narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

man greičiau dirba greičiau užsikrauna žaidimai ir taip daugiau vietos yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl žaidimu man ir įdomu, kiek žinau į ssd įrašinėja dažniausiai naudojamus failus, bet juk vienas žaidimas virš 50gb užima neskaitant os o ssd būna priklijuotas tik su 124gb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane pati dabar stovi 1TB sshd (hibridinis)

o ka reiskia hibridinis?ir tu ji nupirkai,isemei originalu,ir idejai,nieko daugiau?

beje kokios firmos patartum?

Dėl žaidimu man ir įdomu, kiek žinau į ssd įrašinėja dažniausiai naudojamus failus, bet juk vienas žaidimas virš 50gb užima neskaitant os o ssd būna priklijuotas tik su 124gb.

tavo irgi zinutes nesupratau,kaip suprast naudojamus failus,ir priklijuotas su 124gb?

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sshd tai hibridas (kaip ir automobilių varikliai ir panašiai) kažkiek hdd + ssd su specialia programine įranga, tik įdomu ar pasiteisina ant konsolių kai naudoji kelis žaidimus  :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sshd tai hibridas (kaip ir automobilių varikliai ir panašiai) kažkiek hdd + ssd su specialia programine įranga, tik įdomu ar pasiteisina ant konsolių kai naudoji kelis žaidimus  :nsure:

Koks dar spec soft'as... kiekvienas diskas, nepriklausomai ar tai HDD, SSD ar SSHD, turi savo kontrolerį viduj, kuris ir tvarko šiuos reikalus. Iš š vaško neišspausi kaip sakoma, bet už įprastą HDD, SSHD yra geresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu parsisiust remote play ant savo z3, bet neleidzia Lietuvoj gal zinot ka galima padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LT nepalaiko tas app, turi ieškoti kitur o ne per play google shop, o iš kur siųstis aš nežinau , aš siunčiausi iš Play Google

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekur nera siustis apk failo, galvojau jega turiu z3 galesiu pazaist, o dabar figne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinote , kaip pasidaryti, kad per kokius coop drauga balsa girdėčiau per kolonelės ir nereiktu į ausis kištis ausinės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@ZenaLt Playstation app'as buvo jau pas mane, o ten daugiau nei playstation appo nera daugiau patalpinta, o per ta playstation appa reik parsisiust remote play, tai va to man ir truksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.