narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ar ymanoma ant ps4 skirtos gtav versijos pasidaryti kaip nors kad rodytu kmh ir kilometrus o ne prakeiktas mylias ir mph? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NEIMANOMA NES TAVO PS4 IS AMERIKOS IR VISI ZAIDIMAI BUS SUAMERIKONINTI !!!!!!!!!!!

P.S. gryztant i realybe toks jausmas lyg pirma kart zaidima isijungei ir nezinai kad yra toks dalykas kaip OPTIONS ? Beto tavo klausimas susijes su zaidimu o ne su konsole, tai ir rasyk prie zaidimo temos !

Ir is kur jus tokie lendat, kaip tik diena taip naujiena :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveik inaujokas cia jusu forume esu. Noriu paklaust vieno dalyko, Losiu BF4 jau gan ilgai. Uztarnavau 50 rank. Zadu atsisakyt UK acc ir pereit prie USA nes viskas gerokai pigiau.

Klausimas butu ar perejus ant kito acc viska is naujo reiks daryt kad pasiekt 50 rank. (BF4 CD yra )  Ar tiesiog viskas persikels nes Batlelog acc tai tas pats bus...? Bet PS4 nickas jau kitas bus :D tai va biski balamutinuos ka cia ir kaip daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEIMANOMA NES TAVO PS4 IS AMERIKOS IR VISI ZAIDIMAI BUS SUAMERIKONINTI !!!!!!!!!!!

P.S. gryztant i realybe toks jausmas lyg pirma kart zaidima isijungei ir nezinai kad yra toks dalykas kaip OPTIONS ? Beto tavo klausimas susijes su zaidimu o ne su konsole, tai ir rasyk prie zaidimo temos !

Ir is kur jus tokie lendat, kaip tik diena taip naujiena :)

options tokio dalyko nera kaip sito man reikiamo dalyko nustatymas jeigu nezinai :D

options tokio dalyko nera kaip sito man reikiamo dalyko nustatymas jeigu nezinai :D

ir neknisk man proto, nes cj koki lenktyniu zaidima zaidziant bus galima laisvai rinktis visai itakos neturi ar is usa ir is dar kur kitur nes nuo zaidimo prilauso ne nuo ps4

dar pasakyk kad jei is uk perki konsole tai per gta bus vaziavimas kita kelio puse :D

Redagavo lukas250sx
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir neknisk man proto, nes cj koki lenktyniu zaidima zaidziant bus galima laisvai rinktis visai itakos neturi ar is usa ir is dar kur kitur nes nuo zaidimo prilauso ne nuo ps4

dar pasakyk kad jei is uk perki konsole tai per gta bus vaziavimas kita kelio puse :D

Laba diena su naujais metais :) tai ka tu nesupratai kad ten kur didziosiom raidem kaip prikolas parasyta? :D koks buvo klausimas toks ir atsakymas ;)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena žmonės , turiu keletą klausimų .

Dabar taip , jaigu aš nusipirkčiau žaidmą iš rusų regiono kokia kalba jis būtų rusų ar galima ir anglų? Ar tarkime jai nusiperku iš rusų regiono ir duodu žaisti kitam asmeniui tą žadimą būtinas ir jam turėti rusų regioną ar gali per betkokį regioną galima žaisti tą iš rusų regiono nupikrtą žaidimą ? Ir gal žinote kur pigiau pikrti rublius kad įsidėti į psn?

Labai ačiū bus už atsakymą ; )

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena žmonės , turiu keletą klausimų .

Dabar taip , jaigu aš nusipirkčiau žaidmą iš rusų regiono kokia kalba jis būtų rusų ar galima ir anglų? Ar tarkime jai nusiperku iš rusų regiono ir duodu žaisti kitam asmeniui tą žadimą būtinas ir jam turėti rusų regioną ar gali per betkokį regioną galima žaisti tą iš rusų regiono nupikrtą žaidimą ? Ir gal žinote kur pigiau pikrti rublius kad įsidėti į psn?

Labai ačiū bus už atsakymą ; )

Labas. 1.Galima bus ir anglų. 2.PS4 žaidimams nėra regiono apribojimų.(Tik DLC) 3. cardscodes.com (Pristatymas email'u) Tikiuosi padėjau. ^^ Redagavo Zyfis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Zadu greitu metu pirkti ps4. gal galit pasiulyti kokiu zaidymu? kurie butu verti pinigu ;) . Ir is kokiu parduotuviu patis pirkote konsoles?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Zadu greitu metu pirkti ps4. gal galit pasiulyti kokiu zaidymu? kurie butu verti pinigu ;) . Ir is kokiu parduotuviu patis pirkote konsoles?

https://www.reklama netoleruojama/en/sony-playstation-4-console-ps4/801-playstation-4-500-gb-konsole-driveclub-ps4.html

pirkau pries metus is cia, viskas ok :) ir sitas variantas neblogas

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar vienas klausimas, draugas sake kad ps4 yra reikalingas internetas pastoviai ir uz ji reikia moketi papildomai. ar cia tiesa? ir kuom skiresi PAL versijos nuo kitu?

Redagavo Deividas22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar vienas klausimas, draugas sake kad ps4 yra reikalingas internetas pastoviai ir uz ji reikia moketi papildomai. ar cia tiesa? ir kuom skiresi PAL versijos nuo kitu?

Nebūtinas tas internetas pastovus, Dėl PAL gali nesukti sau galvos PS4 skaito visus diskus

savo draugui perduok jam kad jis ...pyp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbut turejo oumeny PS Plus, tai cia kaip xbox live, reikia turet norint zaisti online su kitais. Jis yra mokamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.