narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Nežinau ar kam įdomu, bet sūlyčiau iki trečiadienio atsisiųsti P.T. (Silent Hill) demo kas dar nežaidė, nes kaip suprantu išimti žada. Pats visai buvau užmiršęs, kad toks daigtas yra, bus smagu išbandyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, zadu pirkt ps4 bet va sugalvojau uzeit i skelbimu psl pasizvalgyt kas gero, ziuru kad yra labai daug skelbimu kas parduoda Ps4, visur konsoles panaudotos vos kelis menesius, su zaidimais ir seip beveik naujos, netgi lombarduose galima rasti :/Paziurejau  xbox one tai radau vos keleta skelbimu. Dabar galvoju kodel visi pardavineja Ps4 jeigu ji galingesne uz X, gal Ps4 turi problemu kokiu, youtubeje esu mates kad Ps4 labai garssiai dirbar, ar taip yra istikro? Ka patartumet?

Redagavo JumpIn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei viena is konsoliu neturi jokiu techniniu nesklandumu. Pasiziurek kokie zaidimai/funkcijos labiau tave domina ir rinkis konsole. Konsole renkiesi pats o ne forumas tau ja renka. Kodel parduoda?, pas kiekviena zmogu sava priezastis, del to jug nebeksti pirkti xone nes jo skelbimu mazai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, zadu pirkt ps4 bet va sugalvojau uzeit i skelbimu psl pasizvalgyt kas gero, ziuru kad yra labai daug skelbimu kas parduoda Ps4, visur konsoles panaudotos vos kelis menesius, su zaidimais ir seip beveik naujos, netgi lombarduose galima rasti :/Paziurejau  xbox one tai radau vos keleta skelbimu. Dabar galvoju kodel visi pardavineja Ps4 jeigu ji galingesne uz X, gal Ps4 turi problemu kokiu, youtubeje esu mates kad Ps4 labai garssiai dirbar, ar taip yra istikro? Ka patartumet?

Problemu jokiu PS4 neturi, tiesiog daug populiaresne uz X1 todel logiska kad ir skelbimu daugiau. Dirba normaliai, as net ventiliatoriaus negirdziu, girdisi tik kai diska uzsuka, bet tas buna neilgai nes pagrinde visa zaidima is HDD krauna. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na uzti tai uzia konsole gan garsiai. Diena galbut nelabai girdesi nes juk zaidimo garsai ir pan,bet vakare zaidziant tenka prisitildyt tv ir tada pajunti kad kazkas osia:) tiesa tai ne su visais zaidimais.

Tuo tarpu xbox one dirba visada labai tyliai,net ir BD rom'as sukasi tyliau.

Bet tai tikrai neturetu but kazkoks kriterijus renkantis konsole,nes ivairiu minusu jos abi turi.

Ziuri i zaidimus ir tada renkiesi.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nemaiso tas garsas ps4,ps3 fat labiau uzdavo, kaista maziau ps4 bei galingesne uz xbone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau sito klausimo forume,bet kazkodel neradau. Norejau paklausti ar uztenka 500gb PS4 ar geriau pirkt 1000gb ir kiek mazdaug zaidimu telpa i 500gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau sito klausimo forume,bet kazkodel neradau. Norejau paklausti ar uztenka 500gb PS4 ar geriau pirkt 1000gb ir kiek mazdaug zaidimu telpa i 500gb

Zaidimu visokiu buna nuo 1GB iki 50GB. Manau kokiu 15-20 AAA klases zaidimu turetu tilpti. Jei PSN zaidimu tai atitinkamai daugiau, Ziurint kaip stipriai zadi zaidimais apsirupint. Pas mane po metu kazkur 70% disko isnaudota. Keletas zaidimu is disko instaliuotu, PS+ visi parsiusti, ir dar keletas nemokamu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

500GB mažai, pastoviai turi sukt galvą kuriuos žaidimus trinti lauk, o kuriuos palikti. Bent man su draugeliu tokia situacija susidarė, jog per metus laiko PS+ ir vienas kitas PSN Store pirktas žaidimas užkimšo HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 500gb ir ne viena karta jau teko atlaisvint vietos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane dar vietos yra gal todel, kad turiu db tik 2 zaidimus. xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

virš metų turiu, pakanka 500gb, dabar apie 50gb laisvos likę vietos, daug ps plius žaidimų turiu. Nepatikusius arba pereitus ištrinu ir ok. Sakyčiau 500gb užtenka, čia aš pratęs kaupt viską :D bet yra galimybė įsidėt į library atsiuntimą ir t.t., tai tikrai pakanka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.