narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

jo,paskui bus skūpus moka 2x   :D jam geriau ~150lt sutaupyti, laukti ilgiau kol atsiųs, ir garantija bus užsienyje :D

Garantija vienaip ar kitaip bus užsienyje, siuntimą nemanau, kad būtų problemų į Estiją sutvarkyti, tad jei žmogus nenori pirkti LT, nereikia jo durninti, kai nežinai pats situacijos iki galo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prašau neskleisti dezinformacijos dėl remontų, jei nežinote situacijos:

1. Kur yra artimiausias garantinio aptarnavimo servisas?

Estijoje. Garantinį aptarnavimą ten atlieka bendrovė Remondiexpert (Keemia 11-5, Tallinn, 10616, Estonia). Jei konsolę pirkote Lietuvoje, ją garantiniam aptarnavimui nusiųs Jūsų pardavėjas.

2. O ką jei konsolę pirkau ne Lietuvoje?

Remondiexpert yra įpareigoti atlikti visų, žemyninėje Europos dalyje parduotų konsolių garantinį aptarnavimą. Tad jei konsolę pirkote Lenkijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ar kitoje EU valstybėje, jų servisas, jums pageidaujant gali būti atliktas Estijoje. Nesam tikri dėl konsolių įgytų Jungtinėje Karalystėje. Pasitaikius progai patikslinsime ar aptarnaujamos ir ten įgytos konsolės.

EDIT: tvarkomos ir UK pirktos konsolės

Tai nesvarbu kur pirksi, Lietuvoje vienaip ar kitaip jų netaisys.

Papildomas hemarojus sukt galva kur siust, ir t.t , lietuvoj nunesei i parduotuve ar is kur pirkai ir tegu suncia kur jie nori ir nesuki sau galvos....

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, čia jau būtų tavo problema tad reikia galvoti kur geriau. :) Jei užsienyje su kokia didele akcija paimi, manau labiau apsimoka, ar čia labai visi perka ir tikisi, kad suges konsolė kas metus, kad reikės vis siuntinėti į remontą. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garantija vienaip ar kitaip bus užsienyje, siuntimą nemanau, kad būtų problemų į Estiją sutvarkyti, tad jei žmogus nenori pirkti LT, nereikia jo durninti, kai nežinai pats situacijos iki galo.

Tu nebuk egoistas, priimk ir kitu nuomone. Tau ne vienas pasake kad uz siuntima ne visi nori moketi ir sukti galva kur kaip, visi uzsieme, dirbam, as savo seima turiu, turim savo poteikiu ir iprociu visi. Nebedurnink ir tu su vienpusiska nuomone kaip cool yra ne lt pirkt. Buna niuansu

Redagavo tomashex
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir priimu bet kai tu pasakoji, kad nepirk nes reikes tvarkyti uzsienyje kai visos ir taip ten tvarkomos. Man koks skirtumas kas kur pirks ir kaip galvos ka daryti. O seima cia prie ko tai taip jr nesupratau, dar parasyk kad katina turi ir bus visas komplektas.

Negaliu redaguoti per telefona tai dar ps. Kur as cia isvis rasau, kad lt yra pirkti blogai? Tiesiog paaskinau pilnai situacija su garantiniais ir viskas. Neimk taip i sirdi man gi nera skirtumo kas ka darys ir kaip sius ir kur pirks. Svarbu pirktu ir zaistu ir situacija bei alternatyvas zinotu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as irgi asmeniskai geriau daugiau damokeciau, bet pirkciau is Lietuvos. Sugedo, nunesei i parduotuve ir nebesuki sau galvos, o ten siuntineti kazkur tai nelabai man :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenorėčiau tokio „malonumo“ , jeigu kas nutiktų. Aiškintis su estais per atstumą, siuntinėti. O, kai nutinka nelaimė, tada jau tikrai nėra linksma. Atrodo, kad čia paprasta. Dėl kelių litų nenumirsiu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps4 mano pirma konsole. Kaip jus valdote saudykles, ar su analogu ar yra koks zaidimas kad kamera i pulteli reaguoja? Ar i pulteli kamera reaguoja tik play room'e?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2014-04-02 11:19, Thetruth parašė:

As ir priimu bet kai tu pasakoji, kad nepirk nes reikes tvarkyti uzsienyje kai visos ir taip ten tvarkomos. Man koks skirtumas kas kur pirks ir kaip galvos ka daryti. O seima cia prie ko tai taip jr nesupratau, dar parasyk kad katina turi ir bus visas komplektas.

