narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

http://www.part.lt/img/d3f21a64a5f775e6b93ff6dcb59c8546331.jpg

Gal zinot dlk kas kart ijungus cosole sitai raso?

jėzus marija švenčiausia lelija. Nu ir klausimai pas tave Mariau, drebi kaip lapas :D gali įsitikint senu oficialiu video ties 50sekunde, boot meniu kaip tavo :)  

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jėzus marija švenčiausia lelija. Nu ir klausimai pas tave Mariau, drebi kaip lapas :D gali įsitikint senu oficialiu video ties 50sekunde, boot meniu kaip tavo :)

Dekui, nebestkumk. Nedrebu :D

Redagavo marius8522
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant ps4 zaidziau tik keleta zaidimu: infamous ir the last of us, bet jie abu man pasirode labai tamsus, kai buni seselyje ar siaip prietiama tai beveik nieko nesimato, na labai tamsu, gal ir Jums taip? ar cia kokie nustatymai mano gryba pjauna ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais ir reguliavimas nepadeda, jei koks TV ar LCD prastas. Būna, kad virš tūkstančio kainuojantis monitorius nerodo tamsių patalpų, o tik juodą spalvą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant ps4 zaidziau tik keleta zaidimu: infamous ir the last of us, bet jie abu man pasirode labai tamsus, kai buni seselyje ar siaip prietiama tai beveik nieko nesimato, na labai tamsu, gal ir Jums taip? ar cia kokie nustatymai mano gryba pjauna ?

infamous vietomis ir man atrodė šiek tiek tamsiau bet tikrai nemaišė žaidimui, o last of us remastered dabar žaidžiu- jokių tamsumų nėr man, super žaidimas :) Kaip ir sako xebra, jei tv nustatymai nepadės tai pats TV gal slabnokas spalvas/kontrastą/šviesumą turi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar PS4 konsoles yra be regionu ? (visos free region ? )   ar galiu zaisti tiek ntsc tiek pal zaidimus ? Paaiškinkit man kaip cia viskas yra nes nieko nebesuprantu :(

Redagavo GhostLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar PS4 konsoles yra be regionu ? (visos free region ? )   ar galiu zaisti tiek ntsc tiek pal zaidimus ? Paaiškinkit man kaip cia viskas yra nes nieko nebesuprantu :(

Zaidimai, konsoles nera region locked.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tamsu būna, kai atsigules lošiu, nes toks tv mano ten yra visokie deep ir crystal clear funkciju kur vaizda pagražina ar pnš tai tokius pirma reiktu išjungti. Arba ,ar kontrasta parogulioti, nės žaidimai nėra tokie tamsus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kiek dabar kainuotų PS4, pultas antras ir metai PS+ ? Ir kur perkant būtų pigiausia. Lietuvoje ar iš užsienio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kiek dabar kainuotų PS4, pultas antras ir metai PS+ ? Ir kur perkant būtų pigiausia. Lietuvoje ar iš užsienio ?

Ziurint koki pulta pirksi - nauja ar naudota. Naujas pultas is uzsieni ~£30-35 +-£3 siuntimas.

Ps+ is cdkeys lyg rase, kad gali pasiimti uz £28 su visokiomis fb nuolaidomis. @Mantinijo situos lyg gerai zino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemaciau dar taip pigiai uzsieni pultu :D na is pigu.lt pirkau pulta uz 185lt , ps+ cdkeys.com 145lt su nuolaida kainuoja (Uk regionas)  :)

Redagavo Kunigelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujas pultas pagrindas eina apie ~38£ ir daugiau bet galima ir pigiau rasti '

, bet pagrindiniuose shop UK kainuoja 38 / 39 / 40£

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėjau paklausti kokią šalį geriausiai pasirinkti kuriantis PSN acount'ą? Esu susikuręs Poland, bet norėčiau pasikeisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.