addition to a copy of the hard drive, it is safe to assume a dump of the NAND/BIOS is performed as well. It seems the dump is performed with the help of a regular raspberry pi.

Activate a PS4 for a given account, make a full copy of its state/NAND, deactivate it, then copy the backed-up NAND again. UOL mentions however that in their experiment, their console ended up with 2 registered accounts, which are part of the cloning process, and required for the games to work."

Here’s what one commenter, Keko, from Brazil, had to say about this PS4 Jailbreak news in our comments section. The comment below aligns with most of the emails/tips I have received so far on this technique:

Hey bros! The hack is real, and it is not a real hack, but a real bypass, they are using a very simple and old technique from the MSX age, just simple rewrite eeprom, the quite and simple way to say GO. They arent decrypt or crypt anything. When sony tried to safe secure the PS4 they forgot to hardlock inside the CPU/APU the real hashcode for the bios, this is intent to not allow bios to be exchanged or rewrite, so, as they failure to do it, what the Hackers are doing is just simple running the real software inside one console, you can do it as psn/accounts, so the PS4 add $$$ game info inside the rom! So, they only need to stuff original games and matches run bios roms, so, the ROM/GAME will match and so will execute in the console. Remember that ROM can run a FOREVER SOFTWARE INSTALLED ON IT, so, all the games are REAL ORIGINAL and the PS4 arent hacked at all. The Hack is a bypass of ASM code for follow ROM/BIOS reading using a PI, YES SIMPLE AS BRAZILIAN WAY.
But all further games will depend on matches or DUMPS of BIOS/GAME, REMEMBER PS4 GAMES HAVE IT OWN HASH CODE! So, you cant decrypt it like in the PS3 default key, each game has it own key and it must match yo your BIOS coded hash, so, PS4-GAME tied forever! This only doesnt happen in a CD environment, where the hash authenticate the drive and return to PS$$$ that authenticate the BIOS and return with authenticate game, so, it is impossible to use a BYPASS in CD/SATA as no key extraction is possible in a 4 way schema.

BUT THE WAY BRAZILIAN DID IS POSSIBLE, SIMPLE AND WILL RUN!

They just simplified the way to do it!

PI is just to enable flashing/reflashing/ontimeflash/simulation of BIOS.

O tie pilieciai raso: 

K: - Kaip atliekamas nulaužimas 

A: - Nulaužimas atliekamas į Jūsų konsolės NOR čipą įrašant modifikuotąvfirmware. 

lol, patys nezino ka daro. Plius pamirso paminet kad and veliausios fw 2.51 - sitas fintas neveikia.

Cfwprophet’s explanation seems to confirm the technique. He however says that attempting this on the latest PS4 firmware (2.51) will brick your console:

raso kosmonautai:

K: - Ar aš galėsiu atsisiųsti ir įsirašyti žaidimus pats 
A: - Teoriškai taip, praktikai tai padaryti sudėtinga, beto kolkas internete nėra įkeltų aidimų. 

To padaryti negalima.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu monitoriu kur jungiasi HDMI , bet garsas iš monitoriaus neina , gal turit kokių nors pasiūlymų kaip padaryt , kad žaisti su garsu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu monitoriu kur jungiasi HDMI , bet garsas iš monitoriaus neina , gal turit kokių nors pasiūlymų kaip padaryt , kad žaisti su garsu?

Su PS4 labai paprasta. Į pultelį ikišk ausines ir per nustatymus padaryk, kad per jas eitų visas garsas :)

Palaikyk PS mygtuką, eik į Adjust Sound and Devices ir Output to Headphones nusistatyk į All Audio.

Redagavo Emilis09
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su PS4 labai paprasta. Į pultelį ikišk ausines ir per nustatymus padaryk, kad per jas eitų visas garsas :)

Palaikyk PS mygtuką, eik į Adjust Sound and Devices ir Output to Headphones nusistatyk į All Audio.

Did you even read, or am I dumb?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Did you even read, or am I dumb?