Negaliu redaguoti per telefona tai dar ps. Kur as cia isvis rasau, kad lt yra pirkti blogai? Tiesiog paaskinau pilnai situacija su garantiniais ir viskas. Neimk taip i sirdi man gi nera skirtumo kas ka darys ir kaip sius ir kur pirks. Svarbu pirktu ir zaistu ir situacija bei alternatyvas zinotu. :)

zodzio nepirk nerasiau ir as. o seima savo paminejau,nes  esu uzsiemes labiau tokiu atveju pvz, ir ner man laiko ir noro sukt galvos ir papildomai siusti ir moketi paskui uz siuntima, parasiau is savo puses. Nesupranti ziuriu MANO argumentu

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2014-04-02 13:03, rolabek parašė:

Ps4 mano pirma konsole. Kaip jus valdote saudykles, ar su analogu ar yra koks zaidimas kad kamera i pulteli reaguoja? Ar i pulteli kamera reaguoja tik play room'e?

Saudyklese, tai tiesiog reikia priprasti, nieko kito neisbursi (na yra ant analogu kazkokiu antgaliu, kurie ale turetu, o gal ir padeda zaidziant FPS). Kitiems zaidimams, galima prijungti klaviatura ir pele, bet ar tam skirta console? Tiesiog reikia laiko priprasti ir viskas bus gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex

Siuntima apmoka Sony, jei yra ta standartine 1 metu garantija nuo pirkimo. Ji buna visom konsolem, o po to ja galima prasitesti uz tam tikra kaina.

Kaip ir @Truekaimynas rase, siuntimas vyksta i artimiausia puntka, t.y. I Estija. Paciam siunciant visas procesas netgi vykstu greiciau, nei per garantini, nes susisiekus su Sony jie gali tau atsiusti pre-paid deze, uz kurios siuntima nieko nemokesi, o pridavus i garantini jie prasytu tos pacios dezes is Sony, tiktai konsole jau guletu pas juos.

Vnz, pirkdamas uzsieny sutaupai ir jokiu garantiniu neprarandi, nebent prarandi ta 'atsakingaji' MM (middle-man), kuris kontaktuotu su Sony vietoj to, kad paciam ta reiktu daryti, taigi teoriskai sutaupai laiko ir dalinai nervu, nors ir minimaliai. Kaip kam patogiau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevisai taip, pirkdamas uzsienyje dauguma atveju prarandi galimybe "lengvu keliu" grazinti preke ir atsiimti pinigus (arba pasikeisti i nauja, perpirkti kitur ir t.t.). Uz prekes garantija, pagal istatyma, yra igaliotas pardavejas. Gamintojo garantijos yra bonusas, pvz ipakavime buna gamintojo knygute-garantija, pagal kuria tik taisys arba keis, bet pinigu negrazins, kai is pardavejo gali atsiimti pinigus ir ta pacia sekunde nusipirkti kita. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevisai taip, pirkdamas uzsienyje dauguma atveju prarandi galimybe "lengvu keliu" grazinti preke ir atsiimti pinigus (arba pasikeisti i nauja, perpirkti kitur ir t.t.). Uz prekes garantija, pagal istatyma, yra igaliotas pardavejas. Gamintojo garantijos yra bonusas, pvz ipakavime buna gamintojo knygute-garantija, pagal kuria tik taisys arba keis, bet pinigu negrazins, kai is pardavejo gali atsiimti pinigus ir ta pacia sekunde nusipirkti kita. :)

Deje, pagal LR istatymus elektros elektronikos prekes atgal i pinigus negrazinamos, jos gali buti tik taisomos jeigu sugedo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemokeciau daugiau. Nesu neses ne vienos konsoles niekad del nieko. Perki is kur patogiau kur pats esi , del pigiau aisku ten 100 lt nesudaro nieko. Kas kur nori ten perka. Ar jus jau pirkdami daiktus ruosiates juos garantiniam nest is anksto ? :)

Aisku budamas lt is lt ir pirkciau , kur patogiau manau o ne del garantiju . Isvis deveta pirkciau geriausia. Ne viena deveta konsole dar nebuvo sugedus :) its a sony

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.