narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

PS4 1.75

Pagaliau!!!! :D :D Nerealus reikalas! Sisteminiai pranešimai kairėje. Woohoo!!!

cia sarkazmas, ar rimtai kazkuo geriau tau, kad kairej?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia sarkazmas, ar rimtai kazkuo geriau tau, kad kairej?

Sarkazmas, kad kas savaitę po atnaujinimą, kuriame nieko gero. O tikrai visus erzinančios problemos (pvz nestabiliai veikiantis paskutinių 15min. įrašymas) - nesprendžiamos.

PS: Be abejo Blu-ray 3D palaikymas yra didelis žingsnis (bet vėlgi sarkazmo gaidelė: 3D palaikymas turėjo būti jau PS4 išleidimo dieną).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl 3d palaikimo aš naudojau ps3 tai problemos nemačiau labai didelės (aišku nevisiems tas 3d reikalingas yra, iš plm turbūt tik vienetai yra kas žiūri ta 3d), aišku norėjosi kad iškart butu bet teko laukti kaip ir rašė Sony, dėl 15min įrašimo man jis nedomina, @bat0nas atrodo tau labai jis reikalingas share'ni savo gameplay video ? nemanau.

mp3 ir video palaikimo iš USB visai nereikalingas man, naudoju aš Netflix, video unlimited, Vidzone (free) aišku problema LT kad tokiu paslaugu nepalaiko bet jei ir palaikytu ,mažai kas naudotu nes nelabai kas mokėtu, nes visi nori kad butu free, užtai ir nori dauguma kad palaikytu iš usb mp3 ir video (nes torentai valdo)

Redagavo narkata
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be abejo aš tų funkcijų nenaudoju (3D reikalams turiu HTPC, mp3 klausymui yra patogesnių sprendimų nei video žaidimų konsolė ir t.t.).

Tačiau yra keletas faktų:

1. Share funkcija išleidimo dieną buvo viena esminių naujovių ir plačiai išreklamuota (net į pultelį mygtuką įdėjo).

2. Media grojimo prasme PS4 yra žingsnis atgal lyginant su PS3:

- No DLNA

- Nomp3

- Nepilnavertis Blu-ray (kol buvo be 3D)

- ir t.t.

Aš ne apie tai, kad man tos funkcijos reikalingos ar nereikalingos. Aš apie tai, kad daiktas į rinką išleistas beta stadijoje (kaip ir beveik viskas šiais laikais).

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku jei liginti ps4 su ps3 

Taip ps3 buvo tikrai pilnavertis media grotuvas liginant su ps4
nes ps3 palaikė share media per pc, mp3, video , BR tik su laiku atsirado ir 3d palaikymas , nes kai tik atsirado 3d tv, iškart atsirado ir palaikimas 3d ant ps3, tuo metu ir buvo pats pigiausias PS3 BR ir BR 3D grotuvas, negu būtum iškart pirkęs br grotuva

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, draugai, turiu klausimėlį: ar žaisdami žaidimus ant savo TV nusistatote rėžimą "game mode"? Kiek žinau, šis rėžimas išjungia kai kurias TV funkcijas, siekiant išvengti Input-lag ir kitų pašalinių nustatymų, kurie daugiau skirti TV žiūrėjimui, pavyzdžiui, true-motion. Asmeniškai aš, nusistatau game mode (nebebūna imput lag), tačiau kas man labiausiai užkliūna (bent ant mano TV: LG 42LA660S), kad nustačius game mode, ženkliai sumažėja backlight (nuo 100 iki 80), contrast (nuo 100 iki 90/ dinamic- off) ir sharpness (nuo 25 iki 15). Žodžiu, sumažėja apšvietimas ir vaizdo aštrumas, lyginat su kitais TV rėžimais.  Asmeniškai aš, esu labai reiklus vaizdui, atrodo kartais pastebiu kitiems net nelabai matomas smulkmenas. O problema čia iškyla tame, kad įsijungęs žaidimą aš vis pradedu reguliuotis tuos vaizdo nustatymus, vis kažką didinu, mažinu ir pn., o ne žaidžiu žaidimą. Tarkim, sharpness didina/mažina vaizdo aštrumą, asmeniškai man, labiau patinka kiek aštresnis vaizdas, tačiau, pavyzdžiui, žaidžiant tokius žaidimus kaip Watch dogs, Battlefield 4, yra erzinančiai matomas kraštų mirgėjimas, toks kaip anti-aliasing trūkumas, ant game mode, yra sumažinamas sharpness, todėl tie kraštai taip nenervina, tačiau tuo pačiu lyg ir prarandamas vaizdo detalumas/aštrumas.

