narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Greičiausias durnas klausimas, bet gal žinot kaip yra reikalai su ps4 nulaužimu ? :D

atsakimą pats žinai
NE
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikiuosi tas bus labai velai, kad visokie tarakonai veliau susoktu i laiva.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra zaidzianciu NBA 2K15 ant PS4? psn vardas GreaterTalisss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS atsakymas ir vėl klausimas jiems

Atsakymas:

Hi Vladas,

Thanks for your e-mail about PlayStation Network (PSN).

I can see from your e-mail that you'd like to know when a PlayStation Store will be available in Lithuania. Unfortunately PlayStation Store is not currently available in Lithuania, but we're busy rolling out PlayStation Store services to more countries than ever before. As I'm sure you'll understand, this is a complicated and time consuming process as we comply with local laws on what can be published as well as the localisation of each piece of content. It is up to the government of Lithuania to pass the legislation needed to make Lithuania an acceptable place for Sony to provide online services. 

You may want to keep an eye on the Official PlayStation website and the EU PlayStation blog as details regarding new releases are published here as and when announcements are made.

I hope this helps, but if you have any other questions please contact PlayStation Support using the contact details below or by replying to this e-mail.

Thank you,

Samuli
PlayStation Support

Klausimas:

Hello,

I‘m interest which laws interfere with your expansion exactly (can I know exact laws articles)? When you preliminary planing to start e-shop in my country?

Mostly I‘m interest why I can‘t register my account on my country (by this I‘m forced to violate your EULA). As far as I understand registration is not the same as e-shop...

Kindly yours,

Vladas

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausykite kas zaidete freedom cry butent ant ps4,ta dlc,kuri reikia siustis is psn,ar pas nieka su juo nebuvo problemu,nes pas mane kaip ir kartais pastringa jisai (su assasins creed black flag jokiu problemu nebuvo) todel man ir keista,ar jis optimizuotas prastai,ar kas yra,db istryniau,ir per nauja instal bandau daryt,nes buna begi stogais,sustoja vaizdas 3sec,vel atsistato,seselius uzkrauna letokai,uzkniso,toks jausmas kad zaisciau ant prasto pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau du tik variantai yra, arba blogai įrašytas arba blogai optimizuotas  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greičiausias durnas klausimas, bet gal žinot kaip yra reikalai su ps4 nulaužimu ? :D

Dar palauk kokius 3 metus   :trl:

Redagavo masatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau du tik variantai yra, arba blogai įrašytas arba blogai optimizuotas  

perrasiau is naujo,idomiausia kad instaliuojasi paciame zaidime nuo 27% pradeda eina iki 100% gal kokia valanda,ir tada is karto nuo 0 iki 100% per 5min(antra karta),kaip jau ir nebestabdo,bet buna misijos metu reikia kazkur nueiti,nueini,ir nieko nevyksta,tada restartini misjija,ir gerai viskas,du kartus jau buvo taip,absurdas jaigu rmt,nei update isleido kokio,nei ka,pinigus svarbu mokek

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pašol tu n... Pirk ps3 ir džiaukis savo piratkem.......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perrasiau is naujo,idomiausia kad instaliuojasi paciame zaidime nuo 27% pradeda eina iki 100% gal kokia valanda,ir tada is karto nuo 0 iki 100% per 5min(antra karta),kaip jau ir nebestabdo,bet buna misijos metu reikia kazkur nueiti,nueini,ir nieko nevyksta,tada restartini misjija,ir gerai viskas,du kartus jau buvo taip,absurdas jaigu rmt,nei update isleido kokio,nei ka,pinigus svarbu mokek

Gaunasi taip kad čia kūrėjai kalti bus, plius dar tai kad čia yra jau PSN game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pašol tu n... Pirk ps3 ir džiaukis savo piratkem.......

Nesinervuok nevisi išgali pirkti žaidimus po 200lt ir nevisi dirbantis.

O pasiusti visi mes sugebam plius aš pasiūlyčiau ištiesti savąjį ir aš praeisiu per ji tik poto neatsakau ar jis jau funkcionuos pagal paskirti :P

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pasiusti visi mes sugebam plius aš pasiūlyčiau ištiesti savąjį ir aš praeisiu per ji tik poto neatsakau ar jis jau funkcionuos pagal paskirti :P

Neknis man proto konsole tai sugeba nusipirkti tv smart su visomis 3d funkcijomis nusiperka... Tai kokio byb. pirkti konsole jai neturi pinigu ant bulkos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Durnų klausimų nebūna, apie next gen konsolių nulaužimą dar tik pasvajot galima, bet nerekomenduočiau to daryti. Geriau kokį PS3 ar XBOX 360 nusilaužt.

Dėvėtus perku ir vargo nematau, o jei taip žaidimų nori PSN Plus metams nusipirk už 150 litų ir džiaukis į mėnesį po 3-4 žaidimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neknis man proto konsole tai sugeba nusipirkti tv smart su visomis 3d funkcijomis nusiperka... Tai kokio byb. pirkti konsole jai neturi pinigu ant bulkos?

Netavo supi** reikalas kitu zmoniu pinigai, nustok skaiciuoti! Paklause  ir tiek, kiekvieno zmogaus teise rinktis ka daryti, cia juk forumas normalu, kad zmones klaus :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.