narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Sveix personazai :D veikia psn, online kalu pries kitus, ir uk psn store veikia

Čia rimtai? nes niekap neina prisijungti, i psn net per web.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia rimtai? nes niekap neina prisijungti, i psn net per web.

Katik pabandziau, man viskas normaliai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik pabandziau, man viskas normaliai veikia.

Paleidau ant mobilaus interneto veikia, ir man... Kiek ieškojau Google tai kažkas tipo su routerio yra blogai, kad blokoja ar pnš gal kas geriau žino kaip tai įspresti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo rašyta kad 9 valandom bus neprieinamas psn šiandien

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu pasiteirauti dėl žaidimų pirkimo. Bandžiau pirkti iš PS store - no luck (bandžiau su paypal, nes UK kortelės neturiu).

Mačiau, kad amazone pardavinėja žaidimų kodus. Ar iš ten perkant jis veiks? Klausiu, nes mano store yra UK, o ten, kaip supratau US. Ar yra kur atskirai pirkti UK žaidimų kodus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu pasiteirauti dėl žaidimų pirkimo. Bandžiau pirkti iš PS store - no luck (bandžiau su paypal, nes UK kortelės neturiu).

Mačiau, kad amazone pardavinėja žaidimų kodus. Ar iš ten perkant jis veiks? Klausiu, nes mano store yra UK, o ten, kaip supratau US. Ar yra kur atskirai pirkti UK žaidimų kodus?

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ps%20store%20top%20up%20card%20uk

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, bet problema tame, kad aš neturiu UK kortelės, tad negaliu įsigyti ir wallet top up. Kokių dar būdų yra? Dėkui!

As nors ir gyvenu UK, bet turiu ir lietuviska kortele su kuria kartais atsiskaitineju amazon.co.uk be jokiu problemu. Pas mane Swed banko master card.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, bet problema tame, kad aš neturiu UK kortelės, tad negaliu įsigyti ir wallet top up. Kokių dar būdų yra? Dėkui!

cdkeys.com as perku su swedbank debetine kortele, papildimo kodas ateina i email iskart 

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki gal kas zaidziat daznai gta online heist? Mum truksta 2 lietuviu i komanda. Mano psn ZombieGenocider4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.