narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Slim gal tik kitais metais bus ,bet tikrai ne šiais ,aš manau ir dar info nėra apie Slim tik gandai

Jauciu kaip ir atrodys slimas dar nepaskelbta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai ir dabartinis dizainas labai graziai atrodo, tik noreciau is juodo i balta atsinaujinti :) o kai paskelbs officialiai apie slima tada ir palyginsim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

18232517.jpg

grazuolis jei tikrai toks bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip nusipirkti pl.plius vokietijoje?

Redagavo koncse

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau iš vokietijos internetinių žaidimų parduotuvės, o kaip nusipirkai ps4 tada?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirk is ebay.de, paprasciausias budas. As is ten visada perku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parduotuveje nupirkau.kitas klausimas ar butina nurodyti amziu?nes mano lietuviskas pasas netinka.maciau yra cd. Pirkti pl.plius ir kortos pl store.ka su jais daryt?

Redagavo koncse

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, toks kvailas klausimas,ar yra skirtumas i kurią HDMI jungtį pajungti PS4? Jos yra tokios: HDMI(ARC), HDMI(STB), HDMI(DVI) ir tiesiog HDMI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėjau pasiklausti jai nusiperki žaidima ant vieno acc padarai ji primary prisijungi prie kito žinau kad gali žaisti. Bet jai pakeisi ta kita acc is primary i paprasta ir savo ant kurio žaidžiu i primary žaidimo neturėsi ar ne taip suprantu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, toks kvailas klausimas,ar yra skirtumas i kurią HDMI jungtį pajungti PS4? Jos yra tokios: HDMI(ARC), HDMI(STB), HDMI(DVI) ir tiesiog HDMI.

Junk i belekoki. Arba turi vaizda arba ne, ce kitu variantu nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausima i kuri noreciau suzinoti atsakyma.  Manau cia bus tikru ps ekspertu galinciu man padeti,taigi. Noriu pirkti ps4, bet nezinau ar dabar ar veliau, o nezinau todel kad gal veliau kada iseis kitas ps4 modelis, ta prasme ar bus koks ps4 slim? Kaip su visom ps budavo fat and slim. Taigi man idomu ar apsimoka laukti slim ir kada ta nauja konsole pasirodys rinkoje , ar nieko nelaukti nes nieko nesulauksiu, ir bus visada ta pati kuo dabar prekiauja? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausima i kuri noreciau suzinoti atsakyma.  Manau cia bus tikru ps ekspertu galinciu man padeti,taigi. Noriu pirkti ps4, bet nezinau ar dabar ar veliau, o nezinau todel kad gal veliau kada iseis kitas ps4 modelis, ta prasme ar bus koks ps4 slim? Kaip su visom ps budavo fat and slim. Taigi man idomu ar apsimoka laukti slim ir kada ta nauja konsole pasirodys rinkoje , ar nieko nelaukti nes nieko nesulauksiu, ir bus visada ta pati kuo dabar prekiauja? 

Zmoniu daug apie PS yra cia, bet orakulu, deja, neturim :(

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmoniu daug apie PS yra cia, bet orakulu, deja, neturim :(

aš manau, kad iki 2016m vidurio išleis ps4 slim versiją. Pamatysi  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.