narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Puikus klausimas. Šitą tendenciją ir aš Lietuvoje pastebėjau. 

Juokingiausia kai parašo tarkim pusės metų žaidimui - 140 Lt ir prierašas, - CD kaip naujas, konsolėje įkištas tik kartą, beveik nežaistas ir t.t Čia gi ne mašina. Arba veikia, arba neveikia. Su plėvele ar be plievelės jokios pridetinės vertės tame nėra... Galbūt collectors editions retoms tai ir aktualu, bet ne call of duty ir kt. panašiems žaidimams. 

Aš visada parduodamas žaidimus orientuojuosi į Amazon.com used kainas. Dedu pačią pigiausią. Žaidimą parduodu dažniausiai dienos ar dviejų bėgyje.  Tieas, šiuo metu perėjau su draugu ant acc dalinimosi. gaunasi žaidimas naujas apie 70 Lt. Dažniausiai tiek pirkdamas release day ir parduodamas po 4-5 mėnesių tiek prarandi visada. Aš neturiu tiek laiko, kad pereiti žaidimą per mėnesį ar mažiau....

Aišku yra rizika, kad jei nepatiks tau žaidimas tai vistiek nebeparduosi. Todėl visada pasveriu ką perku ir žn kad patiks :)

Cia tokios kainos ant US ar UK acc? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia tokios kainos ant US ar UK acc? :D

US jo kainors daug patrauklesnis. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, noriu paklaust . Jum nebuvo taip , kad po kiek laiko kai spaudinėji ar spaudi L2 ar R2 kažkoks keistas garsas atsirado kai spaudi..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkti ps4 konsolę ir noriu kuo greičiau išsiaiškint man visus rūpimus klausimus, kad poto nekiltų problemų.

1. Girdėjau, kad PSN store nėra Lietuvos, ar bus kažkaip galima nurodyti melagingą šalį, ar už tai tavęs neužbanins, bei ar galėsi pirkti žaidimus nurodęs ne savo šalį? Prašau parašyti kuo plačiau, bei ar viskas būtų gerai jei nusipirkčiau PSN prenumeratą iš lietuvos parduotuvių ir ar nebūtų problemų jį aktyvuojant?

2. Kažkokie gandai sklido, kad galėsi žaisti PS1 ir PS2 žaidimus ant PS4, čia bus tas pats kaip su PS3, kai per debesis žaidi, ar jau diskus dėtis turėsi? (Aktuali tema, nes PS2 pilną žaidimų turiu  :D)

3. Ar niekam nebuvo rimto gedimo su konsole? Kiek visur skaičiau, kad viskas kaip ir normaliai.

4. Jei tau baigiasi PSN prenumerata, tavo visi žaidimai, kuriuos gavai nemokamai per ją išnyks? Jei jos nenusipirksi iš naujo negalėsi jų žaist?

Dėkui už atsakymus  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkti ps4 konsolę ir noriu kuo greičiau išsiaiškint man visus rūpimus klausimus, kad poto nekiltų problemų.

1. Girdėjau, kad PSN store nėra Lietuvos, ar bus kažkaip galima nurodyti melagingą šalį, ar už tai tavęs neužbanins, bei ar galėsi pirkti žaidimus nurodęs ne savo šalį? Prašau parašyti kuo plačiau, bei ar viskas būtų gerai jei nusipirkčiau PSN prenumeratą iš lietuvos parduotuvių ir ar nebūtų problemų jį aktyvuojant?

2. Kažkokie gandai sklido, kad galėsi žaisti PS1 ir PS2 žaidimus ant PS4, čia bus tas pats kaip su PS3, kai per debesis žaidi, ar jau diskus dėtis turėsi? (Aktuali tema, nes PS2 pilną žaidimų turiu  :D)

3. Ar niekam nebuvo rimto gedimo su konsole? Kiek visur skaičiau, kad viskas kaip ir normaliai.

4. Jei tau baigiasi PSN prenumerata, tavo visi žaidimai, kuriuos gavai nemokamai per ją išnyks? Jei jos nenusipirksi iš naujo negalėsi jų žaist?

