narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Gala kas žino kaip susieti PS4 su telefonu Sony Z1 Compact?

PS4 man išmeta skaičių derinį, kuri turiu įrašyti telefone, bet nerandu kur tuos skaičius įrašyti :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PS4 man išmeta skaičių derinį, kuri turiu įrašyti telefone, bet nerandu kur tuos skaičius įrašyti :(

Reikalingas PlayStation App. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid&hl=lt

Lietuvoje esant reikia ieškotis .apk failo. Kažkur forume yra įmesta nuoroda :)

Va tema: http://www.playmanija.lt/forumas/t42420/playstation-app/

Redagavo tymbarkFM
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tymbarkFM o tas app kuris jau yra originalus gamyklinis instaliuotas nebetinka? :o

Androido neturiu, tai atsakyti negaliu, bet manau, kad ne - reikia atsisiusti is google play :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano asmenine nuomone tai didziausias ps4 minusas tai pultelis. galbut tik as pataikiau ant tokio. tfu tfu tfu su analogais problemu neturiu, tikiuos ir neturesiu, bet va r2 stringa, dabar dar ir rodykles strigineti pradejo/sunkiai taip maigosi .. ir baterija pakrauta tai patyliu kiek laiko laiko :( ps3 tai laikydavo belenkiek, o cia vakarais po 2-3h palosiu ir vos ne kiekviena vakara krauti reikia. tikiuos kad cia tik man taip ir kiti yra geri :) o siaip visa kita tai nera kuo skustis ;)

dėl baterijos tenka pritarti, man atlaiko tik kokias 6 valandas, gal išjungus vibro laikytų kažkiek ilgiau :) dar nenusilupo niekas,veikia gerai,bet tik 3savaites turiu ps4. Pultelio ausinių prijungimo funkcija man pats geriausias "išradimas" :D nereikia 3metrų laido su ausinėm į tv jungti, katinai nebežaižia su tuo laidu :D žiauriai patogus dalykas, "in-ear" ausinės ir varai kokį outlast naktį.... :o

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per playstation app spausk connect to ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavydžiu aš jums to ausinių kištuko. X1 atveju tik team speek per pultelio ausines palaiko. Tikiuosi artimoje ateityje šitai bus ištaisyta. 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per playstation app spausk connect to ps4

Taip, bet reikėjo pirmiausia atsisiųsti playstation app.apk , nes telefone esamas playstation app kaip supratau skirtas tik žaidimams telefonui.

Jau susitvarkiau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl baterijos tenka pritarti, man atlaiko tik kokias 6 valandas, gal išjungus vibro laikytų kažkiek ilgiau :) dar nenusilupo niekas,veikia gerai,bet tik 3savaites turiu ps4. Pultelio ausinių prijungimo funkcija man pats geriausias "išradimas" :D nereikia 3metrų laido su ausinėm į tv jungti, katinai nebežaižia su tuo laidu :D žiauriai patogus dalykas, "in-ear" ausinės ir varai kokį outlast naktį.... :o

Mano galva irgi vienas geriasių jų upgreidų šitas, visada žaisti garsiai negali, ypač vakare, tad puikus būdas be didelių problemų pasijungti ir geiminti toliau. Kitas dalykas, kas turi geras ausines, bet neturi geros aparatūros ir garsas bus daug geresnis + girdėsis kiekvienas pirstelėjimas žaidime, tai ir immersion visai kitas.

Atsimenu kai pirmą kart išbandžiau žaisti su ausinėmis, Diablo 2 tai buvau apšalęs kiek efektų negirdi žaisdamas paprastai, lakstai oloje, girdi kaip laša vanduo, kažkur tolumoje impas kriuksi, va tada ir pradėjau vertinti ne tik muziką, bet ir garso efektus žaidimuose ir kiek daug jie duoda.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@TadasTadas mikrofonas yra ausinėse kurios yra PS4 komplekte, o pultelyje yra tik nedidelis garsiakalbis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar i pulteli yra imontuotas mikrafonas? nes kaip suprantu garsiakalbis kazkoks yra. 

PS Eye turi mikrofona taip pat, kuri galima mute'int.

Kitos ausines, kad ir iPhone'o, su mikrofonu taip pat gali buti naudojamos prijungtos prie pultelio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, puiku jei tinka iphono, nes su dviem ausinem vistik maloniau nei kad su viena :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyrai į DS4 pultelį tinka visos ausinės su mikrofonu,kurias laidu jungiat. Samsung orginalios nuo telefono "in ear" su mikrofonu irgi veikia kuo puikiausiai, išbandžiau su balso komandomis :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.