narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

netaip parasiau atbanino acc

tai papasakok placiau, kur i ka kreipeis, kad atbanintu?

Redagavo bajmantis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažką ne taip suprato, matyt. Nes banų taip lengvai nenuima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netaip parasiau atbanino acc

jo žmogau, gal plačiau papasakok kaip taip pavyko? pvz geimeriui su 29lvl psn ir turinčiam krūvą triple A digital žaidimų,  užbanina jo nuhakintą akauntąir nieko tipo negali padėt jam ... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinote ar iki siu metu galo iseis koks geras rpg,kur galima butu armora keisti,ginklu pasirinkimas butu,ir nebutu nuobodus ir bukas??nes vienintelis rpg kuris buvo nepakartojamas dark souls tik ir tai on ps3,o ant ps4 nieko nematau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinote ar iki siu metu galo iseis koks geras rpg,kur galima butu armora keisti,ginklu pasirinkimas butu,ir nebutu nuobodus ir bukas??nes vienintelis rpg kuris buvo nepakartojamas dark souls tik ir tai on ps3,o ant ps4 nieko nematau

Iseis Dragon Age: Inquisition ir The Witcher 3: Wild Hunt. Ne Dark Souls stilius, bet bent man ankstesni serijos zaidimai labai patiko.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bloodbourne ( dark souls kureju darbas) or heroes of the fallen ar koks ten, kur dark souls kopija. Bet abu kitamet.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar pamaciau game parduotuveje londone,netycia kad sitas lords of the fallen iseina si menesi)))radau video,radau nuotrauku,joa,labai primena dark souls,va prasau ir bus pirkinys)) 31 october iseina uk 2014,o dragon age man nelb,plius nesinori zaisti hack and slash zaidimu,o kiek zejau tas LOTF su strategija siek tiek,ir next gen

PS:aciu uz patarimus

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, aš Linas ir taip pat prisijungiau prie PS4 klubo. Labiausiai norėjau išbandyt GTA V, kol kas viskas super!  Jei ką, tai pridėkit mane ID: LinasRim

Redagavo LinasRim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkit mane į draugus, kas nba 2k15 ant ps4 žaidžiat! PSN: LFXixas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Topo centre radau psn pirkti, bet tik suomijos reg. Patarkit kur isigyti uk reg. Geriausiai butu nuvykti i parduotuve ir nusipirkti, bet jeigu pigesnis variantas ir tikrai patikimas su siuntimu i ltu tai tinka ir internetu

Redagavo Mace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Topo centre radau psn pirkti, bet tik suomijos reg. Patarkit kur isigyti uk reg. Geriausiai butu nuvykti i parduotuve ir nusipirkti, bet jeigu pigesnis variantas ir tikrai patikimas su siuntimu i ltu tai tinka ir internetu

Kaip suprasti Suomijos regijono? Koks skirtumas is kur konsole, juk ji nera region locked. Cia ne zaidimas, kad to regiono tik tie dlc tinka. Ar kazka maisau?

Edit, pamaciau, kad apie psn(wallet card?) kalbama, ne apie konsole.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://cdkeys.com, http://electronicfirst.com

Atsiunčia į el. paštą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau bana uztai kad pirkau per savo banko kortele ir neisejo pirkt ismete erora, tada per paypala pirkau irgi mete klaida ir tipo kaskokiu, budu jiem atrode kad naudojaus vokta kortelia nezinau net kaip ten jiem susisviete ir neisivaizduoju net  ir iskiepijo man bana,tada aiskinaus atbanino,bet vel bana ipilingavo jau atzibodo sneket su jais per telefona sudeginau sask beveik 150LT

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.