narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

reiškęs brokuota nusipirkai ruteri, pabandyk pas draugą pajunkti PS4 tada tikrai žinosi ar ruteris kaltas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kai routeri perkrauni kuri laika grybo nepjauna ps4? ta prasme sitos lentutes nemeta?

tyksliai nepasakysiu , man rodos mete.

reiškęs brokuota nusipirkai ruteri, pabandyk pas draugą pajunkti PS4 tada tikrai žinosi ar ruteris kaltas

Tai dlk su kitais prietaisais prisijungus viskas ok? Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba gali pabandyti per telefoną wi-fi hotspot (share internet) nes man tai per mobiluji internetą gerai dirbo, kai keletą dienų streikavo internetas mano, tai naudojau mobilu internetą per telefoną (ir tai laptopa naudojau ir dar ps4)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut todel kad PS reikalingas didesnis rysys nei kitiem prietaisam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nū kiti prietaisai ne tokie jautraus yra kaip PS3 ar PS4 - pabandyk Restore Default Settings ps4 arba system recovery

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut todel kad PS reikalingas didesnis rysys nei kitiem prietaisam

Nusinešk routerį arba PS4 į kita kambarį, Gali būti, kad perarti vienas kito, perstiprus signalas gaunasi. Man PS3 buvo problema, neveikdavo wifi, dabar pastatęs tolėliau - veikia, bet po kelių min sulėtėja greitis reiktu dar toliau statyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusinešk routerį arba PS4 į kita kambarį, Gali būti, kad perarti vienas kito, perstiprus signalas gaunasi. Man PS3 buvo problema, neveikdavo wifi, dabar pastatęs tolėliau - veikia, bet po kelių min sulėtėja greitis reiktu dar toliau statyti.

o pas mane routeris tam paciam kambary gal per zingsni nuo ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pas mane ~5m atstumas tarp ps4 ir routerio, kad pas mane routeris pats gryba pjauna tai pagal tel jau galima suprast, nevisada atranda wi-fi, arba siaip ant pc ismeta ispejima kad rysys durniuoja, dar kolkas kentet galima, kas ~savaite tik perkraut reik :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas mane routeris tam paciam kambary gal per zingsni nuo ps4

Nuo routerio priklauso, pvz mano D-Link'as per 20cm nuo PS3 stovėjo ir puikiausiai veikė WiFi, O dabartinis Pirelli net 1,5m atstumu vangiai dirba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau paklaust ar db ant ps4 eina zaisti tinkle ir klausyti savo muzikos ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau paklaust ar db ant ps4 eina zaisti tinkle ir klausyti savo muzikos ?

Labas, norint zaisti tinkle reikia nusipirkti PS+ prenumerata (1men, 3men, 12men cia pagal save pasirinksi kuriam laikui nori)

O muzika groja is USB rakto jeigu ta turi omenyje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@intenso33 Minde hai :D dar iš usb negroja muzika per ps4, tik su nauju update taip veiks,gerai kad info tiksliai paskelbė,tik sulaukti atnaujinimo reikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar reikia laukti zodziu norint zaisti ir klausytis muzikos vienu metu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar reikia laukti zodziu norint zaisti ir klausytis muzikos vienu metu :)

man asmeniškai tai durnoka funkcija- jos prireikia labai retai man ir tik racing žaidimuose nebent. Jei koks geras story atmosfera dialogai ir t.t., tai dėjau aš ant savo muzikos- žaidimo sound svarbiau, nesižeminčiau ir nelaukčiau vien to ;) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@intenso33 Minde hai :D dar iš usb negroja muzika per ps4, tik su nauju update taip veiks,gerai kad info tiksliai paskelbė,tik sulaukti atnaujinimo reikia :)

Muzika galima ir dabar klausyti bet ji tau kainuos, Music Unlimited galima naudoti žaidimo metu (ir kaina vienam mėnesiui kainuoja nuo 4.99£ iki 9.99£)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.