narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Kazkaip per gerai skamba :D

Manau, kad gali, cia paprasciausiai bus "grey import" is amerikos, kur daug pigiau ps4 kainuoja. Jeigu jis turi pazystama kas jam persiuncia tuos ps4 deklaruotus kaip dovanas, tai jis jokiu importo mokesciu nemoka, arba gal pats parsiveza. Kaip ir sake vienintelis minusas tai, kad tokiems gaminiams nebera garantijos ir net oficialus sony padalinys europoje netaisytu pamate, kad cia yra usa preke ar is kito regiono.

Esu kelis kart pirkes tokius dalykus is USA perpardavinetoju, kur kainos buvo 20-35% pigesnes, tik garantija rizikuoji ir viskas.

Redagavo ogrion
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet žaidimai po 25€ tai visai neblogai manau.

teko man su jais bendrauti, galvoju pabandysiu, avansų jokių nereikia, parašiau kokių žaidimų reikia, atrašė kad viskas ok, žaidimai užsakyti, tipo dvieju savaičių bus, tada susisieks, tai taip ir liko, ir nieko nebeatrašo. :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas noretumet pagamesharinti su manim? as turiu gta5, nba 2k15, last of us remastered, fry cry4, ufc, ac unity. psn:jonas_LT_98

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, turiu problemele su savo PS4, baigus zaist, isjungus PS4 neisijungia, mirksi visada balta lempute. Mirksi visa diena. bandau su isjungimo mygtuku, nepadeda, isijungia tik istraukus maitinima. Gal kam nors buvo nutike  ?

Redagavo Dasco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isejo PS4 updeitas 2.04, bet ineternete raso kad geriau neupdeitint. Kas nors updeitinot, kaip veikia po updeito pas jus? Kas nors naujo jame ar tik bedos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isejo PS4 updeitas 2.04, bet ineternete raso kad geriau neupdeitint. Kas nors updeitinot, kaip veikia po updeito pas jus? Kas nors naujo jame ar tik bedos?

veikia idealiai man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia taip kaip ir veike anksciau, cia tik stability ir bug fixai.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip matai gerai viskas veikia :D beje jei neatnaujintum , tai psn neveiktu, ir online;iniai zaidimai neveiktu, butu nekazka bent jau man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, turiu problemele su savo PS4, baigus zaist, isjungus PS4 neisijungia, mirksi visada balta lempute. Mirksi visa diena. bandau su isjungimo mygtuku, nepadeda, isijungia tik istraukus maitinima. Gal kam nors buvo nutike  ?

Updatinai dabar i naujausia versija PS4?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Updatinai dabar i naujausia versija PS4?

jo updeitinau, tas pats, vezu i garantini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man po kažkurių update taip buvo , bet poto susitvarkė .. Nežinau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave garantuotai bėda konsolėje, garantinis turi pakeisti gerai veikiančia. O nuo kai kurių update man tik garso kartais nebūdavo įjungus,reikdavo restartuot. Dabar jau update normalūs eina. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.