narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

HDD prie mirties, klausimas kiek ilgai laikys :) Įdėja gera vieną parduoti ir pirkti SSD, bet manau price per performance geriau būtų Hybridinį 1TB hardą nusipirkti, visvien sistemos ventiliatorius garsiau dirbą nei hardas.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

HDD prie mirties, klausimas kiek ilgai laikys :) Įdėja gera vieną parduoti ir pirkti SSD, bet manau price per performance geriau būtų Hybridinį 1TB hardą nusipirkti, visvien sistemos ventiliatorius garsiau dirbą nei hardas.

ka tu turi omeny prie mirties?tipo kad toki garsa skleidzia?ar apskritai hdd greit niekas nenaudos turi omeny?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano senas kompas taip dare, laptopas taip dare, ps3 taip dare it dabartinis ps4 taip daro, ne vienas is isvardintu nemire. 

Mano ps4 nevisada taip daro, retkarciais toks tiksejimas is jo pareina, bet ne 24/7.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo  man butent ventiliatorius ant kai kuriu geimu pauzia galingai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano senas kompas taip dare, laptopas taip dare, ps3 taip dare it dabartinis ps4 taip daro

Kermit-The-Frog.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kermit-The-Frog.jpg

Atleiskit ponas cheburekai, kad papriestaravau jusu sviesybes nuomonei. Tegul padeda man dievas!

Redagavo ogrion
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atleiskit ponas cheburekai, kad papriestaravau jusu sviesybes nuomonei. Tegul padeda man dievas!

Cheburator 5e16deec8f9ef8a19c3954fc6e8794778a64ad00

Čeburėkas P1000361.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cheburator 5e16deec8f9ef8a19c3954fc6e8794778a64ad00

Čeburėkas P1000361.jpg

as visgi tave chebureku vadinsiu, labiau prie harakterio tavo derinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei ant ps3 250 gb uztekdavo pilnai,tai manau ir 500 gb pakanka ant ps4,juk nezaisi iskart 10 geimu vienu metu,isirasai kokius 5 ir losi,uzsienieciai net 6tb isimeta juokina jau mane :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei ant ps3 250 gb uztekdavo pilnai,tai manau ir 500 gb pakanka ant ps4,juk nezaisi iskart 10 geimu vienu metu,isirasai kokius 5 ir losi,uzsienieciai net 6tb isimeta juokina jau mane :D

6tb tai tikrai nesamone,500 man per akis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano pazystamas irgi isimeti 1tb, nes megsta viska laikyti hdd... O as tik palieku tus zaidimus kurios losiu, nemegstu laikyti tu kuriu nelosiu tai man irgi pakanka 500gb.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei mano PC HDD apkrovus išvis kriokia per visa kambarį, tai jau ilgai nebelaikys? Buvo pora kart išmetę mėlyną vaizdą, nespėdavau ten perskaityt nieko ir persikraudavo pc, bet dabar liktais viskas gerai. Tai jau nebesitikėti, kad laikys man dar jis ilgai? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai garsiai dirbančius HDD paskutinį kartą girdėjau tuos kurie su IDE jungtim buvo jei taip grubiai, o su SATA dar nė vieno nesu girdėjęs, kad triukšmautų, neskaitant HDD "spin-in".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.