narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

baik juokus @MegaMans , su savo 250-400ms jokio lago nera man,dar aplenkiu kai kuriuos uzsieniecius pagal pinga ir uzkrovima zaidimo :D jokiu bedu nebus,nebent koki dsl turtum kur greiciai 2-4mb/s , arba mobilus internetai kurie garseja dideliais pingais :)

Nuo kada pingas priklauso nuo interneto greičio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ping itself generally is a complex issue but with a few general guidelines that have been proven.

1.) Distance from pc to router, to isp. And then the distance and speed provided to the source of the data you are requesting. 

Like PC1 from mexico to Live streaming music in china...the distance alone because of many reasons....creates ping. The best way to provide the best performance to you is to work on your end, and shop around and try isp's. Try to do as much research as you can. Everyone says they are the best XD

2.)Line quality. The most established and recommended isp's usually are doing something right. Look for customer complaints...If there is more bad then good...and it's not an issue that's been addressed...then invest elsewhere. 

Is it all copper/fiber/satalites/wifi?? 3g??4g?? ? Is it well maintained and run in minimal distances...are repeaters placed effectively? are they bandwidth capped/ throttled? How many customers are on a single node?

Often "upgradeing" to higher bandwidth services, can decrease ping...by placeing you on a node that has a higher threshold. 10gbit nodes. with 100 customers, would provide 10mbs constant to all users, or more. It would take less time to handle your requests for data. 

3.) speed!

Of your pc, and it's devices...speed and capabilites of the router. What wire are you useing? Is it wifi? Wifi what? >3g/4g> etc

Generally wireless devices mostly perform poorly in terms of ping...except for maybe wifi-n dual band/channel. In my personal experiences and research thus far. 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sakant, ping'as priklauso nuo to iš kur per kur į kur skambini :) O su Warframe toks dalykas, kad gali pasirinkti ping'o ribą pagal kurią tau suras party. Default'inis nustatymas 300ms, kai žaidimas ne PvP stiliaus tai labai nesijaučia. Lošiant FPS ar kokius MOBA stiliaus žaidimus su PvP elementais tai būtų žiauru ir visiškai nepriimtina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sakant, ping'as priklauso nuo to iš kur per kur į kur skambini :) O su Warframe toks dalykas, kad gali pasirinkti ping'o ribą pagal kurią tau suras party. Default'inis nustatymas 300ms, kai žaidimas ne PvP stiliaus tai labai nesijaučia. Lošiant FPS ar kokius MOBA stiliaus žaidimus su PvP elementais tai būtų žiauru ir visiškai nepriimtina.

tamsta cod ghost lošiau multiplayer ps4, užsienis mano pingą nustatė (su blacklight retribution) žaidimu 250-400ms, jokio lago nebuvo. va tau ir fps, nebent nžn tiksliai kas tas PVP :)

sveix, nesakiau kad grynai nuo greičio pingas priklauso, bet nuo tavo interneto technologijos, kaip ir Tii minėjo,tikrai l. priklauso - pvz su ftth arba net gpon technologija gausi labai nedidelį ping'ą, su dsl didesnį, su mobilia prieiga (gprs/edge/3g) pingo rezultatai prastesni. :) įtakos turi ir ar užsieny serveriu naudojies,ar LT. Pvz LT man speedtest ir t.t. nurodo 10-15ms pinga, ps4 užsienio servai kaip sakiau 250-400 rašo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal yra kokių žinių apie MP3, CD palaikymą PS4 ? Girdėjau prieš išleidimo datą kad darys atnaujinima šiems dalykams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tamsta cod ghost lošiau multiplayer ps4, užsienis mano pingą nustatė (su blacklight retribution) žaidimu 250-400ms, jokio lago nebuvo. va tau ir fps, nebent nžn tiksliai kas tas PVP :)

