narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, jum veikia psn? kai sutikau su taisyklem ju kaskokiom ir atzijunge is psn tai dabar neina prisijunkt net pass netinka mano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, jum veikia psn? kai sutikau su taisyklem ju kaskokiom ir atzijunge is psn tai dabar neina prisijunkt net pass netinka mano

Kvailioja visiems nes: Destiny atnaujinimas, NBA 2K15 ir Driveclub isleisti ta pacia diena. PSN neatlaiko. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nebuvo man kad PSN grybautu ant ps4 viskas gerai ir greitai veikia ,ne bent tada kai patys Sony tvarko PSN  , ant ps3 tai buvo kad grybaudavo  

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata:

Šiaip įdomumo dėlei - kiek pas tave draugų? Gal tas ekstremaliai lėtas vartymasis yra susijęs su draugų kiekiu sąraše. Mano atveju - kažkas arti 100 (gal 90.. nepamenu).

Kita versija - esi lyg UK (t.y. arčiau PSN serverių). Nors LT lyg ir nesiskundžiame interneto sparta ir patikimumu su užsieniu.

------

Dar viena problema - "Players Met" funkcija neveikia. Užsienio forumuose lyg tą patį žmonės rašo. Xbox 360 atveju tai veikė nepriekaištingai (bent jau nesudėtingai rasdavau dar žaidimo metu visus BF žaidėjus). Gal čia susiję su tais pačiais dideliais kiekiais, su kuriais nesusitvarko PSN (po vieno BF4 round'o žaidėjų gali būti daugiau nei 64, nes dar jie keičiasi ir žaidimo metu).

Mažas nuostolis tas "Players Met", bet vis tiek erzina.

Kol kas su PSN susijusių funkcijų spartą vertinu itin prastai. Pirmomis dienomis - viskas skraidė. Dabar - totalus lag'as (vartotojų sąrašo atnaujinimai, žinučių siuntimas ir t.t.).

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@bat0nas 

Pas mane apie 62 draugai, plius daug ką užblokavęs kad nebūti visokiose Chat, Gali visko būt kad tiesiog UK gyvenu, bet su ps3 buvo problemų 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

batonas, tas player met neveikia jau nuo PS4 starto + leidejai zaidimu o ne Sony nusprendzia ideti ar neideti ta funkcija i zaidima jei neklystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia maždaug įprastas vaizdas.

Kažkoks žiaurus stabdis tas psn pastaruoju metu.

eja5avus.jpg

O galvojau cia tik pas mane viena taip :D pas mane irgi apie 100 friend, ir gan dazni tokie luzimai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su kokiom sony plančetėm galėsi transliuoti ps4 žaidimo vaizdą į jas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su z3 tablet ir z3 smartphone, bet manau bus gal ir su kitom serijom z1/z2 ,kažkaip nesidomėjau  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su z3 tablet ir z3 smartphone, bet manau bus gal ir su kitom serijom z1/z2 ,kažkaip nesidomėjau  

Kaina plančetės irgi bus panaši į telefono, ar mažesnė, nes 2000 litus man už telefoną mokėt per daug :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia maždaug įprastas vaizdas.

Kažkoks žiaurus stabdis tas psn pastaruoju metu.

eja5avus.jpg

man tas pats buna,ypac vakarais kai koks 40-50 draugu online. ryte,kai koks 15-20 prisijungusiu skraido psn,viskas nrml. is pradziu turejau virs 200 draugu, biski pratryniau nereikalingus, vis tiek tas pats. juokinga ar ne , bet su ps3 tokiu nesamoniu nebudavo (bent jau man). greiciau tvarkytusi tuos serverius sony, net zinute 3-5 sekundes siuncia, kai ant ps3 po vieno akies mirksnio uzsiusdavo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.