narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Neknis man proto konsole tai sugeba nusipirkti tv smart su visomis 3d funkcijomis nusiperka... Tai kokio byb. pirkti konsole jai neturi pinigu ant bulkos?

Durnų klausimų nebūna, apie next gen konsolių nulaužimą dar tik pasvajot galima, bet nerekomenduočiau to daryti. Geriau kokį PS3 ar XBOX 360 nusilaužt.

Dėvėtus perku ir vargo nematau, o jei taip žaidimų nori PSN Plus metams nusipirk už 150 litų ir džiaukis į mėnesį po 3-4 žaidimus :)

Žmonės dažnai susitaupo ant konsolės ir žaidimam pinigų nelieka. Pats turėjau seniau xbox 360 ir laukdavau pusę metų kol nukris kaina kažkiek, nes už 200LT žaidimus pirkt tai... O su nulaužta konsole imi išleidimo dieną ir viskas. Bet gaila dar ilgokai laukt teks kol nulauš next gen. konsoles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Netavo supi** reikalas kitu zmoniu pinigai, nustok skaiciuoti! Paklause  ir tiek, kiekvieno zmogaus teise rinktis ka daryti, cia juk forumas normalu, kad zmones klaus :)

Kur aš čia skaičioju jų pinigus? Tesiog man nepatinka tokia žmoniu logika, kai sako nėra pinigu ant žaidimu, bent ant kitko taško jos ir vargo nemato tik pasukos kalba apie žaidimo pirkima viskas mes visi varkšai....

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur aš čia skaičioju jų pinigus? Tesiog man nepatinka tokia žmoniu logika, kai sako nėra pinigu ant žaidimu, bent ant kitko taško jos ir vargo nemato tik pasukos kalba apie žaidimo pirkima viskas mes visi varkšai....

Bet mano manymu tai galima pasakyti mandagiau negu kaip tu tai padarei. Nes ir man nepatinka kas vagia ir nulaužineja konsoles bet nesiuntinėju ir nekeikiu nes žinau kur mes gyvenam ir koks didžiosios žmonių mases pragyvenimo lygis. Nes kol geros algos negaudavau taip pat darau.  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet mano manymu tai galima pasakyti mandagiau negu kaip tu tai padarei. Nes ir man nepatinka kas vagia ir nulaužineja konsoles bet nesiuntinėju ir nekeikiu nes žinau kur mes gyvenam ir koks didžiosios žmonių mases pragyvenimo lygis. Nes kol geros algos negaudavau taip pat darau.  

Aš tesiogine prasme nesiunčiu ir tas žodis varkšai, ir save turėjau omenija... Bet aišku kur šeimos yra nepasiturinčios aišku jiems tada neįdomu konsolės svarbu, kad pavalgyti būtu, ir neprigertu pinigus..... Viskas čia šioja temoja mano komentaras paskutinis nenoriu čia veltis į tokias deskusijas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar, kai yra ps+ ar xbox gold programos, sakyti, kad vagiu, nes nera pinigu yra zema. Tiesiog zmogus yra priprates vogti zaidimus, gauti naujausius isleidimo diena ir uztai nemoketi, tad bent nereikia teisintis nesamoningais pasiteisinimais ir gvelbkit sau i sveikata. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal žinot dėl ko įjungus PS4 , pastoviai cant connect to network ir va šitą dažniausiai meta...

55afcfe97e01bbfc11cf43f8b782d32a662.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tinklo nustatymuose kur rašomas dns įraišk pirmini 8.8.8.8 antrini 8.8.4.4  

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tinklo nustatymuose kur rašomas dns įraišk pirmini 8.8.8.8 antrini 8.8.4.4  

NEPADĖJO .... LYG ĮVEDU , poto įjungiu ir vėl lyg būtų neišsisaugoję ...

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@marius8522 o prieš tai buvo viskas ant automatinio režimo padaryta ? 
Bandei ruteri restartint arba defalta padaryti (aišku jei naudoji ji) ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@marius8522 o prieš tai buvo viskas ant automatinio režimo padaryta ? 

Bandei ruteri restartint arba defalta padaryti (aišku jei naudoji ji) ? 

Bandžiau restartint , pvz pora kartu veikia įjungus PS4 po kiek laiko nebe , arba pvz jai routerį išjungiu poto įjungiu ir jungiu PS4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats buvo, routeri pasikeiciau ir susitvarke, dabar jau vel kartais pradeda durniuot reik perkraut routeri ir vel gerai buna kuri laika, atejo laikas turbot vel nauja pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats buvo, routeri pasikeiciau ir susitvarke, dabar jau vel kartais pradeda durniuot reik perkraut routeri ir vel gerai buna kuri laika, atejo laikas turbot vel nauja pirkt

Nenusisnekek 2 savaites kaip tik nusipirkes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai prasidejo po routerio pirkimo taip darytis?

kai tik nusipirkau ps4 tuo paciu isigijau ir routeri..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kai routeri perkrauni kuri laika grybo nepjauna ps4? ta prasme sitos lentutes nemeta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.