Žinok netikiu jog CoD bei Blacklight sėdi tam pačiam serveryje ar bent vienas šalia kito, tad CoD pinga taip paimti iš lempos negalima. Ir šiaip nesu net matęs žaidimo kuris dirbtų be lago su tavo nurodytu 400ms pingu. Ties tokiu pingu jokia sinchronizacija nebepadės ir Player versus Player (PvP) žaidimas degraduos. Po to verkia žmonės, kad aš pirmas pradėjau šaudyti, bet jis vistiek mane nušovė, va jum didelio ping'o pasėkmės..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinok netikiu jog CoD bei Blacklight sėdi tam pačiam serveryje ar bent vienas šalia kito, tad CoD pinga taip paimti iš lempos negalima. Ir šiaip nesu net matęs žaidimo kuris dirbtų be lago su tavo nurodytu 400ms pingu. Ties tokiu pingu jokia sinchronizacija nebepadės ir Player versus Player (PvP) žaidimas degraduos. Po to verkia žmonės, kad aš pirmas pradėjau šaudyti, bet jis vistiek mane nušovė, va jum didelio ping'o pasėkmės..

Nu tai mistika kaip man be lago eina :) edit: siandien blacklight man 100-200ms pinga rase :D daug ten itakos ivairios buna. Tai Cheburator, jei grynai vienas pries viena kaip teken losciau,  ~400pingas butu lagas? Nes warframe, blacklight saudykle ar ghosts be poblemu eina MP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai mistika kaip man be lago eina :) edit: siandien blacklight man 100-200ms pinga rase :D daug ten itakos ivairios buna. Tai Cheburator, jei grynai vienas pries viena kaip teken losciau,  ~400pingas butu lagas? Nes warframe, blacklight saudykle ar ghosts be poblemu eina MP.

O tu isivaizduok tas 400ms - paspaudi knopke ir tik po puses sekundes tavo veiksmas atliekamas ekrane. As gal perdaug hardcore zaidejas, tai man tokie dalykai kaip 100ms+ pingas labai aiskiai matosi, jeigu jums tai ne problema tai valio,apgaudinekit save ir toliau. Gal kada pazaide kokia saudykle, kad ir su 150ms,o po to su 17ms ping i serveri, suprasit skirtuma, taipogi ir rezultatai pageres

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki neseniai gavau ps4, noreciau paklaust jei turiu du psn vardus skirtingose regionose ar reikes psn pliusa pirkti abiem atskirai?

Redagavo dehixteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@dehixteris imk ps+ pagrindiniam acc, arba tam regionui kur pigiau :)

Bent jau aš pasirinkau pagrindinį acc kur pigiau ir nusprendžiau, kad ten rinksiu iš naujo trofėjus :)

Nes sename acc nelabai ir turėjau trofėjų :D tik 6 lvl buvo :)

Redagavo ZenaLt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki neseniai gavau ps4, noreciau paklaust jei turiu du psn vardus skirtingose regionose ar reikes psn pliusa pirkti abiem atskirai?

Atskirai reikia pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau chebra, kaip jus zaidziate be lagu multiplayeri...nes va pabandziau pazaisti blacknight demo.. Tai neimanoma smagiai pazaisti, pinga rodo 360ms.. Jokio filtro nera, kad pasirinkti koki kita serva pagal artimesne sali.. Kaip jus zaidziate bf4? Jei visi servai kazkur USA tai nesamone konkreti, nebus imanoma smagiai pazaisti.. Paskaiciau internete komentarus tai daug kam bedos su lagu, zinoma kas yra is EU.. Vienu zodziu kolkas ziauriai nusivyliau tokiu multiplayer rezimu... Kiek pamenu ant xboxo360 nieko panasaus nebudavo, viska losdavom sklandziai. Nejau teks pereit prie kitos konsoles:/ nes praktiskai pirkau tik del MP.. Nes megstu coop ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@MegaMans bent jau pas mene yra nustatymuose pingas servams ne daugiau negu 100 ms (atrodo) ir jokiu lagų aš neturiu :)

Pabandyk išsamiau apžiūrėti ir nustatyti nustatymus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš jau mėnesį kaip turiu ps4 su kill zone ir net nebadžiau, net įjungęs nebuvau :hi: . Ot valią turiu, noriu žaidžiu, noriu nežaidžiu......

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.