narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu isigyti PS4 is JAV. Taigi, perskaites foruma, supratau ,kad reiketu taip pat isigyti rozetes adapterio? (kistukas?), taip? Ar pas mus galima nusipirkt Senukuose pvz? Taip pat su garantija nesuprantu ar ji cia veiks. Gal kas nors isigyjo PS4 is JAV ir galetu paaiskint issamiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noriu isigyti PS4 is JAV. Taigi, perskaites foruma, supratau ,kad reiketu taip pat isigyti rozetes adapterio? (kistukas?), taip? Ar pas mus galima nusipirkt Senukuose pvz? Taip pat su garantija nesuprantu ar ji cia veiks. Gal kas nors isigyjo PS4 is JAV ir galetu paaiskint issamiai

Sumokesi uz siuntima daugiau, negu pirkdamas kilobaite uz 1300 ar maziau.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siuntimas kaip siuntimas,o dar muitas :D turi buti visiskai kvailas siustis is amerikos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuo labiau, kaip Lietuvoje dbar kainos kritusios, tai jei net Amazone dabar brangesnis PS4 negu Lietuvoje, o tu net is JAV galvoji pirkti, tai  :yao:

Redagavo MefiX19
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok dar tavo tv, edge led, progresive scan ir t.t. yra. Vistiek iš metro atstumo nežiūrėsi? geras ir 720p. Šiaip jo, jei seni lcd tv tai spalvos kontrastas gali būt prasčiau. Pas tave jau LED matau :)

Tai čia gerai ar blogai? :) P.S dėkui iš kart už atsakymą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia gerai ar blogai? :) P.S dėkui iš kart už atsakymą. :)

viskas normaliai su tavo tv :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau ar čia klausimas ar čia šiaip labiau pasipasakot norėjau :D Sudegė mano PC procesorius ir motininę dar sugadinau, tai nebeturiu žaidimų kompiuterio. Kitas dalis baigiu parduoti. Turiu ir HTPC (namų kinas) ir darbinį notebuką, visokiems interneto naršymas užtenka. Bet trūksta multiplayer geimų, tokių kaip Dota 2 (daugiau nelabai ką lošiu online). Single player geimai, jau kurį laiką, sakyčiau ant PC tokie... gana eiliniai ir tiek - nueik, paimk, suvaikščiok ten šen ir t.t... Žaidimų istorijos tokios banalios arba iš vis jų nėra.

Turiu dar ir PS3, kur žaidimai, ypač konsolei skirti, gerokai skiriasi visu turiniu nuo PC žaidimų... Supratau, kad ne grafikoje esmė, kai įsigijau PS3.

Tai man dabar tokia dilema, dėl to PC. Pradėjau galvot besirinkdamas naują ar man verta pirkti PC už kelis tūkstančius dėl max 2-3 online geimų... Grubiai su nauju geru monitoriumi gautųsi ~3500 Lt... Be to savo mėgstamus arcade Street Figter, Injuste ir Marvel'ą galiu lošti ant PS3. Dabar žinodamas kokie bus nauji PS4 geimai, kažkaip pradėjau abejot ar man iš vis reikalingas tas PC... Kažkaip labai daug tikiuosi iš  Tom Clancy's Division. Ypač iš jo multiplayer... Taip pat daug kur galima gauti pigiai digital žaidimų versijų.

Brūkštelkit savo nuomonę, ar savo patarimą panašioje situacijoje jei esate susidūrę panašiai renkantis tarp PC ir PS3/4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau ar čia klausimas ar čia šiaip labiau pasipasakot norėjau :D Sudegė mano PC procesorius ir motininę dar sugadinau, tai nebeturiu žaidimų kompiuterio. Kitas dalis baigiu parduoti. Turiu ir HTPC (namų kinas) ir darbinį notebuką, visokiems interneto naršymas užtenka. Bet trūksta multiplayer geimų, tokių kaip Dota 2 (daugiau nelabai ką lošiu online). Single player geimai, jau kurį laiką, sakyčiau ant PC tokie... gana eiliniai ir tiek - nueik, paimk, suvaikščiok ten šen ir t.t... Žaidimų istorijos tokios banalios arba iš vis jų nėra.

Turiu dar ir PS3, kur žaidimai, ypač konsolei skirti, gerokai skiriasi visu turiniu nuo PC žaidimų... Supratau, kad ne grafikoje esmė, kai įsigijau PS3.

