narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Nežinau ar čia klausimas ar čia šiaip labiau pasipasakot norėjau :D Sudegė mano PC procesorius ir motininę dar sugadinau, tai nebeturiu žaidimų kompiuterio. Kitas dalis baigiu parduoti. Turiu ir HTPC (namų kinas) ir darbinį notebuką, visokiems interneto naršymas užtenka. Bet trūksta multiplayer geimų, tokių kaip Dota 2 (daugiau nelabai ką lošiu online). Single player geimai, jau kurį laiką, sakyčiau ant PC tokie... gana eiliniai ir tiek - nueik, paimk, suvaikščiok ten šen ir t.t... Žaidimų istorijos tokios banalios arba iš vis jų nėra.

Turiu dar ir PS3, kur žaidimai, ypač konsolei skirti, gerokai skiriasi visu turiniu nuo PC žaidimų... Supratau, kad ne grafikoje esmė, kai įsigijau PS3.

Tai man dabar tokia dilema, dėl to PC. Pradėjau galvot besirinkdamas naują ar man verta pirkti PC už kelis tūkstančius dėl max 2-3 online geimų... Grubiai su nauju geru monitoriumi gautųsi ~3500 Lt... Be to savo mėgstamus arcade Street Figter, Injuste ir Marvel'ą galiu lošti ant PS3. Dabar žinodamas kokie bus nauji PS4 geimai, kažkaip pradėjau abejot ar man iš vis reikalingas tas PC... Kažkaip labai daug tikiuosi iš  Tom Clancy's Division. Ypač iš jo multiplayer... Taip pat daug kur galima gauti pigiai digital žaidimų versijų.

Brūkštelkit savo nuomonę, ar savo patarimą panašioje situacijoje jei esate susidūrę panašiai renkantis tarp PC ir PS3/4.

Man taspats buvo su ps3 labai jo norejau, nes pamaciau keleta geru zaidimu kuriu nebuvo ant pc, paskui juos atzaidziau ir vel ant pc persimeciau, bet ps3 nelieka nepaliestas ir prie jo praleidziu daug laiko. Manau vertetu tau nusipirkti PS4, nes ateityje zaidimu bus tikrai daug geru ant jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Įmanoma pridėti MAC adresą prie PS4 koks yra ant PC priregistruotas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSN VEIKIA JUMS ? IR JEIGU NE , GAL ŽINOT PROBLEMA IR KADA VEIKS ? 

Veikia. 

Bandyk portus atidaryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia. 

Bandyk portus atidaryt :)

Man va ką meta... 0e2463550aeadb81f6365fc869dcab0a533.jpg

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip siandien berods turejo buti maintenance.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip siandien berods turejo buti maintenance.

labai dažnai pradėjo neveikti, sekmadienį, pirmadienį ir dabar . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tie slykstynes chakeriai,susitvarkys,issikops ir vel viskas veiks.tikekimes iki Fifa 15 susitvarkys pilnai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nusipirkus ps4 galima bus iskart zaisti per online ?

duoda 14 dienų trial ,paskui jau reikė pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip neišeina užsiregistruot psnproflies.com niekur  nerandu to Account Management  ir negaliu įrašyt to kodo ... Gal galit padėt?

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, tos temos iš pat pradžių buvo tik laiko klausimas. Girdėjau, kad ir Vita temas gaus su naujausiu atnaujinimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.