narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

O, puiku jei tinka iphono, nes su dviem ausinem vistik maloniau nei kad su viena :)

Tam buvo padaryta, kad su viena ausine klausytum pokalbių, o su laisva ausimi žaidimo garsų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na bent jau man tai PS4 ausine tai visiskai nepatinka. Bandziau nuo xbox 360 pritaikyt, bet ten kistukas daug mazesnis 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bent jau man tai PS4 ausine tai visiskai nepatinka. Bandziau nuo xbox 360 pritaikyt, bet ten kistukas daug mazesnis 

tai neisgali in ear ausiniu uz 30-50 lt nusipirkt su imontuotu mikrofonu? prijungi ir slepi i pavesi kitu kompu ausines "kazkokias".  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia kad i ds4 jungiasi bet kokios ausines . Pajungi ir pasirenki per meniu kad leistu all audio ir girdesi viska. Garsas padorus kaip hebra skelbia o mikrafa galima siaip kazka i usb ikist ir bus mikrafas koki eyetoy pvz metosi kur stalciuj gal.

Redagavo scalman
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena, jaunimas,

Reikia jūsų patarimo. Planuoju pirkti ps4. Jau dagelį dalykų pavyko pačiam išsiaiškinti, tačiau man neaišku su digital žaidimais ir panašiai. Nusipirkus konsole tikriausiai kaip ir jums iškyla klausimas kaip pigiau gauti žaidimus. Kiek man pavyko išanalizuoti tai US viskas pigiau. Tai klausimas būtų toks ar galima bus užsiregistruoti, kad ale gyvenu US ir pirkti is digital parduotuves zaidimus su lietuviska kortele. Ir taip pat del playstation network. Maciau dabar su akcija pardavineja metams bet pavaizduota angliska veliava. Tai jei suprantu teisingai nupirkes ta paketa ir konsole uregistraves US negalesiu jos aktyvuoti? Kaip jus patys darot siais klausimais?

Ačiū už nuoširdžius patarimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas,

Kaip su digital tiksliai negaliu pasakyti, nes dar kolkas nepirkau , bet kiek teko skaityti tai ps4 yra region free, turetu viskas pavykti su lietuviska kortele. Cia dauguma ziuriu uzsiregistravo UK account'a, tame tarpe ir as. O del ps network, tai jei nusipirksi koda su UK veliava, tai ant US account'o negalesi jo aktyvuoti, turesi pirkti su US veliava. Nezinau, turbut nedaug padejau, nes pats nesenai tik pradejau naudotis ps4 :) , atsakys tau profai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista kad dauguma uzsiregistravo UK, nes nors dar neturiu konsoles darydamas analize sukuriau du acountus playstore. Vienas angliskas kitas US. Ir zaidimu kainos totaliai skiriasi. Pvz. Battlefield 4 kaina 55svarai, kai US 59,99$ Tai paskaičiavus na visai nemažas skirtumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paskaiciavus gaunasi nusipirkti pigiau kompakta nei digital, su lietuviska kortele pirkti negalesi tiesiai is STORE, turesi pirma nusipirkti PSN papildimus is elektroniniu parduotuviu ir tada suvesti tu papildimu kodus i savo profili

P.S. playstation plus turi buti tokio pat regiono kaip ir tavo profilis

Redagavo intenso33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau Intenso, o kaip pats darai, koki regiona rinkaisi ir kodel. Kur pigiausi zaidimai jei kalbam apie naujus ir nenaudotus. Cia naudotus ar kada su kuo keistis kaip nors susirasiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As naudoju UK regiona nes lengviau rast papildimu PSN, PS+ ir siaip jeigu galvoji US kurtis profili tai DLC jeigu noresi atsisiust, neveiks su EU zaidimu tik su US, naujus zaidimus perku ivairiuose puslapiuose, kur zaidimo kaina geresne (su atsiuntimu) ten ir perku zavvi.com, ebay.co.uk, shopto.net, game.co.uk   

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik klausimas ps4 turėtojam, ar jums irgi testuojant interneto greitį, visada parodo mažesnį,negu iš tikro turi? pas mane kabelinis šviesolaidinis, 20mb/s visada speedtestai ir torentai rodo, o ps4 daugiausiai 18 buvo parašę, šiandi išvis tik 10mb/s :) kitų kompų nebuvau jungęs, wi fi irgi niekas nevagia su kodu. Greit bus mėnuo kaip turiu,galėsiu savo įspūdžius  review padaryti, grynai nuo x360 perėjau į PS next gen :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik klausimas ps4 turėtojam, ar jums irgi testuojant interneto greitį, visada parodo mažesnį,negu iš tikro turi? pas mane kabelinis šviesolaidinis, 20mb/s visada speedtestai ir torentai rodo, o ps4 daugiausiai 18 buvo parašę, šiandi išvis tik 10mb/s :) kitų kompų nebuvau jungęs, wi fi irgi niekas nevagia su kodu. Greit bus mėnuo kaip turiu,galėsiu savo įspūdžius  review padaryti, grynai nuo x360 perėjau į PS next gen :)

Džiaukis, kad dar tiek rodo :) Čia gi greitį matuoja ne iki artimiausios stoties, o iki pat PSN serverio, kuris velniai žino kokioj tundroj guli ir tų serverių spėju ne vienas ir ne visi toj pačioj tundroj:D Kaskart matyt vis į kitoje vietoje esantį serverį kreipiasi todėl ir gaunasi skirtumai greičio. Man taipogi greitis šokinėja paleidus testą, kartais net perpus mažesnį rodo, bet visumoj kai siunčia žaidimus tai pilnai išnaudoja mano maksimalius ADSL2 10mbps. Labiau mane erzina didelis PSN serverių ping'as. Nu vnz tundroje stovi tie PSN servai, nes pvz LoL serverių pingas man 47ms, o draugam su šviesolaidžiais išvis 17-30ms, kai tuo tarpu PSN čiulpiu su 180ms :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator taip ir itariau kad servai keicias nes greitis daznai kinta. Nu tavo download dar silpniau jei puse buna sakei :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba. Turiu toki klausyma. Nusipirkau ps4 su kill zone. Nuvariau pastevus pabandyt. Idedu diska kad lost pradeda kraut zaidima ir issijungja konsole. Pavaliau diska tada pasileido. Bet neduoda lost sp nes reikia atnaujinimu. Bet pas tevus nera neto. Cia normalu.!?. Ir as be netk be atnaujinimu nepalosiu??chapter download req.. aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,toki reikaliuka noriu prasukt.Zodziu ar ar dar galima daryt ta upgrade is ps3 i ps4 zaidimam(cod ghosts,ac4) jei jie nauji ar jau nebe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.