narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Va aš iš smalsumo parašau suportui toki maila įdomu ką atsakys 

Hello,

I have a situation here and would like some clarification:

I bought PS4 console. I cannot buy PS+ or any digital content (games, Add-Ons, DLCS) nor can I create my online account. Only option left for me is to write incorrect address (I mean wrong country) during the registration what violates your EULA despite the fact that Lithuania is in European Union. I’d like to ask why am I discriminated as EU citizen and my country as EU member and it is not on the list during the registration? This in my opinion violates European Union regulation which states that all EU citizens are equal. Why only some EU countries are excluded (Germany, United Kingdom, Poland and etc.) and are in the list? I’d like to ask when this will be fixed and I will have the opportunity to register in my real country?

I ask all this because it violates my EU citizen rights.

Kindly yours,

Vladas

:)

• Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va aš iš smalsumo parašau suportui toki maila įdomu ką atsakys 

Hello,

I have a situation here and would like some clarification:

I bought PS4 console. I cannot buy PS+ or any digital content (games, Add-Ons, DLCS) nor can I create my online account. Only option left for me is to write incorrect address (I mean wrong country) during the registration what violates your EULA despite the fact that Lithuania is in European Union. I’d like to ask why am I discriminated as EU citizen and my country as EU member and it is not on the list during the registration? This in my opinion violates European Union regulation which states that all EU citizens are equal. Why only some EU countries are excluded (Germany, United Kingdom, Poland and etc.) and are in the list? I’d like to ask when this will be fixed and I will have the opportunity to register in my real country?

I ask all this because it violates my EU citizen rights.

Kindly yours,

Vladas

:)

Jeigu atrašys, pasidalink ir su mumis atsakymu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oficialiame sony forume apie tai jau ne karta buvo klausta iš lietuvio, esto, latvio. Nieko jie įdomaus neatsakys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oficialiame sony forume apie tai jau ne karta buvo klausta iš lietuvio, esto, latvio. Nieko jie įdomaus neatsakys.

Būtent.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar pamiršau paminėti kad tas mailas buvo siustas netik sony tai buvo CC ir Europos Žmogaus Teisių tarnybai nes tai yra diskriminacija 

Nes čia rimtas yra pažeidimas  

Redagavo ZpT
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar pamiršau paminėti kad tas mailas buvo siustas netik sony tai buvo CC ir Europos Žmogaus Teisių tarnybai nes tai yra diskriminacija 

Nes čia rimtas yra pažeidimas  

Niekas nieko nedarys, atsius koki nors "iprasta" laiska so keliais sorry ir viskas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps. gal kas zino ar vyksta beta zaidimu testavimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau bana uztai kad pirkau per savo banko kortele ir neisejo pirkt ismete erora, tada per paypala pirkau irgi mete klaida ir tipo kaskokiu, budu jiem atrode kad naudojaus vokta kortelia nezinau net kaip ten jiem susisviete ir neisivaizduoju net  ir iskiepijo man bana,tada aiskinaus atbanino,bet vel bana ipilingavo jau atzibodo sneket su jais per telefona sudeginau sask beveik 150LT

įdomiai, bet kadangi  neturėjau minties kreditinės duomenis vesti į psn, tai šis bano būdas atkris man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps. gal kas zino ar vyksta beta zaidimu testavimai?

Sekmadieni Bloodborne, Spalio 30 - Lapkricio 2 - Evolve.

Ok, dabar geros naujienos.

http://blog.us.playstation.com/2014/10/16/ps4-system-software-preview-usb-music-player-new-home-screen-colors-more/

Galesime ne tik naudoti custom themes, bet ir pakeisti backround'o spalva, be to, kas svarbiausia - USB Music player'is! 

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as daugybe kartu lipdziau savo banko kortele,daug kartu error ismete ir nieko,neprilipde bano :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pats girdejau tai dazniausiai ban'us gauna naudojantis Paypal. Steam'e taip pat tokiu nemazai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@v1ncelis

aš paypal esu 2-3 kartus atsiskaitęs , daug kartu esu papildimais sąskaitą papildęs ir daugiausiai banko kortele

Ne į temą
Steam visada perku per Paypal ir kartais per banko kortele, tai man jau turėjo tada bana duot seam
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greičiausias durnas klausimas, bet gal žinot kaip yra reikalai su ps4 nulaužimu ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.