narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Kaip kovojat su atsilupusiom gumom nuo analogų? Pastebėjau jog pradėjo atplyšinėti ar tai susidraskė nuo velniai žino ko, lyg ir nagais nelošiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip kovojat su atsilupusiom gumom nuo analogų? Pastebėjau jog pradėjo atplyšinėti ar tai susidraskė nuo velniai žino ko, lyg ir nagais nelošiu.

Siulau nusipirkt gumytes tokias ant analogu kur dedasi, ebay gali rast papigiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velnias, tai kaip dabar prisiminti kur mačiau... :D vakare surasiu :)

warframe nustatymuose tik esu mates

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:-) :-) :-)

Na va štai ir prašom.

Sony nebūtų Sony, jei kokios kliurkos neįdėtų į DS pultelį :-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip pas jus, bet pas mane kaip nauji abieju pulteliu analogai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūs tiesiog nepasiekiat DS4 galimybių ribos, todėl jums ir neplyšinėja :D

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano asmenine nuomone tai didziausias ps4 minusas tai pultelis. galbut tik as pataikiau ant tokio. tfu tfu tfu su analogais problemu neturiu, tikiuos ir neturesiu, bet va r2 stringa, dabar dar ir rodykles strigineti pradejo/sunkiai taip maigosi .. ir baterija pakrauta tai patyliu kiek laiko laiko :( ps3 tai laikydavo belenkiek, o cia vakarais po 2-3h palosiu ir vos ne kiekviena vakara krauti reikia. tikiuos kad cia tik man taip ir kiti yra geri :) o siaip visa kita tai nera kuo skustis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

waldaz,cia tik tau taip,as losdavau AC4 nonstop,tai pultelis laikydavo 7-8h.nieks neplyso ir nieks nestrigo.manau cia brokas kaip ir visose kitose pasaulio produktuose.jeigu deramai neveikia ir pirkai atskirai,tai tiesiog grazink.juk gi garantinis turi buti,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip čia Warframe yra nustatymuose Pingo ribojimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau padaryti pingo ribojima iki 100, tai nerado jokiu kompanijonu:) kol kas multiplayeriu tai ziauriai nusivyles, blacknight bandziau tai ms rodo 120 si karta, bet vistiek jauciasi teleportai. Galetu kazkaip sumesti visus pagal regiona ir pinga.. Nes dabar toks jausmas kad sumeta beleka is belekur..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kai jus "nupila" kas nors MP bezaidziant jus gal ta pulteli isikandant, paleidziant i siena kelis kartus ir suni, kate ar ziurkena uzsiundot ant jo? :D

Simtai valandu prie NBA, dar simtai prie kitu zaidimu - abu analogai kaip nauji, net numestas pultelis buvo ir pazistami ranku nesiplove apciupineje velnias zino kuo buvo, bet viskas veikia ir atrodo sklandziai ;)

Bet siaip va, keli variantai:

http://www.amazon.co.uk/ORB-Controller-Thumb-Grips-4-Pack/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1392748061&sr=8-1&keywords=ps4+grips

http://www.amazon.co.uk/Assecure-silicone-analogue-controllers-Playstation/dp/B00H20JQ6A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1392748068&sr=8-3&keywords=ps4+grips

http://www.amazon.co.uk/Assecure-silicone-analogue-controllers-Playstation/dp/B00H2IZ7YM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1392748068&sr=8-6&keywords=ps4+grips

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to paties man R1 pradėjo kartais nesklandžiai dirbti, lyg strigti norėtų, bet didelių problemų nesukelia, nes rečiau naudojamas mygtukas. O pultelis man laiko ne ilgiau 5h pastovaus žaidimo Warframe, nes vibro funkcija praktiškai visada veikia, ties kiekvienu šūviu + kalba per garsiakalbi. Didžiausiu minusu laikau micro usb lizdą, žaidžiant taip protingai padaryta, bet padėjus ant stalo laužiasi laidas ir manau ilgam tokie lizdai nelaiko ir išlūžinėja, na tokiu atveju bent laidą ne iš medžio galėjo išdrožti :D Ta prasme galėjo minkštesnį pridėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.