narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Narkata: Istikro net nera tu banu ant acountu !!! Logika tokia kaip as suprantu man aiskino,kad DVD kurios perkama  yra naudojama 2 kart o Sharingas acc yra padarytas specialai kad galetum dalintis.Visa ir logika mokesi zaidus 200lt naujus o as sumokesiu 100lt :) As daba mokesiu tarkim 2 zaidus -Battlefield 4 ir Assassin creed IV =70lt o tu  naudotus abu mokesi 240lt arba 300lt :D visas ir skirtumas.Bus durniu mokes ir  uz 1 zaidima 220lt uz senus  :D

Redagavo Shar0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Shar0nas jau tu čia įsivažiavai su tais sharingais, užsivedei :D nu pabandžiau,tauposi,bet ir pardavėjai visokie, iš dviejų abudu sukti, tai primary neleido daryt IŠKART nusipirkus, tai neteisingus duomenis prisijungimo davė,paskui šiaip ne taip davė teisingus. Ai, kas norės gali terliotis nieko nesakau, bet ir nervų gali kainuot- už kokį destiny pvz mokėsi iki 80lt ir tau pyst duos fail prisijungimą. Ir nervuojies,pinigai sumokėti,gaudyk pardavėją ir t.t. Su geru draugeliu paprasčiau, pritari? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata: Istikro net nera tu banu ant acountu !!! Logika tokia kaip as suprantu man aiskino,kad DVD kurios perkama  yra naudojama 2 kart o Sharingas acc yra padarytas specialai kad galetum dalintis.Visa ir logika mokesi zaidus 200lt naujus o as sumokesiu 100lt :) As daba mokesiu tarkim 2 zaidus -Battlefield 4 ir Assassin creed IV =70lt o tu  naudotus abu mokesi 240lt arba 300lt :D visas ir skirtumas.Bus durniu mokes ir  uz 1 zaidima 220lt uz senus  :D

sorry nesusilaikysiu, bet durnius cia tik tu esi, toks tipiskas lietuviskas mentalitetas, turbut ir dirbi uz 800lt ar pas tevus sedi.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tomashex:reik  rast pardavejus normalius ir patikimus  100proc pvz *Kileron* Reik ziuret forumus ten da  kas ka raso ir zinosi

Orgion:  tai durnas vaikas spelioji tai ir durnam ir nieko neatsakysiu

Redagavo Shar0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Rschumacher dėl 3 punkto,gali būt gandai dar. 2-palaikymo iš usb filmam ir t.t. nėra ir kažin ar bus. Gaming konsolę propaguoja :) o šiaip, jei pas tave TV nepalaiko foto, filmų hd/full hd formatais iš usb , tai tau nepasisekė, nesėkmės faktorius .

žadu atnaujint ir tv, bet ech vis diskomfortas šioks toks :) O tai kaip pažiūrėt kokie acc yra primary? Ir kaip ten su gamepad'ais?

Bei dar užgimė vienas klausimas, daugiau nebekamuosiu, viskas toliau aišku :)

1. Kur geriau pirkt papildymus plati.ru ar cdkeys.com (o gal dar varijantų yra) 

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš geriu kaip ir tomashex pirksiu žaidimus iš parduotuviu aišku ne LT shopu, o įš game.co,uk Man tai tenkina kainas ir gaunu normalai dežutėja. Ir su acc nesinorė man ten irgi terštis, o įpač kai ya mano info apie credit card.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žadu atnaujint ir tv, bet ech vis diskomfortas šioks toks :) O tai kaip pažiūrėt kokie acc yra primary? Ir kaip ten su gamepad'ais?

Bei dar užgimė vienas klausimas, daugiau nebekamuosiu, viskas toliau aišku :)

1. Kur geriau pirkt papildymus plati.ru ar cdkeys.com (o gal dar varijantų yra) 

vienas geriausių pagal kainas cdkeys.com yra ;) dar sako amazon.com neblogai. Kurie akauntai primary tai čia labiau žinantys atsakys, kai buvau suabejojęs, į kiekvieną užėjau setings-psn- ir deaktyvavau kiekvieną akauntą kaip secondary padariau. Tada ramu,pasidariau primary savo pagrindinį. Jo duomenų niekam nesu davęs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Shar0nas tai, kad pirkau is to Kileron ir vistiek buvo bedos nors atrodo patikimas. Sumokejau 100lt gavau acc o ten tuscia ner zaidimu, rasau jam angliskai jis man raso rusiskai kad nesupranta, parasiau rusiskai situacija, atrase kad taip negali but ir dingo offline, po valandos prisijunge neatrase kol vel neparasiau, poto galiausiai pasakius kad parasysiu neigiama atsiliepima grazino pinigus. Tikiu pigu faina, bet tos bedos irgi nervus kainuoja :) 

O kas del banu gal dar ir nedalina nezinau, bet sony supporto puslapi parasyta kad acc pardavinejimas priestarauja ju taisyklem su kuriom sutikai :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Kunigelis dėkui kad pranešei, maniau tas kileron patikimas nes daug pardavęs ir sharonas gira. Tai BŪTENT pas jį tau nepasisekė ir gavai tuščią library kur vakar sakei??? :D pz, sunku pasitikėt tada visais ten. Aš savo pardavėją mokiau angliškai, tai susirašėm puikiai, ruselis stengėsi ir žodyno nenaudojo,jaučiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Kunigelis - O man su juo (kileron) jokių problemų. TIk su pirmu pirkiniu USF4, kadnagi nebuvo jo, tik DEMO, o be to pirmą kartą pirkau - tai nežinojau ką daryt. Sutvarkė viską, jokių problemų. Užsakinėju pas jį asmeniškai per žinutes - padarau užsakymą, padaro viską, surenka visus geimus, jie nebuna viename, tada per kelis akauntus. Ir vuala. Dabar esu Last of Us visų DLC užklausęs, bet vieno neranda...

Aišku su PS4, gal labiau kinkos dreba :D

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As va antra kart pirkau ir jokiu bedu.pirkau siandien Psn Pliusa 1metr acc uz 6 dol viskas ore  . pirkau zaidus 4 iskart ir buvo akaunte viskas gerai>pas ji  daba viskai nieko gero neliko is zaidu  :(

Redagavo Shar0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tas pats Kileron , na turbut visiem buna bedu ir jis del to gal net ir nekaltas, buvo ten dar pora blogu atsiliepimu apie ji kad taip pat nutiko tipo acc netiko ir kad library tuscias. Sake kad tipo game copy expired. Butu iseja padaryt zaidimus manau butu padares, o dabar grazino pinigus :)

As gal ir bandyciau pirkti dar karta, bet atbaido mane tas ban, kad ir tik acc, nes sony supporte raso, kad pardavinet acc negalima, o ir dar neaisku uz kokius pinigus tie zaidimai i ta acc buvo pirkti, gal is cardintu korteliu, nes kad taip pigiai pardavinetu man nesuprantama :)

Redagavo Kunigelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laiko klausimas kada sony sugaudys tokius sharintojus, o tada linksmai pazvengsiu :D Senai sakiau jeigu verkiat del kainu kad brangu ir t.t tai ne ta konsole pasirinkot, reikejo sedet prie senesniu kartu ir dziaugtis piratiniai zaidimais,

o dabar priviso forumas visokio plauko veikeju ir verke kad geriau bandys apeiti sony negu pirkti zaidimus normaliu badu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Shar0nas jei nepastebėjai aš žaidimus perku ir virš 100£ ir daugiau, nes kolekcines versijas perku, su visokiais priedais ir statulėlėm, tai tu ir toliau pirk už 100lt, aš dėlto tau nieko ir nesakau, bet man naudoti svetimus acc ,nepatinka ir pats neduodu savo naudotys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.