Žodžiu, klausimėlis, ar žaisdami nusistatote game mode rėžimą ir daugiau nieko nereguliuojate, ar naudojate kažkurį kitą TV rėžimą, individualiai išjungdami kai kurias funkcijas? #PS4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir prirašei teksto.

Tai dabar pasakyk taip ranką prie krūtinės pridėjęs: ar jauti tu tą input lag'ą, ar tiesiog žinai, kad toks yra (nes review perskaitei) ir tave tai erzina? :) Tie prastesni nustatymai bei vaizdo apdorojimo mechanizmai tam ir reikalingi, kad vėlinimas būtų mažesnis. O tu bandai vėl vaizdą sugrąžinti atgal neprarasdamas gero lag'o :D

PS: virš 100ms vėlinimas (ne game mode atveju) tavo TV turbūt tikrai yra nepriimtinas žaidimuose.

PS2: aš savo nustatymų nekeičiu ir į game mode nejungiu. Bet mano kitas atvejis - pas mane (vėlinimas yra labai mažas).

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir prirašei teksto.

Tai dabar pasakyk taip ranką prie krūtinės pridėjęs: ar jauti tu tą input lag'ą, ar tiesiog žinai, kad toks yra (nes review perskaitei) ir tave tai erzina? :) Tie prastesni nustatymai bei vaizdo apdorojimo mechanizmai tam ir reikalingi, kad vėlinimas būtų mažesnis. O tu bandai vėl vaizdą sugrąžinti atgal neprarasdamas gero lag'o :D

PS: virš 100ms vėlinimas (ne game mode atveju) tavo TV turbūt tikrai yra nepriimtinas žaidimuose.

PS2: aš savo nustatymų nekeičiu ir į game mode nejungiu. Bet mano kitas atvejis - pas mane (vėlinimas yra labai mažas).

Input laga jauciu be game mode, ypac sporto zaidimuose, pvz., FIFA14. Ant senesnio ir mazesnes istrizaines Samsung LCD skirtumo tarp game mode ir kito rezimo tokio aiskaus nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia, matyt, nepavyko tinkamai issireikst, nes dauguma suprato, kad game mode nusistatau del input lag. Taip nera, input lag nera didelis ir ant kitu TV rezimu. O jei sioks toks ir yra, tai rankiniu budu galima isjungti tam tikras funkcijas, pvz., true-motion ar noise reduction (kiek skaiciau angliskai apie game mode, yra visuotinai pripzistama, kad sios funkcijos didina input lag, zaidziant zaidimus. Jos nera skirtos zaidimams, todel game mode jas automatiskai isjungia). Didesne dilema nei input lag man yra kaip tinkamai susireguliuot vaizdo astruma, apsvietima... Tik matau, cia dauguma nieko nereguliuoja ir pasilieka kaip buvo. Cia, matyt, jau kaltas mano pernelyg didelis smulkmeniskumas. Jei dauguma nereguliuojat vaizdo rezimu, tai sunku ka ir bepasakyt, aisku, jei pabandytumet su jais pasizaist, manau, siolibtoki skirtuma pajaustumet ant visu TV.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jungiu game mode del lago nebuvimo (ant WiiU ziauriai bent man jaucias game mode ijungimas) ,bet kazkokiu tai detaliu pablogejimo grafikoje nepastebejau.. :o matyt turi akylas akis :D

Redagavo Magnumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ira ant ps4  su stream   nes ant ps3 tai stream budava viskas suda gablas   beveik nekada negaledavai ziureti   

ipc lietuvisku puslapiu   

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ira ant ps4 su stream nes ant ps3 tai stream budava viskas suda gablas beveik nekada negaledavai ziureti

ipc lietuvisku puslapiu

O jei lietuviškai parašytum?

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip galima gyvai susisieskt su tais suportais? nes psn topa isove gera pirkau bf4 uz 110 tai nuskaite kad du kartus ji pirkau ir lt nema ir bf nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.