narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Hmm.. Tikiuosi 2.5 update'as sutvarkys problemas, nes paskutinę savaitę mano PS4 rest mode nebeveikia, monitorių atjungia bet konsolė toliau dirba, tenka pastoviai pilnai išjungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal taip nustatyta "Privacy settings"? :)

bb9fdb895c18c1bfc1161f5ec6b63421236.jpgJeigu apie šituos options kalbi , tai va kokie nustatyti .. :)

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@marius8522 čia dažna problema, man rodo kitų paveiksliukus jei aš jiems atskleidęs real name. Kitaip nerodo :/  O @cheburator sakyčiau problemą turi( nebus su konsole?). Nelabai girdėjau kad į rest mode įeit playmanam neitų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@marius8522 čia dažna problema, man rodo kitų paveiksliukus jei aš jiems atskleidęs real name. Kitaip nerodo :/  O @cheburator sakyčiau problemą turi( nebus su konsole?). Nelabai girdėjau kad į rest mode įeit playmanam neitų :)

o tai kaip kitiems tada veikia? O iseina kazkaip padaryt kad visada rodytu varda pavarde ir nereiktu requestint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip kitiems tada veikia? O iseina kazkaip padaryt kad visada rodytu varda pavarde ir nereiktu requestint?

Po naujo system update  man visu draugu paveiksliukus rodo, pirma kart taip :) atsinaujink ir pamatysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po naujo system update  man visu draugu paveiksliukus rodo, pirma kart taip :) atsinaujink ir pamatysi

Tas pats , nežinau gal čia dėl šito http://gyazo.com/3241fe250aa16218d71b633bf1bf4a0a . kaip jį nuimt neįsivaizduoju tą smailą.. tą patį rodo ir prie mano psn profile korteles.. :D

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats , nežinau gal čia dėl šito http://gyazo.com/3241fe250aa16218d71b633bf1bf4a0a . kaip jį nuimt neįsivaizduoju tą smailą.. tą patį rodo ir prie mano psn profile korteles.. :D

:D nu jo,ir psnprofiles tavo avataro nerodo. BET kai einu i savo psn draugus, rodo tavo kietaji heroglifo avatara :D kazka busi nusistates..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D nu jo,ir psnprofiles tavo avataro nerodo. BET kai einu i savo psn draugus, rodo tavo kietaji heroglifo avatara :D kazka busi nusistates..

Tai va ką būtent? O tuos heroglifus tai iš pačio psn , bet kai užsidedu savo picture nemato nieks , nesuprantu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O @cheburator sakyčiau problemą turi( nebus su konsole?). Nelabai girdėjau kad į rest mode įeit playmanam neitų :)

Po update'o į 2.50 ta pati situacija - pultelį ir vaizdą atjungia, o konsolė pilnai neužmiega. Kai įjungi iškart matosi, kad įsijungia taip kaip kad būtų palikta ant "rest" režimo su įjungtu žaidimo siuntimu ar update'u. Per setting'us atjungiau usb maitinimą ir internetą, tada normaliai užmiega :) Arba kažkas su routeriu pasidarė arba kasnors iš interneto man neleidžia užmigdyt konsolės :D O gal čia dėl to jog mano acc padarytas kaip primary ant draugo konsolės, o jo acc ant mano?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po update'o į 2.50 ta pati situacija - pultelį ir vaizdą atjungia, o konsolė pilnai neužmiega. Kai įjungi iškart matosi, kad įsijungia taip kaip kad būtų palikta ant "rest" režimo su įjungtu žaidimo siuntimu ar update'u. Per setting'us atjungiau usb maitinimą ir internetą, tada normaliai užmiega :) Arba kažkas su routeriu pasidarė arba kasnors iš interneto man neleidžia užmigdyt konsolės :D O gal čia dėl to jog mano acc padarytas kaip primary ant draugo konsolės, o jo acc ant mano?

del primary secondary tai neturetu but, esu taip pat dares seniau ir viskas ok. Is interneto kazkas neleidzia uzmigdyt konsoles? :D geras cia. Sakyc kad konsolei kazkas vistiek.Pas mane visada palikta internetas ir is usb maitinimas paliktas on, viskas ok isijungia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del primary secondary tai neturetu but, esu taip pat dares seniau ir viskas ok. Is interneto kazkas neleidzia uzmigdyt konsoles? :D geras cia. Sakyc kad konsolei kazkas vistiek.Pas mane visada palikta internetas ir is usb maitinimas paliktas on, viskas ok isijungia

Man anksčiau lygiai taip pat viskas veikė puikiai :) Bus matyt dar reiks pažaisti su setting'ais, kad tikslią priežastį nustatyti, dėl USB ar remote įjungimo visa tai. 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmones ar verta susirupinti jaigu ps4 skleidzia toki garsa,kaip sakant turiu du,vienas juodos spalvos,vienas baltos,abu nauji,juodas okay,baltas 

pasigarsinkit=))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy nieko baisaus nebuvo, nebent klaksejimas idomus, bet gal ten pasaliniai aparatu garsai :) mano ispudingiau uzia ant kai kuriu full zaidimu, pvz Driveclub  ar RE revelations 2. Bet normalu, kompas nedidelis ir i lentyna igrustas :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy nieko baisaus nebuvo, nebent klaksejimas idomus, bet gal ten pasaliniai aparatu garsai :) mano ispudingiau uzia ant kai kuriu full zaidimu, pvz Driveclub  ar RE revelations 2. Bet normalu, kompas nedidelis ir i lentyna igrustas :)

anyway galvoju viena parduoti,ir uz ta kaina nusipirkti ssd koki nors irgi ne brangiai,kokiu 500gb arba 1tb,tyliai dirba girdejau,greiciau krauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.