narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Na idomu, kaip su tais VR akiniais bus :) bet labai akis vargintu manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

svarbiausias klausimas manau bus kaina. dabartiniai sony VR tikrai nera pigus tie kur skirti bendram naudojimui.tai jei padarys situs iperkamus tai turetu but naujas pojutis kuri gali gaut is zaidimu nes joks 3d tv tikrai neduos to ka gali su VR pajaust.

na ka PS4 gaus EVE : Valkyrie . viena EVE visatos atskira zaidima gavo PS3 , tai buvo fps. dabar kita velgi kitoki EVE gaus PS4 ir aisku su naujo VR palaikymu .

evevalkyrie_header.png

evevalkyrie_1.png

Sony has announced that CCP’s EVE: Valkyrie is coming to its PlayStation 4 console with support for the newly-announced Project Morpheus virtual reality (VR) headset. 

CCP has since clarified its position to Polygon. “We partnered with Oculus VR to bring EVE: Valkyrie exclusively to the Oculus Rift on PC and we are thrilled to be working with Sony to bring EVE: Valkyrie to the PS4 with Project Morpheus,” a CCP spokesperson told the outlet. EVE: Valkyrie is a multiplayer space dogfighting title set in the EVE Online universe.

EVE Valkyrie yra stai kas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas bf4 lošia ?

Redagavo narkata
nebūtina visa mano pirma postą cituoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jum nebuna, kad neina zaisti nba 2k14 del tinklo problemu?

1.Man daznai buna, kad ijungus zaidima juodas ekranas ir daugiau nieko nevyksta, nuejus atjungti wifi, viskas pradeda krautis toliau. 

2. zaidziant online ismeta error, del serverio problemu nutruko risys, kazkas tokio. 

Su COD tokiu problemu nepastebejau, kad butu. 

Gal yra koks sprendimo budas? 

P.s. bandyta LAN ir WIFI. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

( beja sita tema nera naujienu tema o klausimu ,o normalios naujienu temos sony ar ps4 isvis nematau. kazkas pasistenge kad nebutu ) .

Berods, narkata uždarė naujienų temą ir liepė joms kurti naujas.

Kas dėl konsolių priedų kainų, jos nepasižymi labai žemomis. Čia dar tokia naujiena, žingsnis į priekį ne mažas, jeigu bus geras produktas. Kažin ar bus pigus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS4 tures savo VR akinius . ( beja sita tema nera naujienu tema o klausimu ,o normalios naujienu temos sony ar ps4 isvis nematau. kazkas pasistenge kad nebutu ) .

Berods, narkata uždarė naujienų temą ir liepė joms kurti naujas.

Dėl naujienų temos, buvo nutarta su @Impaler kad ja uždaryti, ir kurti naujienas atskiruose temose

Tad reikėjo kurti tau nauja tema @scalman, tai sukurk nauja tema ir perkelk postus į nauja tema apie VR

Gal kas bf4 lošia ?

Tam yra tema tokia ,ten ir klausk 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip yra su game sharinimu ant ps4? girdejau, kad kazkuo skirias nuo ps3. gal kas galetu placiau papasokot, kaip vyksta viskas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant ps4 teoriškai net neapsimoka daryti (per daug terlioniu), nes jau buvo daug kartu apie tai diskutuota

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas netingi, galit parašyti gidą, kaip dalintis digital žaidimais ir žaisti viską su savo acc. Man irgi būtų įdomu paskaityti, ir turėsite kur nukreipti klausiančius, nes pasakyti, kad buvo apie tai kalbėta tai nepasakyti nieko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam yra paieška 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bet gidas vistiek būtų naudingas :) Gidus šiaip kiekvienam menkniekiui reikėtų sukurti. Diskusijos yra gerai, bet kai informacija yra aiškiai pateikiama ir greitai surandama - tai tik pliusas portalui :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net tema sukurta yra http://www.playmanija.lt/forumas/t42387/ps4-%C5%BEaidim%C5%B3-keitimasis/

Taip pat apie PS4 digital keitimasi;

Jau rasiau kitoje temoje(-ose), kad jei nori share'int ant ps4 reikia, kad mano acc butu pagrindinis ant tavo konsoles, o tavo acc - ant mano konsoles. Tai reiskia, kad zaidimus, kuriuos pirkai ant savo acc galesi zaisti tik ant savo acc PS4 konsoleje + turesi buti prisijunges prie interneto, nes kitu atveju busi per 20min praspirtas is zaidimo (sustabdys konsole zaidima ir duos 20min).

Taigi, su paprastu zmogumi PS4 ne kazka pashare'insi is tikro, turetu buti RL pazistamas, su kuriuo gali susiskambines paprasyt, kad deaktyvuotu konsole prireikus ir t.t.

ne visi diena mato

Truputėlį nesupratau visos šitos tvarkos su ps4. 

Ant ps3 mes su tokiu Solveig visada viską pirkdavome per puse. Net pliusą turėjome ant vieno acc. 

Susikuri acc, prisijungi prie jo ir parsipųti į savo ps3 žaidimą. Ir žaidi ramiai sau iš savo acc.

Nesupratau kaip šiuo atveju su ps4. Galit su kantrybe kas nors paaiškinti. 

1. Ar galima abiems vienu metu žaisti ?

2. Kokia gresmė kyla saugumai ?

3. Nesupratau su primary, secondary acc. 

Jeigu viską paaiškintumėt aš mielai dėčiausi ant geimų per pusę  :)

1. Galima

2. Jokios

3. Primary gali buti tik ant vienos konsoles.

3.1. Toje konsoleje, kur acc yra primary - zaidima gali zaisti su bet kuriuo acc.

3.2. Toje konsoleje, kur acc yra secondary - gali zaisti tik su tuo acc, kuriuo pirktas zaidimas ir turi buti prisijunges online.

Viskas toje temoje paaiškinta yra

Redagavo narkata
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata

Bent kazkas atsimena, kad daug kartu rases esu. Jei neklystu jau bent keturis kartus skirtingose temose esu ta pati pasiakartojes.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir dar reikės kartoti viską dešimtis kartų, nes per visus forumus eina tie patys klausimai. Žmonės tingi arba nemoka ieškoti. Net ir tų gidų nerastų. Visiems reikia asmeninės konsultacijos.
Redagavo Mantinijo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.