narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Lankiausi parduotuvėje, šalia stovėjo X1 ir PS4 pasibandymams. Paėmus į rankas tiek vieną tiek kitą pultelį ir graudu pasidarė. Tikrai pliuso nei vienai nei kitai konsolei negalėčiau dėti. Pulteliai murzini nusitrynę ir jausmas toks sudėvėto daikto rankose, o konsolėms dar tik keli mėnesiai. Na tikėsimės mes savo pultelius mylėsime labiau ir jie mums ilgiau tarnaus. Bet mano spėjimas, ilgiau metukų pulteliu nesidžiaugsit. Po metų žinoma tas pultelis niekur nedings ir gal dar vis veiks, bet nauju tikrai sunku bus jį pavadinti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko nera amzino... beto juk yra pilna visokiu apsaugu (silikoniniu gumeliu) ir t.t...., jei isgalejai nusipirkti ps, tai nemanau kad bus problema po metu pasikeisti ta pulteli i nauja ;):grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na keista su tuo pulteliu. sony kazkaip man garseja kaip na neuzmusamu amzinu pulteliu gamintoja visu kartu konsolese tokie bent jau man atrode , bent jau su mano sugebejimu juos laikyt rankose ,o ne ten maigyt is nervu ar dauzyt kai nesiseka kas nors. 

pati konsole ne tokia ir brangi dabar lt , savo laikais tiek ir uz ps2 nauja mokejau. aisku tada algos buvo mazesnes tai tas ps2 buvo dar brangesnis palyginus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau padaryti pingo ribojima iki 100, tai nerado jokiu kompanijonu:) kol kas multiplayeriu tai ziauriai nusivyles, blacknight bandziau tai ms rodo 120 si karta, bet vistiek jauciasi teleportai. Galetu kazkaip sumesti visus pagal regiona ir pinga.. Nes dabar toks jausmas kad sumeta beleka is belekur..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pas mane irgi nustatyta iki 100 ir suranda tu kompanjonų :), o dažniausiai tai net ne laukiu ir pradedu žaisti vienas, veliau kas nors prisijungia :)

Bet būna tokių atvejų, jog susirinkus keturiems žaidėjams ir visai krūūūvai blogiečių vienoje vietoje, piškinant juos + visi su spec efektais tai būna tikrai sulėtina iki nesuvokimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lankiausi parduotuvėje, šalia stovėjo X1 ir PS4 pasibandymams. Paėmus į rankas tiek vieną tiek kitą pultelį ir graudu pasidarė. Tikrai pliuso nei vienai nei kitai konsolei negalėčiau dėti. Pulteliai murzini nusitrynę ir jausmas toks sudėvėto daikto rankose, o konsolėms dar tik keli mėnesiai. Na tikėsimės mes savo pultelius mylėsime labiau ir jie mums ilgiau tarnaus. Bet mano spėjimas, ilgiau metukų pulteliu nesidžiaugsit. Po metų žinoma tas pultelis niekur nedings ir gal dar vis veiks, bet nauju tikrai sunku bus jį pavadinti. 

Na parduotuvėje praeina šimtai žmonių kasdien, namuose abejoju. O tavo spėjimas manau labai pro šalį, nebent maigai pultelį kaip tešlą, o turi juk, kaip su moterimi. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na parduotuvėje praeina šimtai žmonių kasdien, namuose abejoju. O tavo spėjimas manau labai pro šalį, nebent maigai pultelį kaip tešlą, o turi juk, kaip su moterimi. :megusta:

Nematei tų pultelių būklės. Niekas ten prie jų eilėje nestovi. Vienas kitas prieina pamaigo dvi minutes ir nueina. Na bet ginčas šitoje vietoje nereikalingas. Pagyvensim pamatysim. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu ką čia nusišnekėjai... Dėl to, kad visų čiupinėjamas pultelis murzinas ar nutrintas teigi, kad negali duoti konsolei pliuso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu ką čia nusišnekėjai... Dėl to, kad visų čiupinėjamas pultelis murzinas ar nutrintas teigi, kad negali duoti konsolei pliuso.

Taip būtent pliuso duoti negaliu. Daugelio namuose pulteliai intensyviau naudojami negu toj parduotuvėje. Bent kiek aš mačiau niekam tas pultas neidomus. Vienas kitas prieina dvi minutes paspaudo ir nueina. Namuose gali ir visą dieną iš rankų nepaleisti to pulto. 

Ir kitas dalykas ten stovi parodomasis egzempliorius, čia panašiai kaip nueitum pirkti telefono o tau rodytų kokį nutrintą subraižytą skilusiu ekranu. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip būtent pliuso duoti negaliu. Daugelio namuose pulteliai intensyviau naudojami negu toj parduotuvėje. Bent kiek aš mačiau niekam tas pultas neidomus. Vienas kitas prieina dvi minutes paspaudo ir nueina. Namuose gali ir visą dieną iš rankų nepaleisti to pulto. 

Ir kitas dalykas ten stovi parodomasis egzempliorius, čia panašiai kaip nueitum pirkti telefono o tau rodytų kokį nutrintą subraižytą skilusiu ekranu.

Tu ten dirbi ir matai visą dieną, kiek, kas naudoja ar kaip? Kai nesaugomi ir eina per rankas, tai bet ką galima sutrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu ten dirbi ir matai visą dieną, kiek, kas naudoja ar kaip? Kai nesaugomi ir eina per rankas, tai bet ką galima sutrinti.

Beprasmė diskusija. Tai buvo tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei kalbat apie pultelį tai kažkokių minusų sunku jam būtų duoti. Paėmus į rankas ir jau pražaidus apie 100 h, galiu pasakyti, kad tikrai kokybiškas daiktas. Svoris pagaliau jaučiasi, ne kaip su ps3 buvo, viskas super veikia. Labai pagyrtina už ausinių lizdą jame. Nesu kažkoks gero garso fanatikas, tai faina kai draugė mokosi ar dirba įsikišti ir žaisti ir niekam netrukdyti. 

Super taip pat ir tas, kad tarkime Killzone paėmus audiolog per garsiakalbį džoistike eina visas įrašas (ir tikrai švarus) o efektai per tv/stereo sistemą.

Kolkas minusas tik laikymui jo. Nes gal kokia 10 h ir atlaiko, turbūt dar ir jų nelabai. Nair kokybei ausinės minusas, nes laidelis tas toks plonas kad net baisu :)

Ir trumpalaikis minusas yra usb ir filmu leidimo negalėjimas iš jo. Visa kita super. Laukiu infamous :)

Redagavo LmbS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beprasmė diskusija. Tai buvo tik mano nuomonė.

beprasmiskai cia rasai,nes dauguma nariu neisivaizduoja net,kad galima atrasti ju numyletoj konsolej kazkokiu minusu.apmetys akmenim,jei kazka blogo paminesi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beprasmiskai cia rasai,nes dauguma nariu neisivaizduoja net,kad galima atrasti ju numyletoj konsolej kazkokiu minusu.apmetys akmenim,jei kazka blogo paminesi :D

Siūlau pačiam atsipalaiduoti, nes žmogus minėjo abi konsoles ir jas komentavome.
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau pačiam atsipalaiduoti, nes žmogus minėjo abi konsoles ir jas komentavome.

Ne į temą

kaip matau tu neturi isvis,tai ka gali komentuot ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zena, buvai teisus! Siandien pabandziau warframe uzdeti pingo limita ant 100 ir surado ir sekmingai pavyko be lagu pazaisti! Idomu kaip su bf4 ar yra toks filtras? Gal kas zinote? Nes galvoju nusipirkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.