narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

as tai ir adresa galiu pasakyt jeigu kas nori apvogt .

:D

o mes kartu tų pačių "būrelių" nelankom? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o PS4 is USA, zaidimai turi buti ir is USA, jau Europietiski netiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@ArnasL PS4 žaidimai yra Region Free, tad tiks visi, tik BR filmai gali netikti, nes jie suskirstyti į regionus yra  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nikas surištas su FB ir kas tik vardą temato mano pilna, o pavardė tik trys raidės pirmutinės, telefono numeri neįrašęs, adreso neįrašęs, tik miestą įrašęs esu, pašaliniai nieko negali matyti mano profili, net draugu draugai negali matyti, tik draugai, e-mail irgi nemato mano, tai kaip sakoma tik draugai gali matyti kad aš turiu ps4 ar ps3, ir pas mane nėra ten 1000 draugu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o PS4 is USA, zaidimai turi buti ir is USA, jau Europietiski netiks?

@ArnasL PS4 žaidimai yra Region Free, tad tiks visi, tik BR filmai gali netikti, nes jie suskirstyti į regionus yra  

diskai tiks, DLC pririšti prie regiono, kur accountas, iš ten ir DLC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

T0shis tu tiesiog didelis paranojikas. Lygtais gatvėmis nevažinėja vagys ir nemato kiemuose stovinčių automobilių, kuriuos galima pavogti ir jie brangesni nei tavo PS4. Dar aišku nemato ir prabangių namų, kuriuos taip pat apvogti galėtų. Bet va ieško per PS4 "draugo" kurio tikrajį vardą galėtų sužinoti ir paskui po ilgų paieškų jo gyvenamosios vietos, nueiti ir pavogti jo PS4. Kvaila sakyčiau. Daugiau šansų, kad kaimynas apvogs.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As truputi offtopico:

Dauguma perejote nuo ankstesniu consoliu (xbox360/ps3) prie ps4, ar pastebejote rysku "next gen" dominavima? Nes, asmeniskai tai nelabai ir matosi skirtumas nuo ps3, aisku dar turbut zaidimu kurejai , nesugeba isnaudoti nauju konsoles galimybiu, bet prisimenant skirtuma tarp ps2 ir ps3 , tai siuo atveju jis jau labai "teoriskas". Kokios jusu nuomones? :) Turbut dar anksti vertint

Na, visų pirma, man jau moralinė atgaiva, kad pagaliau vietoj ps3 stovi kažkas kitas. bet tai maža dalis viso džiaugsmo. 

Aš niekada pc neturėjau normalaus ir tikrai pažėjus video multiplatform žaidimo ant pc ir ant tarkime ps3 - matydavosi skirtumas. Tai lygiai taip pat ir dabar matosi skirtumas tarp ps3 ir ps4. 

Turiu tk AC4 ir Nba 2k14. Pirmesnysis - nėra labai skirtingas nuo ps3 versijos, bet nba 2k14 įsijungus tai apkys apraipo. Skirtumas kaip diena ir naktis. Tikrai nemeluosiu pasakydamas, kad arčiau realybės atvaizdavimo - nelabai matęs žaidimą. Kažkas tai tokio tikrai, o dar kaip krepšinio fanatikui - tai išvis. 

Turiu jau mėnesį ps4 - vis dar neatsigrožiu.

O visumoje pirkau ps4 ne dėl kainos, ne dėl jo išvaizdos, o tik todėl, kad pasitikiu Sony first party exclusive šeimyna. Jau ir dabar tas matosi - Infamous artėja, Order 1886 irgi ne už kalnų. O xbox ? Na gal titanfall, bet mp žaidimai manęs nedomina. Visada esu už single player experience gerą, kaip kad geriausias praeitos kartos žaidimas - Last of us. 

dėl grafikos pažangos gal pamokentuos, tas kas turi Killzone. Kiek girdėjau tikrai grafika superinę. Žodžiu aš nenusivyliau. Manau laukia šviesi ateitis :) 

Ne toks šuolis kaip nuo ps2 į ps3, bet tikrai jis matosi, ir dar pasimatys labiau ateityje, tiek grafikoje, tiek AI, detalume aplinkų, dydžiuose pasaulių ir t.t :) 

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bus matyti, viskas turetu tik gereti ;)

Dar vienas klausimas, ar yra kokia galimybe nuotoliniu budu (pvz esant darbe) ijungti ps4 ir uzstatyti kad siustu zaidima? Ir paskui isjungti console? Atsiprasau uz durna klausima, tiesiog esu irgi dar naujokas playstation'u tarpe ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip suprantu jei yra galimybe tai geriau ps3 pirkti is JAV nes game tinka tiek usa tiek europe? Norejau paklausti ar PS vita taip pat game nera suskirstyti pagal regionus ir pavyzdziui ant europietiskos vitos veiktu amerikietiski vita zaidimukai? :) ACIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas, ar yra kokia galimybe nuotoliniu budu (pvz esant darbe) ijungti ps4 ir uzstatyti kad siustu zaidima? Ir paskui isjungti console? Atsiprasau uz durna klausima, tiesiog esu irgi dar naujokas playstation'u tarpe ;)

Ta gali padaryti per PlayStation App (per telefoną) ir aišku jei ps4 yra miego režime, jei bus išjungtas tada neatsisiųs  (aišku reike dar nustatyti kad miego režime veiktu internetas)

ir per web PSN store https://store.sonyentertainmentnetwork.com

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau nebėra problemos įsigyti Lietuvoje PS4, Klaipėdos Technoramoje taipogi po 1699 yra kelios dėžės. Didesnė problema gauti PS kamera.

Kurioje Technoramoje? PC "Big" ar Taikos pr. 39?

Šiandien mačiau, klaipėdos akropolio Technoramoje 1799 lt. :yao:

xbox one 2399 - 2499 lt. Nepamenu tiklsliai. :chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kurioje Technoramoje? PC "Big" ar Taikos pr. 39?

Šiandien mačiau, klaipėdos akropolio Technoramoje 1799 lt. :yao:

xbox one 2399 - 2499 lt. Nepamenu tiklsliai. :chan:

Akropolio technoramoje, pabrango gyvate žiū ant stasio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam reik  ps4 su dviem zaidimais killzone ir nba 2k14   pirktas uk argos shope   tiesiog nusprendziau isigyt  xboxa  atiduociau uz 1500lt  keleta kartu zaistas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.