Zmogaus monitorius be audio out jungties. Parasiau, kaip isgaut garsa is pultelio. Mano nurodytu budu jis gali zaisti su garsu, ko jis ir prase. Kas blogai? :)

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal galit kas paaiškint kaip ant NBA 2k15 atsisiųsti tuos "patch", berods 3 ar 4 jie yra. ar jie ten kažkaip automatiškai parsisiųst turi? negaunu rodų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , noriu paklausti , noriu pirkti žaidimus iš ebay.co.uk , bet pamačiau kad rodo postage apie 20 svarų , seniau nerodydavo , tai čia aš apmokėti turėsiu ar tas iš kurio pirksiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , noriu paklausti , noriu pirkti žaidimus iš ebay.co.uk , bet pamačiau kad rodo postage apie 20 svarų , seniau nerodydavo , tai čia aš apmokėti turėsiu ar tas iš kurio pirksiu?

Čia tau teks mokėti. Galutine kaina susideda iš kainos + pristatymo mokesčio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl PS labiau kaista žaidžiant žaidimus iš vidinio HDD nei iš kompakto? Ar tai normalu?

Na logiškai, kad hardas sukasi ir kaista, bet kad ganėtinai labai kartais paūžia, nors naudoju aušinimo stovą(nuo laptopo) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš mano draugu kurie turi PS4 nevienam nekyla tokie klausimai, ar ten garsiai ūžia ar kad pučia karšta orą ir t.t. 
Atsakimas jų buvo tokie, suges nusipirksiu kita arba garantinis yra, ir daug kas taip sako ir aš taip sakau, 
Pas mane išvis PS4 prie sienos prikaltas kaip kryžius, tegul ten ir ūžia vistiek aš jo negirdžiu, o jei girdžių tiesiog nekreipiu dėmesio į tai  
Kiek vienas elektroninis prietaisas gali sugesti , tiek telefonas tiek TV tiek pat ir šaldytuvas 

Ne į temą
Telefonai irgi kaista ,tai ką dabar man koki fan uždėti kad nekaistu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl PS labiau kaista žaidžiant žaidimus iš vidinio HDD nei iš kompakto? Ar tai normalu?

Na logiškai, kad hardas sukasi ir kaista, bet kad ganėtinai labai kartais paūžia, nors naudoju aušinimo stovą(nuo laptopo)

Ar diskas ar digital versija visada zaidimai suinstaliuojami i hdd,diskas reikalingas tik kaip raktas,kad tu turi zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš mano draugu kurie turi PS4 nevienam nekyla tokie klausimai, ar ten garsiai ūžia ar kad pučia karšta orą ir t.t. 

Atsakimas jų buvo tokie, suges nusipirksiu kita arba garantinis yra, ir daug kas taip sako ir aš taip sakau, 

Pas mane išvis PS4 prie sienos prikaltas kaip kryžius, tegul ten ir ūžia vistiek aš jo negirdžiu, o jei girdžių tiesiog nekreipiu dėmesio į tai  

Kiek vienas elektroninis prietaisas gali sugesti , tiek telefonas tiek TV tiek pat ir šaldytuvas 

Ne į temą

Telefonai irgi kaista ,tai ką dabar man koki fan uždėti kad nekaistu 

Na matai, aš neturiu draugų su PS4 ir nežinau kaip jis turi veikti. Ir saugau daiktą, kuri kiekviena diena nepirksi jei kas atsitiks.

Ar diskas ar digital versija visada zaidimai suinstaliuojami i hdd,diskas reikalingas tik kaip raktas,kad tu turi zaidima.

Matai, kaip žaidžiu su disku taip neužia, kaip iš HDD parsisiųstas koks nors iš PS+ indie geimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai, aš neturiu draugų su PS4 ir nežinau kaip jis turi veikti. Ir saugau daiktą, kuri kiekviena diena nepirksi jei kas atsitiks.

Matai, kaip žaidžiu su disku taip neužia, kaip iš HDD parsisiųstas koks nors iš PS+ indie geimu.

Ne visi dirba gruscikais uk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne visi dirba gruscikais uk

Prie ko čia UK ir gruščikas komentaras?

Jei norėjai įžeisti, tai nelabai pataikei, Aš nesu emigrantas jeigu ką ir nedirbu fizinio darbo.

Redagavo menorex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.