narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Jus irgi susiduret problema, kai konsole neprisikelia is rest mode? Is 3 kartu 2 kartus neprisikele. Internete irgi radau zmoniu, kuriems tai nutinka. Tikiuosi, kad kuo greiciau ja isspres.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NTFS tiek PS3, tiek PS4 nepalaiko. Turi buti butinai FAT32. Pats isbandziau music player-viskas puikiai veikia.

fat 32 neismeta man ikonos,tik per sharefactory rodo dainas mano,negi flesas lievas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fat 32 neismeta man ikonos,tik per sharefactory rodo dainas mano,negi flesas lievas

Tikrai ikelei i MUSIC folderi? Kai ikisi flasha, turi atsirast "USB Music Player" ikona.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai ikelei i MUSIC folderi? Kai ikisi flasha, turi atsirast "USB Music Player" ikona.

tai esu suskures music folderi,nes kitaip ir sharefactory nenuskaitytu,fleso dainu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai esu suskures music folderi,nes kitaip ir sharefactory nenuskaitytu,fleso dainu

Didžiosiom raidėm sukūrei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baldelinu savo mp3 playlista su driveclub ir warframe :) stai ka dariau: tik iejus i flesiuka sukuriau folderi music , ir JAME dar viena folderi music, o jo viduj mp3 kruva :)  music didz. Rasiau. Jei kuret tik 1 folderi, tai nebus playerio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man bent jau uzteko ir vieno folderio MUSIC ir atsirado tas playeris.O siaip po update ps4 lb greitai ir sklandziai veikia,bent jau man taip atrodo.Beto kur rasti tas temas nes kolkas tik spalvas teradau:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 1 folderio neuzteko :)  idomu kur pulto krovimo laiko nustatymai?? update aprase minejo ta funkcija. Youtube app nepatogi, per web geriau paieska rasyt,nustatymus keist. Pliusas app kad 1080p video palaiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 1 folderio neuzteko :)  idomu kur pulto krovimo laiko nustatymai?? update aprase minejo ta funkcija. Youtube app nepatogi, per web geriau paieska rasyt,nustatymus keist. Pliusas app kad 1080p video palaiko

Pultelio krovimo nustatymai, jei neklystu, keiciami per "Power saving settings".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas idomiausia kad nera prie power setingsu tu krovimo laiku, ziurejau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beto kur rasti tas temas nes kolkas tik spalvas teradau:)

Ryt bus PS Store UK, dabar tik yra US Store, 5 temos visos nemokamos 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas idomiausia kad nera prie power setingsu tu krovimo laiku, ziurejau :(

Radau. Power saving settings->set functions available in rest mode->supply power to usb ports. Galimi 3 variantai: never, 3 hours ir always.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas liuks viskas veikia

Redagavo Mace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.