Pabandysiu atsakyti kiek pats įš savo naudojimu žinau. 

1) Nėra lietuvos ir nurodyti aišku gali usa ar kita šali. Pirkimas reiks pildyti psn pinigais kuriu gali nusipirkti iš Čia Ir prenumeratą  nebus sunku activoti.

2) Bent PS2 ir PS3 Būs galima tik per debesi žaisti. Kiek žinau iš video. Update dar nepadarė, kai buvau junges paskutini syki, dėl debesies.

3) Ačiu dievui, kad ne bet pirkdamas ir žiūrėdamas video bijojau tuo.

4) Man tokio atvėjo nebuvo, bet kiek žinau žaidimu negalėsi žaisti tol kol vėl nebūsi premium.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandysiu atsakyti kiek pats įš savo naudojimu žinau. 

1) Nėra lietuvos ir nurodyti aišku gali usa ar kita šali. Pirkimas reiks pildyti psn pinigais kuriu gali nusipirkti iš Čia Ir prenumeratą  nebus sunku activoti.

2) Bent PS2 ir PS3 Būs galima tik per debesi žaisti. Kiek žinau iš video. Update dar nepadarė, kai buvau junges paskutini syki, dėl debesies.

3) Ačiu dievui, kad ne bet pirkdamas ir žiūrėdamas video bijojau tuo.

4) Man tokio atvėjo nebuvo, bet kiek žinau žaidimu negalėsi žaisti tol kol vėl nebūsi premium.

Dėl pirmo dar paklaust noriu, o tai perkant is lietuviskos parduotuves pirkt PSN valiutos? Ir ar tikrai nera blogai nurodyti kita sali? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl pirmo dar paklaust noriu, o tai perkant is lietuviskos parduotuves pirkt PSN valiutos? Ir ar tikrai nera blogai nurodyti kita sali? 

Jie plus tai nesvarbu, nes gauni koda kur suvedes psn store tau aktyvos. Aš esu pasirinkes anglija bet kai pildžiau rašiau, kad gyvenu klaipedoja ir adresa pašta lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už atsakymus  :)

1. Galima, problemu nebus. Imk UK, jei pirksi daug physical (dezutese) zaidimu. US - jei digital (kainu skirtumas digital perkant).

2. Is disku tikrai negalesi zaisti. Kazkada iseis Playstation Now (jei teisingai pavadienima atsiminiau). Tai bus kaip ir nuomos punktas. Daugiau informacijos google tikrai tures.

3. 1-2% turejo BLoD (blue light of death) - konsole tiesiog boot loop'e buvo ir neisijunge. Cia pirmasis batch konsoliu bent taip, daugiau neteko girdeti. 

4. Atsinaujines PS+ galesi vel viska zaisti :)

:)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimelis, ar uzsisakius ps+ gausiu tuos zaidimus kurie buvo nemokami iki uzsisakymo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimelis, ar uzsisakius ps+ gausiu tuos zaidimus kurie buvo nemokami iki uzsisakymo ?

Gausi tik esamus žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme esamus?  Lapkriti duos koki žaidimą nemokamai, tai jei as užsisakysiu ps+ gruodi , ar  galėsiu  nemokamai parsisiųsti, ar gausiu tik tuos kuriuos duos nuo mano užsakymo datos ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme esamus? Lapkriti duos koki žaidimą nemokamai, tai jei as užsisakysiu ps+ gruodi , ar galėsiu jį nemokamai parsisiųsti, ar gausiu tik tuos kuriuos duos nuo mano užsakymo datos ?

Jeigu anksčiau turėjai PS Plus tai galėsi visada žaisti, kol bus prenumerata. Jeigu neturėjai tai tik tuo metu esamus. Nueini į PSN ir matai, kurie šiuo metu yra IGC (Instant Game Collection) sąraše. Atgal nesidairyk jau. Redagavo Mantinijo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.