narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu tokį klausimą, dabar esu Vokietijoje ir galvoju nusipirkti FIFA 15 ant PS4 ir iškilo klausimas kokia pagrindinė kalba bus įjungus žaidimą vokiečių ar anglų? Ar iš viso nebus anglų kalbos? Niekad neteko pirkti žaidimų svetur, tad nežinau kaip kas...

Dirbu DE 3 metus, nesvarbu kur pirksi zaidima, jie visi turi anglu kalba.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki ieškojau, bet nelabai radau.. tai norėčiau jūsų paklausti kur jūs perkate žaidimus ar bent jau žinote kur juos galėčiau nusipirkti pigiau nesvarbu Lietuvoje ar iš užsienio. ačiū kad pasidalinote savo šaltiniais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iškilo dar vienas klausimas kas tas Season Pass ??? tarkim yra Killzone shadow fall ir dar season pass atskirai pirkt :/ kaip cia nesuprantu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek zinau, tas season pass tau duoda visus dlc isejusius ir iseinancius veliau, jei klystu patasikyt mane.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negaliu pataisyt tavęs nes aš nežinau kas tai yra todel ir klausiu :D dekuj uz ats. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinot kas per wtf? Buvau pasiėmęs kai psn davė kill zone , o dabar kai įjungiu prašo jį pirkti ... nors psn+ turiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinot kas per wtf? Buvau pasiėmęs kai psn davė kill zone , o dabar kai įjungiu prašo jį pirkti ... nors psn+ turiu...

Nebutina eiti per visas temas ir klausineti to paties, seip net nesuprantu ko tu klausi nes is ps+ lyg ir nedalino dar sito zaidimo

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi atrodo buvo kažkada nemokamas multiplayer savaitgaliui ar truputi ilgesniam laikui. Baigėsi akcija - pasibaigė ir atrakcija.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai įjungiu console visadara rašo  see important health and safety , taip turi būt? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai įjungiu console visadara rašo  see important health and safety , taip turi būt? 

jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.