Tai man dabar tokia dilema, dėl to PC. Pradėjau galvot besirinkdamas naują ar man verta pirkti PC už kelis tūkstančius dėl max 2-3 online geimų... Grubiai su nauju geru monitoriumi gautųsi ~3500 Lt... Be to savo mėgstamus arcade Street Figter, Injuste ir Marvel'ą galiu lošti ant PS3. Dabar žinodamas kokie bus nauji PS4 geimai, kažkaip pradėjau abejot ar man iš vis reikalingas tas PC... Kažkaip labai daug tikiuosi iš  Tom Clancy's Division. Ypač iš jo multiplayer... Taip pat daug kur galima gauti pigiai digital žaidimų versijų.

Brūkštelkit savo nuomonę, ar savo patarimą panašioje situacijoje jei esate susidūrę panašiai renkantis tarp PC ir PS3/4.

Na cia kiekvienam zinok savo, vienam uztenka pc kad paveztu LOL, dota ar koki CS. Kitiem reikia ps3-ps4, bet galima iskart pamirst apie nemokamus zaidimus ( isskirus tuos kuriuos pats playstation duoda). Po isigijimo PS4, zaidimai ant pc buvo visiskai pamirsti, o irgi megau WOW, diablo 3, ir NFS serijas.

Tad cia jau tau rinktis, gali isigiti ps4 uz 1200lt +/- na ir zaidimai nuo 100lt eina mazdaug.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip nebuvo kad rinktis ar pc žaidimams ar konsolę , nes visada mėgau konsoles, jų paprastumą kai reikia paleist žaidimą, ir žymiai didesnę (įdomesnę) žaidimų biblioteką. Bet kad jau pats nusivylei pc žaidimais, tai ps4 geras variantas,artėja neblogų žaidimų ir iš tavo 3500lt atliks daug pinigų net ir kelis žaidimus nusipirkus iš kart. Ps4 nerealus aparatas :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pc nebus niekad pamirstas jei zinai ka ant jo lost. Yra ir bus isskirtiniu zaidimu tik pc, indie ypac, ar kad ir ankstyvoj kurimo stadijoj kiek idomiu zaidimu yra. Konsoles yra konsoles, siek tiek kitoki zanra ant pc losiu, konsolese kol kas to nera ir gal nebus o ir nereikia greiciausiai. Kiekvienas turi savo zaidimu, gal isskyrus xbox tik lol ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo to laiko kai isigijau ps3 pries kokiu 5/6 metus, o dabar ps4, tai ant pc buvau issijunges karta ar du zaidima, ir tai komandiruotej kai nebuvo ka veikti :) nors seniau pc buvo nr 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu šiokią tokią problemėlę , neturiu routerio . Ant PS4 išeina įrašyt mac adresą taip kaip ant xbox 360 ir , kad veiktų su šviesolaidžiu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu šiokią tokią problemėlę , neturiu routerio . Ant PS4 išeina įrašyt mac adresą taip kaip ant xbox 360 ir , kad veiktų su šviesolaidžiu ?

Na aš turiu sisco be laidų - routerį, Tai nei su PS3 nei su  PS4 jokių problemų nebuvo. Labai paprasta, susirandi tinklą, pasijungi suvedi pass kodą (wifi saugos kodas) ir viskas.

Na cia kiekvienam zinok savo, vienam uztenka pc kad paveztu LOL, dota ar koki CS. Kitiem reikia ps3-ps4, bet galima iskart pamirst apie nemokamus zaidimus ( isskirus tuos kuriuos pats playstation duoda). Po isigijimo PS4, zaidimai ant pc buvo visiskai pamirsti, o irgi megau WOW, diablo 3, ir NFS serijas.

Tad cia jau tau rinktis, gali isigiti ps4 uz 1200lt +/- na ir zaidimai nuo 100lt eina mazdaug.

Teisybė, aš lygiai taip pat po konsolės įsigijimo PC naudoju tik šeip. Tikrai nesėdėsi visą dieną prie PS, o naktį prie PC. o gal sėdėsi ?

Redagavo fotobich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš turiu sisco be laidų - routerį, Tai nei su PS3 nei su  PS4 jokių problemų nebuvo. Labai paprasta, susirandi tinklą, pasijungi suvedi pass kodą ir viskas.

Teisybė, aš lygiai taip pat po konsolės įsigijimo PC naudoju tik šeip. Tikrai nesėdėsi visą dieną prie PS, o naktį prie PC. o gal sėdėsi ?

tikrai nea, reikia i darba, spet i sporto kluba, su mergina susitikt, serialus, filmus, po to tik ps lieka laiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš turiu sisco be laidų - routerį, Tai nei su PS3 nei su  PS4 jokių problemų nebuvo. Labai paprasta, susirandi tinklą, pasijungi suvedi pass kodą ir viskas.

Apie kokį tu čia pass kodą  kalbi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.