narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Noriu isigyti ps4. Ant kokio regiono reikes registruoti ir kaip visas psn veiks? Gyvenu lt. Ir is kur pigiausiai isigyti org zaidimus su diskais, gal kas perkat is gamestop?

Ant kokio nori regiono ant tokio gali ir registruoti, tačiau jei žadi diskus pirkti labiau UK apsimoka. Aš asmeniškai iš http://www.zavvi.com/ perku kadangi nemokamai į Lietuvą siunčia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal kas perkat is gamestop?

aš perku bet į Lietuva nesiunčia jie, jie siunčia tik ten kur yra jų shop parduotuvės 

Bh3VdMi.png

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip su psn nesklandumais ant UK regiono? Man patinka games stop used games ideja, butu visai neblogai kazkas panasaus, nes zaidimai isties labai brangus

Redagavo Mace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip su psn nesklandumais ant UK regiono?

Man gerai UK, kitiem nežinau

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip su psn nesklandumais ant UK regiono? Man patinka games stop used games ideja, butu visai neblogai kazkas panasaus, nes zaidimai isties labai brangus

man tai jokiu nesklandumu nebuvo, o jei darbai kokie is sony puses tai jau visiem neveikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau kodus is game pardes bet viskas veike normaliai tik destiny isigijau ir prasidejo bedos meta klaida ws-37338-4

nesamonė kad taip iš lempos užbanintų tavo akauntą, kiek rašei susidaro įspūdis, kad nieko blogo nedarei. Skaičiau forumuose kad užsieniečiam po 1.76 update irgi tą patį error mėto, skambino į suportą,nurodė ps4 ID, atsakė kad užbanintas ir nieko negali padėt. Ch. pariši ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamonė kad taip iš lempos užbanintų tavo akauntą, kiek rašei susidaro įspūdis, kad nieko blogo nedarei. Skaičiau forumuose kad užsieniečiam po 1.76 update irgi tą patį error mėto, skambino į suportą,nurodė ps4 ID, atsakė kad užbanintas ir nieko negali padėt. Ch. pariši ;/

as irgi domejaus irgi dauguma gave uz nieka uk suportai isvis pasislepe bandai skambyt tai raso toks numeris nenaudojamas  galima sakyt ps4 pro langa ismest lieka jau gariau x pirkt negu ta triperi

Redagavo lempa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi domejaus irgi dauguma gave uz nieka uk suportai isvis pasislepe bandai skambyt tai raso toks numeris nenaudojamas  galima sakyt ps4 pro langa ismest lieka jau gariau x pirkt negu ta triperi

O jeigu ltu pirktas ps4 tarkim topo centre, uz toki baninima parduotuves garantinis neatsako?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu ltu pirktas ps4 tarkim topo centre, uz toki baninima parduotuves garantinis neatsako?

tikrai garantinis nieko nepadės, nes banas būna tavo paskyrai o konsolė tai nesugenda nuo to. Tektų susikurti kitą paskyrą ir loši toliau, tik trophy ir psn pirkiniai dingsta lygtai ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pradejau dvejoti su pirkimu. O nusipirkus used game galima zaisti? Ir kaip psn jis yra mokamas kaip xbl gold ar kaip?

Redagavo Mace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pradejau dvejoti su pirkimu. O nusipirkus used game galima zaisti? Ir kaip psn jis yra mokamas kaip xbl gold ar kaip?

Padevetus zaidimus tikrai galesi zaisti. Jei nori zaisti online ir gauti nemokamu zaidimu, taip ps+ yra mokamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padevetus zaidimus tikrai galesi zaisti. Jei nori zaisti online ir gauti nemokamu zaidimu, taip ps+ yra mokamas.

Parekomenduokit svetaine ar tiesiog parduotuve esancia ltu, kur isigyti ps+

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.