narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Naujausio kitkat reikia ir geru expiria :) siaip kietai vistiek. Tu narkata ir turi expiria? Bandei pats taip pasijungt kaip pulta tel?

Taip turiu Xperia z2 - bet dar laukiu update 4.4.4 kitkat, nes dabar dar tik 4.4.2 kitkat, tai negaliu žaisti, jau gauna kai kurie ta update UK priklauso iš kokio operatoriaus pirkta, mano yra Free Sim (amazon uk) tai teks palaukti, Bet jei turi xperia z3 arba z3 tablet  tai jau galima žaisti ,nes pas juos jau iškart buvo 4.4.4 kitkat , bet nedaug liko laukti man, nes oficialiai update išėjo lapkričio 4 diena ,tai ši mėnesi tikrai gausiu gal net ir rytoj, poryt ir t.t. , tiesiog laukti reikia 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi ketinu atsinaujinti savo tel tai galiu ir sony imti... Hmm, tai sakot galima pvz ateina draugas pas mane pažaisti su ps4 ir galim abu žaisti fifa ? Aš su pultu jis su tel ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau taip bet tikslo jokio, Nes tu ką žaisi per telefoną per 5 colio ekraną, kai tavo draugas šalia sėdės ir per TV žais 50 colio, nes ką tu žaisi per telefoną tu matysi ir per TV kaip tu žaidi tiesiog čia yra stream'ina žaidimą tau į telefoną, ši funkcija gera ta kai žaidi per TV paspaudi pause , ir išvarai pas draugą, imi savo xperia ir ps4 pulta ir pas draugą tesi savo žaidimą ( aišku prisijungi prie draugo wi-fi interneto ir viskas) 

Arba tiesiog taip , žaidi žaidimą , tėvas ateina ir sako aš noriu filmą žiūrėti, pause paspaudi, tėvas pradeda žiūrėti filmą, o tu tesi žaidimą per telefoną

Prie telefono būtinas ps4 pultas , be pulto nepažaisi ant telefono

@gloroul

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau taip bet tikslo jokio, Nes tu ką žaisi per telefoną per 5 colio ekraną, kai tavo draugas šalia sėdės ir per TV žais 50 colio, nes ką tu žaisi per telefoną tu matysi ir per TV kaip tu žaidi tiesiog čia yra stream'ina žaidimą tau į telefoną, ši funkcija gera ta kai žaidi per TV paspaudi pause , ir išvarai pas draugą, imi savo xperia ir ps4 pulta ir pas draugą tesi savo žaidimą ( aišku prisijungi prie draugo wi-fi interneto ir viskas) 

Arba tiesiog taip , žaidi žaidimą , tėvas ateina ir sako aš noriu filmą žiūrėti, pause paspaudi, tėvas pradeda žiūrėti filmą, o tu tesi žaidimą per telefoną

Prie telefono būtinas ps4 pultas , be pulto nepažaisi ant telefono

@gloroul

Kadangi senai be tėvų gyvenu, tai nebūtų tokių dalykų, na nebent draugė... :D na aišku, man nereikia grynai stream, man reiktų kaip antro pulto, tada teks pirkti ir antrą pultą.. gal žinot kur pigiai galima nusipirkti ? Reiktų ne tik pulto bet ir viso ps4 ir kad greitai gaučiau, esu iš lt. Na ir žinoma garantija būtina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiūlyti galiu Uk Shop, bet manau tau pigiau butu iš LT shopu pirkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skyteh ten normali kaina ir garantinis, atsius per 3 dienas.

skyteh ten normali kaina ir garantinis, atsius per 3 dienas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ebay yra kainuoja 334 svaru su dviem pultais naujas pats toki zadu pirkti po nauju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ebay yra kainuoja 334 svaru su dviem pultais naujas pats toki zadu pirkti po nauju

Bet už tat nebus garantinio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gerai, kad čia temą užvedėt apie pultus, pasirodo eina PS Vita naudoti per remote play kaip antra pulta :) Bus proga prie bonkės su draugeliu Diablo 3 kartu palošti ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik su Vita nepatogus valdymas man, bet žaisti tikrai galima ir priprasti galim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokias ausines patariat ir kokios mazdaug ju kainos Amerikoj?

Sony Gold - geriausias kainos/kokybes santykis ir zymiai patogesnes uz pulse. Kaina amazone - 80 zaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet už tat nebus garantinio.

yra ir garantinis pasiziurek ijeik I anglu ebay.co.uk ir parasyk ps4 ten rasi ta console su dviem pultais beje garantinis triem metai berots dar plius 30 svaru reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra ir garantinis pasiziurek ijeik I anglu ebay.co.uk ir parasyk ps4 ten rasi ta console su dviem pultais beje garantinis triem metai berots dar plius 30 svaru reikia

gal konkrečiau gali, nes ten tų ps4 pilna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.