narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , klausykite turiu tokia bėdą. Turiu ps4 , per konsolę norėjau nusipirkti žaidimą , tai padariau per paypalą . Pinigus nuskaitė bet kažkaip nieko negaunu , pačios kortelės su acountu nesusiejau , tačiau į paštą gavau kad užsakymas padarytas , tik vat kirba galvoje klausimas , ar viskas bus gerai ar čia visus pinigėlius numečiau vėjais ... Gal

kam yra taip buvę ? ar girdėję tokį atvejį? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LT paypal negali atsiskaityti - turi būti UK acc PSN ir paypal UK ir turi adresai būti vienodi

Tau gražins pinigus per savaite atgal į Paypal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme Paypalo kortelė turi būti užsieninė ? Na pas mane paypalas užregistruotas su lietuviška master card , ir lietuvišku adresu .Tai jai norėčiau nusipirkti per ps4 žaidimą,man reikia kažkaip suvesti ten užsienio adresą ? ir pačiam paylape palikti užseniešitką adresą?

(šiuo metu acountas pas mane united states yra )

Nes kai bandžiau pačiam ps4 priregistruoti kortele neleidžia , vadinasi niekaip man nieko neišeis su lietuviška banko kortele?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme Paypalo kortelė turi būti užsieninė ? Na pas mane paypalas užregistruotas su lietuviška master card , ir lietuvišku adresu .Tai jai norėčiau nusipirkti per ps4 žaidimą,man reikia kažkaip suvesti ten užsienio adresą ? ir pačiam paylape palikti užseniešitką adresą?

(šiuo metu acountas pas mane united states yra )

Nes kai bandžiau pačiam ps4 priregistruoti kortele neleidžia , vadinasi niekaip man nieko neišeis su lietuviška banko kortele?

Tau reikia pirkti tokius papildymus ir galėsi imti žaidimus iš Playstation Store - http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417368693&sr=8-1&keywords=playstation+cards

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai čia taip išeina , kad aš nusiperku pinigus į ps4 ir už jas moku už žaidimą? 

Bėja , jainusipirkčiau vieną už 49,99 ir kitą už 9,99 tada man į ps4 nueis 59,99 ? ar negalima čia taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LT paypal negali atsiskaityti - turi būti UK acc PSN ir paypal UK ir turi adresai būti vienodi

Tai gaunasi, kad niekaip negalėsiu pirkt žaidimų per neta, su lietuviška sąskaita?

O kaip tada nusipirkti PS+  metams? Nes LT parduotuvėse nelabai mačiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gaunasi, kad niekaip negalėsiu pirkt žaidimų per neta, su lietuviška sąskaita?

O kaip tada nusipirkti PS+  metams? Nes LT parduotuvėse nelabai mačiau.

Nusiperki papildymo kortele su reikiama suma, pasipildai saskaita ir apmoki uz PS Plus per PS Store. Arba gali nusipirkti PS Plus koda is parduotuves, palaikancios Lietuvos korteles.

tai čia taip išeina , kad aš nusiperku pinigus į ps4 ir už jas moku už žaidimą? 

Bėja , jainusipirkčiau vieną už 49,99 ir kitą už 9,99 tada man į ps4 nueis 59,99 ? ar negalima čia taip?

Galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiperki papildymo kortele su reikiama suma, pasipildai saskaita ir apmoki uz PS Plus per PS Store. Arba gali nusipirkti PS Plus koda is parduotuves, palaikancios Lietuvos korteles.

Galima.

Tai ta kortelę kur Mantinijo  numetė linką? Bet reik pirkt per UK, nes UK regiona pasirinkau.

Gal žinai tas parduotuves, per kurias galima pirkt LT sąskaita?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ta kortelę kur Mantinijo  numetė linką? Bet reik pirkt per UK, nes UK regiona pasirinkau.

Gal žinai tas parduotuves, per kurias galima pirkt LT sąskaita?

Aš US regionui perku per Mantinijo linką. UK regionui gali pirkt iš http://www.amazon.co.uk/CARD-WALLET-Online-Game-Code/dp/B00GUXZUBU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417372472&sr=8-2&keywords=ps+network (pasirink Digital code) http://www.game.co.uk/en/games/playstation-network/playstation-network-cards/?merchname=topnav-_-PS4-_-wallettopups .

Amazon reikalauja kortelės, su kuria galima pirkti užsienyje. Ne visos tinka. Per Game anksčiau ėjo apmokėt Paypal, dabar kažkas sugedę pas juos. Turėtų sutvarkyt greitu metu.

Bent aš šitiems pirkimams naudoju DNB auksinę kortelę (VISA). Jokių problemų neturėjau.

Yra ir LT shop'ų, kurie pardavinėja korteles. Žinoma, tu kortelių kainos kokius 20% didesnės nei jų tikra vertė.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš US regionui perku per Mantinijo linką. UK regionui gali pirkt iš http://www.amazon.co.uk/CARD-WALLET-Online-Game-Code/dp/B00GUXZUBU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417372472&sr=8-2&keywords=ps+network (pasirink Digital code) , http://www.game.co.uk/en/games/playstation-network/playstation-network-cards/?merchname=topnav-_-PS4-_-wallettopups .

Amazon reikalauja kortelės, su kuria galima pirkti užsienyje. Ne visos tinka.

Čia daug visokiu niuansų iškila. 

Na per Amazone esu pirkęs. O jei tiesiais per čia http://www.game.co.uk/en/playstation-plus-12-month-membership-142948?categoryIdentifier=203136&catGroupId=

O skirtumas bus, ten jei Uužsiregines UK, ir netyčia nusiperki US regionui, anaudoti galima bus ar nelabai?

P.S. pridėta foto(iš PSN acc, aišku sunkų kažką pamatyti), tai reiškia kad UK regionas?( Kad neapsigauti su regionu)

post-39464-0-57723200-1417373426_thumb.jpg

Redagavo menorex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia daug visokiu niuansų iškila. 

Na per Amazone esu pirkęs. O jei tiesiais per čia http://www.game.co.uk/en/playstation-plus-12-month-membership-142948?categoryIdentifier=203136&catGroupId=

P.S. pridėta foto(iš PSN acc, aišku sunkų kažką pamatyti), tai reiškia kad UK regionas?( Kad neapsigauti su regionu)

Taip, UK.

Žiūrėk, per kur tau patogiau. Jokio skirtumo nėra. Nežinau, kiek laiko reikia laukti per Game, kad gautum kodą, nes nesu iš čia pirkęs papildymų. Bent per amazon.com US regionui kodą gauni iškart. Gal ir čia tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, UK.

Žiūrėk, per kur tau patogiau. Jokio skirtumo nėra. Nežinau, kiek laiko reikia laukti per Game, kad gautum kodą, nes nesu iš čia pirkęs papildymų. Bent per amazon.com US regionui kodą gauni iškart. Gal ir čia tas pats.

As is Game ne viena karta esu pirkes digital kodus, taip galiu patvirtinti, kad kodai ateina iskart arba max po 10 min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra koks UK regiono support live chat kaip USA/CA. Nes va reikia ir nerandu... Gal kas zinot? O be sito klausimo gal zinot kas gali but jog messages neina trint,sunkiai loudina ir beveik kaskart reik daryt resend kad issisiustu message. Internetas tikrai ne prie ko , nes dar meginau trint ir per programele android.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.