narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Funkcija gera, patiko. O draugus derėtų atsirinkti, jei bijai kad kažkas kažkur sėdėjo.

tai va todėl vardo-pavardės vaidukui13 ar dar kam per psn duoti nelabai norisi, kad "tėvukas" prie progos per jo draugus su pavardėm neprasineštų. o jei vaidukas13 nori coop'int su manim, man tai problmų nesudaro ;)

Batonas - gal nori forume viešai savo duomenis paskelbt? Ne? Aš irgi nenoriu.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va todėl vardo-pavardės vaidukui13 ar dar kam per psn duoti nelabai norisi, kad "tėvukas" prie progos per jo draugus su pavardėm neprasineštų. o jei vaidukas13 nori coop'int su manim, man tai problmų nesudaro ;)

Batonas - gal nori forume viešai savo duomenis paskelbt? Ne? Aš irgi nenoriu.. ;)

koks skirtumas kad zinos tavo varda ir pavarde ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie galimi minusai naudoti PS4 gautą iš Amerikos, čia Lietuvoje ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip giliai mastoto, nejaugi dabar vagys iesko potencialiu auku per ps4? galetu palikti tokia funkcija, nori rodai, nenori nerodai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
koks skirtumas kad zinos tavo varda ir pavarde ?

Aš kitaip klausimą verčiu, o n# tau mano vardas ir pavardė?

sent from telefonas

Kazkaip giliai mastoto, nejaugi dabar vagys iesko potencialiu auku per ps4? galetu palikti tokia funkcija, nori rodai, nenori nerodai :)

Patikėk manin, dar ir ne tokiom priemonėm ieško. Soc. tinklai yra labai paranki terpė, ypač kai nefiltruoji ką į juos paleidi.

Funkcija ir yra tokia, nori sakai, nori ne...

Reikia vardo bendravimui, jei nikas simbolių kratinys - paklausk per čiatą kaip kreiptis, pasakys

sent from telefonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad Vaidas ****evičius yra viena, o tas pats Vaidas už online ID "SupaSnipaYo!" su keiksmažodžių krūva pokalbiuose (nes jis juk anonimas) tai... ačiū.. aš su tokiu net Coop nenoriu.

PS: Kas slypi už "bat0nas" - visiškai ne paslaptis mano atveju. Atsakant į tavo klausimą, kas yra atsakinga Online Community: tai tai ir yra, kad žmonės elgiasi, bendrauja taip, kaip lyg jie bendrautų realiame gyvenime, o ne darytų nesąmones slėpdamiesi už savo MegaKiller ID.

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kad Vaidas ****evičius yra viena, o tas pats Vaidas už online ID "SupaSnipaYo!" su keiksmažodžių krūva pokalbiuose (nes jis juk anonimas) tai... ačiū.. aš su tokiu net Coop nenoriu.

PS: Kas slypi už "bat0nas" - visiškai ne paslaptis mano atveju. Atsakant į tavo klausimą, kas yra atsakinga Online Community: tai tai ir yra, kad žmonės elgiasi, bendrauja taip, kaip lyg jie bendrautų realiame gyvenime, o ne darytų nesąmones slėpdamiesi už savo MegaKiller ID.

Nu tai ar tai Vaidas ar mega kileris, vistiek ir tu ir aš toku atveju jį siųstume toli iš savo listo. Ir vardo žinojimas jokio pranašumo\privalumo nesuteiks

o dėl bedruomėnės, tai vardas irgi nepadės, žmonės per laiką atsirenka kas yra kas, ar su vardu jis ar su niku.

sent from telefonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rimtesnė autorizacija yra gerai. Leidžia labiau filtruoti pačiam artimesnius žmones.

Ne į temą

O tai dabar paaiškėjo, kad tamsta nepilnametis ir nebe tęsiu jokių ginčų. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano, pvz, nickas 'Tii' yra tiesiogiai susijes su mano tikru vardu :)

Mane anglai vadina 'Manti' arba trumpiau tiesiog 'Tii' (Ne Ti, nes tai skambetu kaip 'thi' tarimas), tai as ps4 nematau reikalo dalintis vardu, nes man priimtiniau yra tiesiog mano nick'as ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The next system software update for PlayStation 4 (version 1.60) will be released tomorrow (4th February 2014), bringing compatibility support to PS4 for the PULSE Wireless Stereo Headset (including the GTA V limited edition version) and the original Wireless Stereo Headset.

This means that you will now be able to use these wireless headsets on your PS4 and can experience 7.1 virtual surround sound and voice chat while playing your PS4 games.

Rytoj atnaujinimas bus, kuris leis prijungti Pulse ausines prie PS4.

http://blog.eu.playstation.com/2014/02/03/new-wireless-stereo-playstation-4-headset-revealed-ps4-system-update-1-60-detailed/

Redagavo Mantinijo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie galimi minusai naudoti PS4 gautą iš Amerikos, čia Lietuvoje ?

@superlt man atrodo jokio skirtumo nėra, svarbiausia koki account-o regioną pasirinksi (jeigu naujas vartotojas) :)

Redagavo ZenaLt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@superlt man atrodo jokio skirtumo nėra, svarbiausia koki account-o regioną pasirinksi (jeigu naujas vartotojas) :)

nebent bajeris su įtampa, jau radau kad iš amerikos nusipirkę europiečiai spjaudėsi,nes naudoja 110 ar 120V., ėjo pirkti konverterio į 220V  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebent bajeris su įtampa, jau radau kad iš amerikos nusipirkę europiečiai spjaudėsi,nes naudoja 110 ar 120V., ėjo pirkti konverterio į 220V   ;)

PS3 tikrai buvo 100-240V

O PS4 kitaip?:o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebent bajeris su įtampa, jau radau kad iš amerikos nusipirkę europiečiai spjaudėsi,nes naudoja 110 ar 120V., ėjo pirkti konverterio į 220V   ;)

normalu, š. amerika naudoja 110V, taip kad konverterio iš 220V tikrai reikės, ir tai susiję su visą į el. tinklą jungiana technika. ieškok lemonoje , rcl'e it t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos