narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Chebra padekit :) nusipirkau zaidima is to linko plati, uzsireginau su gautu acc padariau ji primary bet library tuscia ... kaip gauti tuos zaidimus? O ar zinot kas cia gali but pas ta pardaveja yra blogas komentaras vienas, kad zmogui ps4 uzbanino ?

Redagavo Kunigelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uzbanint gali, jei turesi du ar daugiau akauntu primary padarytu, arba 14akauntu vienam ps4, kiek skaiciau ju paaiskinimus. Antras pirkimas man idomiai- viskas ok,tik neleido primary daryt, parasiau pardavejui,deaktyvavo jis savo,as tada pasijungiau primary ir veikia ant mano akaunto (beje tik is antro karto prisilogiau i pirkta akaunta, nes is pradziu duomenys neteisingi buvo, daviau pi*dy jam ir dave kita akaunta, sako "kartais buna klaidu" .. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tika atgavau pinigus is jo :) nusipirkau acc library tuscias, parasiau jam tas bande aiskintis, bet poto grazino pinigus :) Skaiciau dabar sony kad tipo ir uz tai gali baninti, daugiau neberizikuosiu :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tika atgavau pinigus is jo :) nusipirkau acc library tuscias, parasiau jam tas bande aiskintis, bet poto grazino pinigus :) Skaiciau dabar sony kad tipo ir uz tai gali baninti, daugiau neberizikuosiu

Pabandei :D :D jo kazkaip nlb buna saugiu variantu. Dabar tik pirkta akaunta padariau primary,ir su savo pagrindiniu lost galiu pirktus. Klausimelis: jei ka pirksiu is psn ant savo pagrindinio akaunto dabar, viskas ok,nereikes jo primary daryt? nes kai tik pirktaji akaunta padarau secondary, jo zaidimu neleidzia lost,tenka aktyvuot ji pagrindiniu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimelis butu. Ar labai skiriasi ps4 nuo ps3? kuri vertetu imti?

Ko tau labiau reikia, ar geros grafikos, ar daugiau žaidimų. Šiuo metu ps3 tikrai turi daugybę grajų ir jie vis dar gaminami (iki kitų metų), bei turi nemokamą multiplayerį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimelis butu. Ar labai skiriasi ps4 nuo ps3? kuri vertetu imti?

funkcijų ir grafikos prasme sakyčiau dar mažai įsivažiavo ps4, jei neturėjai ps3 gali drąsiai imti,žaidimai žymiai pigesni jam, ir jų daug ten gerų. Aš ps3 neturėjęs, bet tokie ps4 grandai kaip infamous ss, killzone sf arba nba 2k14 vizualiai stipriai lenkia ps3 pajėgumą,čia jau pritaria old genininkai :) Aišku ne vien grafika svarbu, gameplay is the key for the win :) jei nesi pasiruošęs daug mokėt už ps4 geimus ir skurdoką jų skaičių, imk ps3 geriau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiem parasau kad  nebutu gandu NERA PS4 BANU=Snekama tik apie PS4 acountu  uzblokavima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau seniau sakiau su tais Account pirkimais grynai nesamone yra, paskui apgauna ir verket paskui, kad apgavo, geriau susikurkite us account ir pirkite žaidimus ir žaiskite ant UK account ar ant to pačio us account, ir problemų nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu paizurek as nuo nauju zaidimu sutaupau 100lt +-  o nuo senu sutaupau 150lt kas geriau.Neidomu man tas trofej ir pofik gaunas tas ps plius tada

Redagavo Shar0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tau tie trofėjai nedomina ir ps+, ir keiti tuos Nikus tai jo, aš nieko prieš, bet man tai nesamone, nes taip gaunasi kad tu nieko neturi, viskas laikina pas tave, bet čia jau tau geriau bet ne man

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi atkeliavo mano ps4. Naujoji PS4 sistemą man nesuprantama kolkas, PS3 budavo viskas intuityvu. Kaip kokia nervinė sistema, tu negalvodavai kaip padaryt tu tiesiog darydavai. O PS4 kažkaip viskas sumalta, jokio intuityvumo, todėl iškilo keletas  klausimų (kai kuriuos atsakymus radau googlei, bet postai senoki, gal jau rasti sprendimai su updat'ais)

1. Ar galima gamepad'us pajungt ant vieno userio? ar visdėlto šokinėt teks?

2. Kaip ten su content'o skaitymu iš išorinių laikmenų? Visdar laukiam?

3. Skaičiau čia, kad už daugiau nei 2 Primary ACC galima gaut ban. Klausimas kur pažiūrėt koks ir kiek acc pas mane Primary?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsakau tau i 3.Banas gali but nebent ant acounto,bet neaisku-Pati Konsole bano neturi

Redagavo Shar0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Rschumacher dėl 3 punkto,gali būt gandai dar. 2-palaikymo iš usb filmam ir t.t. nėra ir kažin ar bus. Gaming konsolę propaguoja :) o šiaip, jei pas tave TV nepalaiko foto, filmų hd/full hd formatais iš usb , tai tau nepasisekė, nesėkmės faktorius .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.